Magazin

A fiatalok szívét bizonyosan elrabolja az új Renault Clio

Nyomtatás

A Renault Clio mai bemutatóján már minden információt megosztottak velünk a gyártó szakemberei a friss kisautóval kapcsolatban, ám minden részlet említése nélkül is egyvalami azonnal világossá vált: a módfelett tetszetős formák és a technikai tartalom láttán a konkurencia igen erős ellenfélre, a vásárlók pedig egy kiváló választási lehetőségre számíthatnak.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 27. csütörtök, 11:48

Hivatalosan is lelepleződött a Volvo V40 Cross Country és R-Design

Nyomtatás

A Volvo egy teljesen új szegmens felé kövezte ki az utat 1997-ben debütált V70 Cross Country változattal, amit most a V40 hasonló átirata követhet a sorban. A kisebb átalakításokkal terepre és szabadidős tevékenységek űzésére hasznosabb változatok mára számos gyártó kínálatában megtalálhatóak, a Párizsban bemutatott újdonság mégis üde színfolt lehet a nemzetközi palettán, hiszen a márkára jellemző elegáns és visszafogott stílus némi fiatalos lendülettel társul.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 27. csütörtök, 11:19

Bravúrral vetközik a Citroën DS3 Cabrio

Nyomtatás

A Citroën DS3 teszjeinken már benzines, és sportosságot sugalló dízelmotorral is bizonyította rátermettségét, azonban a franciák palettájáról még hiányzott egy igazán dögös kabrió. Ezt pedig a stílusmini derékra vetkőzött verziójával orvosolják a franciák, akik a típusról már le is rántották a leplet.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 27. csütörtök, 11:02

Luxusautó sportzakóban - LeMansba tart a Bentley Continental GT3

Nyomtatás

A Bentley Continental GT talán napjaink egyik legelegánsabb túraautója, melynek kényelmes bőrfotelébe süppedve nehezen lehet elhinni, hogy a kupé sportzakót öltve a versenypályák rémévé tudhat válni.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 27. csütörtök, 10:32

340-495 lóerővel érkezik a Jaguar E-Type utódja – Párizsban jár az F-Type roadster

Nyomtatás

Már jó ideje türelmetlenül vártuk a Jaguar újdonságát, a kétüléses F-Type sportautót, amelyet a gyáriak a legendás E-Type utódjaként aposztrofálnak. Ahogy a britek ígérték, a Párizsi Autószalon első napján, azaz ma reggel minden információt kiadtak a dögös adrenalin-bombáról. Nem kérdés, hogy a végeredmény nagyszerű lett, a tetejétől megfosztott, sebességre éhes roadster már álló helyzetben is fokozza a szívverést.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 27. csütörtök, 10:34

Divatautónak áll a Suzuki - jövőre a kereskedésekbe kerülhet a S-Cross

Nyomtatás

Kémfotók alapján már sejthető volt, hogy a Suzuki egy, a C-szegmens meghódítására készülő hobbiterepjáró fejlesztésén fáradozik, de a mai premier már ékes bizonyítéka annak, hogy az S-Cross tanulmány sorozatérett változata jövőre a globális piac meghódítására indul. A típus persze csak része annak a modelloffenzívának, amire a japánok készülnek, így törve be a divatautók szegmensébe is, amire elsősorban az igencsak fejlődő minőségi jellemzők adnak lehetőséget.

Módosítás dátuma: 2013. február 07. csütörtök, 09:58

A világ leggyorsabb villanyautóját leplezte le a Mercedes - sorozatgyártásra kész az SLS ED

Nyomtatás

A Mercedes a korábban teszten is vallatott E-Cell prototípussal már régóta hiteget minket az SLS elektromos változatának debütálásával, ami most végre sorozatgyártásra érett változatban is bemutatkozhatott. Az újdonságban pedig nem mást üdvözölhetünk, mint a történelem leggyorsabb villanyautóját, mely kapcsán nem túlzás azt állítani, hogy új szintre helyezi a szuperautók korábbi megítélését.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 27. csütörtök, 09:37

Sokoldalú sportosság - bemutatkozik a Porsche Panamera Sport Turismo

Nyomtatás

A Porsche egy váratlan meglepetéssel érkezett a Párizsi Autószalonra, hiszen máris lehullt a leplet egy friss tanulmányról, a Panamera Sport Turismóról, mely egyúttal némi ízelítőt ad a márka jövőképéről is. Nem meglepő módon a Volkswagen konszern uralma alatt a sportautógyár is olyan utat keres, ahol a hamisítatlan vezetési élményhez praktikum és környezettudatosság is társulhat, így nyitva a vásárlók egy teljesen új köre felé.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 27. csütörtök, 08:20

A Párizsi Autószalon összes újdonsága

Nyomtatás

Az év egyik legnagyobb autós eseménye, a 2012-es Párizsi Autószalon hamarosan kezdetét veszi. A forgatag csütörtökön nyílik meg két napra a sajtó előtt, aztán a hétvégén már a sok-sok látogatót várja a megannyi kiállító. Mi ott leszünk, hogy első kézből szállítsuk az aktuális újdonságokat, de addig is nézzük, milyen újdonságokat érdemes szemügyre venni a standokon!

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 25. kedd, 11:15

A Moszkvai Autószalon legszebb oldala - hölgyek az autók mellett

Nyomtatás

Nem csak Európában (Frankfurtban, Genfben, Párizsban, vagy esetleg Lipcsében) kerülnek ám neves autós események megrendezésre: a kapuit a héten megnyitó Moszkvai Autószalon egyre fontosabb világkiállítás, ahol sok-sok gyártó tart világpremiereket. Az idén még izgalmasabban alakult: Oroszországban ezúttal számos fontos modellről hullt le a lepel, így például ott láthattuk először a Mazda6 legújabb generációját.

A legérdekesebb négykerekű újdonságokat persze már bemutattuk olvasóinknak, ám ezúttal sem feledkezünk meg a szalonok legszebb ékköveiről, az autók mellett kitartóan mosolygó hostess-lányokról. A hamarosan kezdődő Párizsi Autószalon előtt kellemes időtöltés elmélyedni a szép látványban és ott érezni magunkat a szalonok forgatagában. Szeptember végén ugyanis beindul a tüzijáték és új modellek tucatjáról rántják le a leplet a mindig kedvesen mosolygó hölgyek. Ott már mi is jelen leszünk és első kézből szállítjuk az információkat.

Addig is jó szórakozást kívánunk az oroszországi galériához!

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 04. kedd, 12:39

Párizsban bemutatkozik a BMW 1-es GT

Nyomtatás

A magyar gyártású Mercedes B-osztály komoly ellenfelet kap: a legfrissebb hírek szerint az őszi Párizsi Autószalonon rántja le a leplet a BMW az 1-es sorozat GT verziójáról, amely komoly alternatívát jelenthet az egyterűek kategóriájában.

Módosítás dátuma: 2012. augusztus 01. szerda, 12:04

96. oldal / 109