Magazin

Rettegjetek sportautók, itt a BMW 1-es M Coupé - friss képekkel

Nyomtatás

A bajorok már jó ideje készülnek a nagy dobásra, és nem csoda, hogy tavaly hónapokon keresztül csepegtették az információkat különböző formákban egyik legfrissebb portékájukkal kapcsolatban: az 1-es M Coupé kasszasiker lesz, ez előre borítékolható. Hogy is ne lenne az, hiszen személyében egy, a sportrészleg többi modelljéhez képest egészen korrekt áron kínált sportkocsiról beszélhetünk, amely viszont teljes értékű belépőt jelent az exkluzív M-klubba.

Módosítás dátuma: 2011. március 02. szerda, 13:10

Új vizekre evez az Infiniti – friss képeken a kompakt Etherea

Nyomtatás

Ahogy azt korábban sejtettük, az Ethereának belépő szerepet szánnak az Infiniti kínálatában; a 4,4 méter hosszú négykerekű a kompaktok felső régiójában foglal majd helyet, és elsősorban a rövidesen érkező Audi A3, illetve 1-es BMW ellen lépne harcba (na meg a közelgő Jaguar ellen, melyről már meséltünk), ám ahogy azt

Módosítás dátuma: 2011. március 02. szerda, 12:09

Forradalom a Skodánál: bemutatkozik a Vision D tanulmány

Nyomtatás

A Volkswagen cseh leányvállalatának nagyratörő tervei vannak, hiszen a konszern többi vállalatához hasonlóan az eladások jelentős növelését tűzték ki célul, ami esetükben a 2018-as esztendőig 100%-os fejlődést jelentene. A Yeti és a Superb nemzetközi elismertsége ehhez nagyban hozzájárulhat, de lassan itt az ideje, hogy a márka termékei megjelenésükben is radikálisabb megújuláson essenek át.

Módosítás dátuma: 2011. március 02. szerda, 11:03

Életre kel a szelek ura - hivatalosan is bemutatták a Pagani Huayrát

Nyomtatás

Egy Pagani velőtrázó üvöltéséhez szinte semmi sem fogható, éppen ezért nagy öröm számunkra, hogy végre hivatalosan is bemutatkozhat a Zonda utódja, a Huayra.

Módosítás dátuma: 2011. március 02. szerda, 10:22

Már Genfben tetszeleg a frissített Honda Accord - képekkel

Nyomtatás

Év elején még úgy tudtuk, hogy a Honda nem készül különösebb meglepetéssel a Genfi Autószalonra, ám a japánok nem sokkal később bejelentették, hogy a kiállításra elhozzák nekünk az Accord frissített változatát. Mélyreható változtatásokkal nem kell számolni, a kiforrott távol-keleti középkategóriás modell csak a ráncfelvarrásokkor szokásos finomításokat kapja meg.

Módosítás dátuma: 2011. március 02. szerda, 09:15

Friss képeken díszeleg az Audi újdonsága, az A3 szedán

Nyomtatás

Már eddig is folytak találgatások arról, hogy az Audi egy, az A4-esnél is kisebb szedánt gyártana, ám most már hivatalos az információ, miszerint lépcsőshátú változat is készül majd az A3-asból, s már teljes pompájában is megcsodálhatjuk az ingolstadtiak kisszedánját.

Módosítás dátuma: 2011. március 01. kedd, 14:15

Koenigsegg úr személyesen hozta el az Agera R-t a Genfi Autószalonra

Nyomtatás

A Koenigsegg nem csak azért különleges, mert a svéd gyártó termékei a világ legjobbjai közé tartoznak, hanem azért is, mert kiváló vezetőjük, a Genfi Autószalonon is tiszteletét tevő Christian von Koenigsegg ezen eredményeket igen rövid idő alatt, saját erejéből érte el.

Módosítás dátuma: 2011. március 01. kedd, 13:15

Testközelből találkoztunk az új Lamborghini Aventadorral

Nyomtatás

Szinte még magunkhoz sem tértünk az utazás fáradalmaitól, máris a talán leginkább várt újdonsággal találkozhattunk a Genfi Autószalonon. A Lamborghini Aventador V12-es motorja baljós morgással kelt életre a függönyök mögött, hogy aztán pilótája begördüljön vele a világot jelentő deszkákra.

Módosítás dátuma: 2011. március 01. kedd, 10:40

Rendhagyó megoldásokkal érkezik a Svájcban debütáló Ford B-MAX

Nyomtatás

A Ford az idei Genfi Autószalonra időzítette legújabb, és egyben legkisebb egyterűjének világpremierjét, hiszen itt látható először az európai piacokon csak Fusionként ismert modellt nyugdíjba küldő négykerekű, a B-MAX tanulmány verziója.

Módosítás dátuma: 2011. március 01. kedd, 09:13

Teljes gőzzel előre – a Genfi Autószalon összes újdonsága, egy helyen

Nyomtatás

Aki rendszeres olvasója az Autó Pultnak, bizonyára még álmából felriasztva is gondolkodás nélkül tudja, hogy március elsején nyitja meg kapuit a világ egyik legnevesebb és egyben legnemesebb autós rendezvénye, az évente megrendezésre kerülő Genfi Autószalon (a nagyközönség különben március 3-13 között látogathatja a kiállítást).

Módosítás dátuma: 2011. február 24. csütörtök, 14:04

A Detroiti Autószalon legszebb oldala - gyönyörű Hölgyek a NAIAS-ról

Nyomtatás

Nem csak Európában (Frankfurtban, Genfben, Párizsban, vagy esetleg Lipcsében) kerülnek ám neves autós események megrendezésre: a kapuit múlt héten megnyitó Detroiti Autószalon (NAIAS) a Los Angeles-i mellett az egyik legrangosabb tengerentúli kiállítás, ahol sok-sok gyártó tart fontos bemutatókat – ráadásul nem csak a „kintiek”. Idén sem volt másképp: Detroitban számos fontos modell ünnepelhette világpremierjét.

Módosítás dátuma: 2011. január 16. vasárnap, 16:09

96. oldal / 99