2017. Január 20., Péntek

Frissitve:01:22:46

Magazin

A Mazda új dízel egységgel és friss Mazda2-vel jött Párizsba

Nyomtatás

2007-ben született meg a formás bébi-Mazda kistestvérével, a Ford Fiestával egyetemben. Azóta eltelt három hosszú esztendő, úgyhogy épp ideje volt egy frissítéssel fiatalítani a Mazda2-n.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 17:18

Testközelben a megújult VW Passat

Nyomtatás

A Volkswagen Passat jelentőségéről korábbi cikkünkben már beszámoltunk, s vélhetően a Párizsi Autószalonon résztvevő kollégák is megérezték az autó fontosságát, hiszen bemutatója óriási érdeklődésnek örvendett. Az 1973-ban útjára bocsátott típus napjainkig több mint 15 millió példányban kelt el és a sikertörténet a mai napon újabb fontos fejezetéhez érkezett.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 23:17

Párizsba gurult az új Bentley Continental GT

Nyomtatás

Mint arról már korábban beszámoltunk, alaposan felfrissítette a patinás brit márka kétajtós kupéját, most pedig személyesen is találkozhattunk a művészi luxuskupéval a Párizsi Autószalonon.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 17:23

Jövőbe mutat – Párizsban látható a Lamborghini Sesto Elemento - FRISSÍTVE

Nyomtatás

A Lamborghini többek között egy olyan tanulmánnyal érkezett a Párizsi Autószalonra, mely állításuk szerint cégük jövőben követendő irányvonalát képviseli. A Sesto Elemento ugyan egyelőre csak egy koncepcióautó, ám a hírek szerint tekinthetünk rá olyan szemmel is, mint a két éven belül érkező legújabb Gallardóra (legalábbis a forma és az anyaghasználat terén mindenképpen).

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 14:43

Turbinákkal hajtott szupersportautóval ünnepel a Jaguar Párizsban

Nyomtatás

A Jaguar idén szép jubileumot tudhat magáénak, ugyanis épp 75 éve annak, hogy az SS Jaguar elnevezés megjelent az autós társadalomban. Eme alkalomból hogyan lehetne a legszebben ünnepelni? A britek stílusosan teszik ezt: egy több mint 330 km/órás végsebességre képes, szépséges szuperautóval, a szerelem városában, a Párizsi Autószalonon.

Módosítás dátuma: 2010. november 16. kedd, 11:09

Bezöldült a Škoda Octavia - elektromotorral, napelemekkel

Nyomtatás

A párizsi dömpinget rögtön egy eco-modellel indítjuk, mintegy jelezvén, hogy ez az év bizony a környezettudatos autók éve. Az utóbbi hetekben számtalan hibrid vagy tisztán elektromos üzemű négykerekűről számoltunk be, melyek szériaérettek lettek és forgalmazásuk már folyamatban van vagy hamarosan megkezdődik.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 10:24

Közel 100 világpremier és gyönyörű hölgyek - mit tartogat nekünk a Párizsi Autószalon?

Nyomtatás

Szerencsére a márciusi, genfi újdonságdömpinget követően sem hagyott alább az autógyártók igyekezete - a kitartó válság ellenére sem; alig telt el fél év az óriási jelentőséggel bíró svájci szalon óta, mégis szinte mindenki bejelentett valami újdonságot Párizsra.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 17. péntek, 11:56

A Lipcsei Autószalon hölgyei

Nyomtatás

Bár mi magunk nem zarándokoltunk el az idei Lipcsei Autószalonra, ugyanis az jóval kevesebb újdonságot tud felmutatni, mint a kora tavaszi Genfi, vagy az őszi Párizsi Autószalon, de azért nem szeretnénk megfosztani olvasóinkat attól az élménytől, hogy a kiállítás legszebb oldalával – ha más nem, hát virtuálisan – közelebbről megismerkedjenek. Az idén úgy tűnik, az elegáns a trend – de beszéljenek helyettünk a képek.

 Képek: Carscoop

Módosítás dátuma: 2010. április 13. kedd, 07:14

A Seat komolyan gondolja elektromotoros IBE tanulmányát

Nyomtatás

A Genfi Autószalonon a Seat standján egy gyönyörű, igazán részletesen kidolgozott kis ékszerdoboz foglalta el a központi helyet: a mindössze 3,8 méter hosszú elektromos hajtású, merész formájához képest kissé fantáziátlan – „IBE” - nevet viselő spanyol ruhája alatt lényegében az Audi A1 e-tron technikája dolgozik, ám kissé egyszerűbb formában.

Módosítás dátuma: 2010. március 08. hétfő, 11:45

Egy kiállítás képekben – újdonságok és érdekességek (frissítve)

Nyomtatás

A 80. Genfi Autószalon nem csekély meglepetéstömeggel szolgált már a megnyitás napján. A kiállítás méltán nevezhető az év legfontosabb autós eseményének, hiszen hatalmas csarnokában több mint 100 premiernek ad otthont. Félmilliótól félmilliárdig, 2,5-től 6,2 méterig szinte bármi megtalálható.

Az Autó Pult mindenre elszánt csapata már a kora reggeli órákban nyakába vette az autószalont, hogy a leginkább érdekes autókról képekben meséljen Önöknek. Tartsanak hát velünk e rövid vizuális kiállításon, és érezzék át az esemény fergeteges hangulatát nagyfelbontású képeken keresztül!
Módosítás dátuma: 2010. március 05. péntek, 11:58

Nagy erőkkel érkezett Genfbe a Citroën

Nyomtatás

A franciák standját már csak a nagy számban elhelyezett egyedi DS3-asok miatt is érdemes volt meglátogatni, de igazán erőteljesen a tanulmányautók kapcsán húzott bele a Citroën. A Frankfurtban már kiállított Revolte mellett ugyanis rögtön két újdonság is díszítette standját.

Módosítás dátuma: 2010. március 04. csütörtök, 12:38

96. oldal / 97