Magazin

Kupékkal bővít a Lexus - bemutatkozott az LF-CC formai tanulmány

Nyomtatás

A Lexus kilátásba helyezte a modellpaletta kupékkal való bővítését, s erről tanúskodik a Párizsban bemutatott LF-CC tanulmány is, melynek szériaérett változata már jövőre a kereskedésekben kelletheti magát.

Módosítás dátuma: 2012. október 03. szerda, 14:30

Hoztunk is, meg nem is - porhintés és egy kis varázslat a Ferraritól

Nyomtatás

A Ferrari új jubileumi modellje, azaz az F40, az F50 és az Enzo utódja már javában rója tesztköreit, s az illetékesek lassan csepegtetik is az információkat arról a szuperautóról, ami közhelyesen szólva új mércét állíthat a kategóriának. A friss modell persze mindent megkap, ami a maranellói mérnökök képességeinek birtokában van, s eme hitvallás első fecskéje az az utascella is, amit Párizsban megcsodálhattunk.

Módosítás dátuma: 2012. október 01. hétfő, 11:28

Szépek, gazdagok, schmutzigok - a Lamborghini Párizsban

Nyomtatás

A Lamborghini marketingesei olyan ügyes reklámkampányt folytattak a Párizsi Autószalon előtt, hogy szinte tűkön ülve vártuk, mit is lepleznek majd le az olaszok. Titkon ugyanis bíztunk abban, hogy a Gallardo ráncfelvarrása helyett a típus jogutódját pillanthatjuk majd meg – csalódnunk kellett.

Módosítás dátuma: 2012. október 01. hétfő, 11:35

1,1 literes fogyasztással szaladhatna ki a világból az Audi Crosslane Coupé

Nyomtatás

Az Audi az új A3 ötajtós, s sportosabb változatai mellett egy olyan tanulmányról is lerántotta a leplet, mely egyrészt némi étvágygerjesztőt testesít meg a várható Q2 irányvonaláról, másrészt azt is előrevetíti, hogy a tervezők miként is képzelik el a márka nem is olyan távoli jövőjét.

Módosítás dátuma: 2012. október 01. hétfő, 08:46

Több mint egy év múlva érkezik csak a Ford Mondeo

Nyomtatás

A Párizsi Autószalon forgatagában a Ford hivatalosan is lerántotta a leplet a Mondeo következő generációjáról. A januárban megszellőztetett szedánt már jól ismerjük: az igazi újdonságot az ötajtós és a kombi karosszéria változatok jelentik, de érkezik egy hibrid kiadás is, valamint a bevezetés késéséről is értesültünk.

Módosítás dátuma: 2012. október 01. hétfő, 11:30

A nagyközönség előtt is bemutatkozott az összkerekes 911

Nyomtatás

A klasszikus sportautók kedvelői számára bizonyosan a hátsókerékhajtású típusok nyerik el a tetszésüket, azonban 20 évvel ezelőtt a teljesítmény növekedésével már a Porsche háza táján is felismerték a biztonság iránti fokozódó igényt, miközben a nagyobb tapadás sok esetben már az elemi erő hatékonyabb kihasználása végett is szükségessé vált.

Módosítás dátuma: 2012. október 01. hétfő, 17:00

Juke élményekkel dúsítva - a Nismo kiadás bemutatkozik

Nyomtatás

A Párizsi Autószalonon a Nissan standján természetesen a sportosabb modellkínálat sem hiányzott a repertoárból, így a kibővített Track csomaggal teljessé tett GT-R, és a formailag enyhén frissült 370Z mellett a 2013 elejétől hazánkban kapható Juke Nismo is sok tekintetet igyekezett magára tapasztani.

Módosítás dátuma: 2012. október 02. kedd, 11:35

Párizsban megmutatta magát az új Range Rover

Nyomtatás

A hivatalos sajtóbemutató után a nagyközönség Párizsban élőben is találkozhatott a Land Rover Range Rover új generációjával. Az elődök hangulatát továbbra is magán hordozó óriási luxusterepes legnagyobb újdonsága az alumínium karosszéria, melynek köszönhetően az alapmodell az elődhöz képest 420 kilogrammot dob le magáról.

Élőben is nagyot üt a Smart Forstars (videóval, óriásgalériával)

Nyomtatás

A Smart rendre minden autószalonon olyan koncepciókkal lép a világot jelentő deszkákra, amik telis-tele vannak úttörő ötletekkel, élettel teli vidámsággal, vagy éppen forradalmi műszaki újításokkal, ám sajnálatos módon mindezek rövidtávon nem jutnak el a piaci érettség szintjére, így tesztünk során csupán egy átlagon aluli képességekkel bíró, átlagon felüli árcédulával rendelkező autóról számolhatunk be.

Módosítás dátuma: 2012. október 01. hétfő, 07:43

A Párizsi Autószalon legszebb oldala - a hölgykoszorú képekben

Nyomtatás

A Párizsi Autószalon rengeteg újdonsággal kecsegtetett, de a négykerekűek mellett ezúttal is érdemes volt odafigyelni az őket körülvevő hölgykoszorúra is. A lányok ugyanis kimondottan kellemes hangulatot varázsoltak az óriás csarnokokba.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 30. vasárnap, 11:46

Felemelkedés? - lehullt a lepel a Seat Leonról

Nyomtatás

A Seat párizsi standja az új Leon súlya alatt roskadozik, ám mondanunk sem kell, hogy ez esetben nem a fizikai értelemben vett tömegre teszünk célzásokat, mint inkább az autó rendkívül fontos szerepét igyekszünk hangsúlyozni. A kompakt újdonság vállán ugyanis nem kisebb teher fekszik, mint a spanyol márka sorsának alakulása. Az illetékesek mindenesetre már előre isznak a medve bőrére: hangos zene, gyönyörű lányok és vidám hangulat fogadott minket a helyszínen.

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 28. péntek, 17:16

96. oldal / 111