2017. Október 20., Péntek

Frissitve:02:19:35

Magazin

A Genfi Autószalon legszebb oldala – gyönyörű hölgyek Svájcból

Nyomtatás

A Genfi Autószalonon két dologból biztosan nincsen hiány. Az autókról folyamatosan tudósítunk, azonban most örömmel Önök elé tárjuk a show legszebb oldalát: nézegessenek bátran hostess hölgyeket!

A Volvo V40 Genfben is meggyőző képet mutat

Nyomtatás

Habár korábban már napvilágot láttak a Volvo V40 sajtófotói, a genfi találkozást mégis nagy várakozás előzte meg, hiszen élőben szembesülhettünk azzal a kompakttal, amelyik az előzetes információk és képek alapján meglehetősen ígéretes versenyzőnek bizonyult az alsó-középkategória mezőnyében. A genfi mustra után sem változtatjuk meg véleményünket.

Módosítás dátuma: 2012. március 08. csütörtök, 10:08

Genfben megmutatta izmait a Nissan Juke Nismo

Nyomtatás

Igaz, a Tokiói Autószalonon debütált a Nissan Juke legvadabb változata, a Nismo, azonban az európai közönség első ízben a Genfi Autószalonon szembesülhetett a bestiával. A Nissan semmit nem bízott a véletlenre és tényleg durva jószágot faragott a divatos crossoverből.

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 18:55

Sorozatgyártásba kerülhet a Range Rover Evoque kabrió?

Nyomtatás

A Range Rover Evoque sikerében nagy szerepe van annak a sokszor merésznek tűnő útkeresésének, ami az indiai Tata irányítása alatt a márka sajátjává vált. Akinek nem elegendő az Evoque extravaganciája, a Genfi Autószalonon a tetejétől megfosztott változattal olthatja szomját.

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 16:29

Akár hét üléssel is kérhető lesz a Fiat 500 L

Nyomtatás

A Fiat egyik fő attrakciója a Genfi Autószalonon az 500-as modellcsalád bővítése, amelyet az Abarth, illetve a nyitott C-verziók után egy hosszabb és praktikusabb, ötajtós kivitellel tesznek teljessé a torinóiak. Így már nem csupán divatautót, hanem praktikusabb, a kisebb családok számára is alternatívaként említhető modellt nyújt a Fiat.

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 16:24

Friss ruhában és új motorokkal jött Genfbe a Chevrolet Cruze

Nyomtatás

Már nem újdonság, hogy bővült a Chevrolet Cruze kínálata: a szedán után a praktikus ötajtós érkezett meg, nemsokára pedig a családok számára alkalmasabb kombi kerül a szalonokba. A kombi karosszéria mellett a külsőt is érintő ráncfelvarrás, illetve a motorkínálat bővülése is jó hír, hiszen utóbbi volt a Cruze kínálatának talán egyik leggyengébb pontja.

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 16:22

Komótosan előre – az új Mitsubishi Outlander bemutatkozik

Nyomtatás

A 82. Genfi Autószalonon rántotta le a leplet a Mitsubishi az Outlander új, harmadik generációjáról, amely stílusban és kialakításban nagyon sokat örökölt az elődtől. Talán túlzottan is.

A legelegánsabb szállító az autószalonra is betette a lábát

Nyomtatás

A Jaguar felélesztette új keletű hagyományait és a kevésbé sikeres X-Type után ismét kombit dobott piacra – ám ezúttal jóval nagyobb népszerűségi potenciállal. Az XF puttonyos verziója szedán testvéréhez hasonlóan remek adottságokkal rendelkezik.

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 13:03

Minden idők leggyorsabb Ferrarija Genfben is megmutatta magát

Nyomtatás

F12 Berlinetta – az új név, amely minden autókedvelő agyába sziklaszilárdan bevésődik. Erről a Ferrari minden igyekezete gondoskodik, amire – valljuk be – szükség is volt, ugyanis az Aventadorral meglehetősen magasra tette a lécet a Lamborghini. Hiába; úgy tűnik, hogy a „szomszéd” megugrotta - Genfben pedig hüledező tömeg álta körbe a modellt.

Tavaszi zsongás – a Genfi Autószalon életképei

Nyomtatás

Tegnap kinyitotta kapuit az év talán legfontosabb autószalonja. Genfre kivétel nélkül az összes gyártó készült valami újdonsággal, mi pedig a helyszínen próbáljuk magunkba szívni az új tapasztalatokat. A premierdömping bizony nem enged egy percnyi szabadidőt sem, pedig egy-egy újdonságnál könnyen el lehetne akár órákat is időzni.

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 15:44

Genfben gyarapszik a Dacia is - itt a Lodgy

Nyomtatás

A Renault költséghatékony megoldásokat kínáló márkája a Genf Autószalonon a Lodgy személyében praktikus és korszerű családi öszvérrel, míg a Duster és a Sandero esetében különkiadásokkal bővül. Érdemes szemezgetni a Dacia kínálatában, ugyanis a Renault turbómotorjával tarkított kínálat ütős lehet.

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 11:30

96. oldal / 107