2017. Június 24., Szombat

Frissitve:11:02:08

Legfrissebb:

Magazin

A nagymacska is befutott - Jaguar C-X16 a figyelem középpontjában

Nyomtatás

Felpezsdült az élet a Jaguar háza táján, ami a Frankfurti Autószalonon is jól meglátszik. Ráadásul úgy tűnik, a látványos külső-belső kialakításhoz a kezdeti tapasztalatok szerint a német gyártókkal is konkurálni tudó minőség társul. Aztán az alapok felépítése után már különcködő innovációknak is örülhetünk, a C-X16 személyében.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 15. csütörtök, 20:51

A Peugeot szobrászati remekművel villog az autószalonon

Nyomtatás

 

A Frankfurti Autószalonra a Peugeot egy igazán nagy meglepetést ígért. Még az esemény előtt váratlanul közzétették a HX1 elnevezésű tanulmány hivatalos fotóit, Frankfurtban pedig közelről csodálhattuk meg a francia szorászok remekművét. A hatszemélyes családi autó megjelenése már önmagában garancia a figyelem felkeltésére azonban az újdonságra a műszaki vénával rendelkezőknek is illik fokozott érdeklődéssel tekinteni.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 14. szerda, 15:42

Sportos és takarékos Fordok hada jött a frankfurti találkára

Nyomtatás

A legtöbb gyártó csak egy-két újdonsággal jelentkezett az autószalonon, azonban példának okáért a Ford új modellek egész hadával támadt. A sport ST változatok mellett a takarékos EcoBoost motorokra és az ECOnetic technológiára összpontosították a figyelmet.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 14. szerda, 12:38

Az Alpina B6 mindenkit lenyűgözött Frankfurtban

Nyomtatás

A megszokott receptre alapozva, még a BMW M6 bemutatója előtt leplezi le az Alpina a saját, gyors 6-os átiratát. A B6 biturbó V8-assal, bőséges teljesítménnyel, ám a szokásos kiváló hétköznapi használhatósággal érkezik. A Frankfurti Autószalonon bemutatkozó B6 minden szemlélőre, így ránk is mély benyomást tett.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 15. csütörtök, 20:51

Városi minik új hírvivője: Frankfurtban debütált a VW UP!

Nyomtatás

A Volkswagen standján a Frankfurti Autószalonon az egyik legnépszerűbb autócsoport az UP! család, amely a szériaváltozat mellett számos érdekes verzióval mutatja be, mit lehet kihozni a városi törpéből és talán épp emiatt látogatók sokaságát vonzza. A kedvező fogadtatás gyakorlatilag borítékolható, a németek ugyanis így, első pillantásra meglehetősen jó munkát végeztek.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 14. szerda, 12:22

A dízel-hibrid Peugeot 508 RXH-ról is lehullt a lepel

Nyomtatás

 

Még júliusban a francia autógyártó hivatalos közleményében bejelentette, hogy a Frankfurti Autószalonon szériaállapotban bemutatásra kerül 508 RXH modelljük, a szalon hajnalán már minden fontos információ napvilágot látott a modellről, Frankfurtban pedig személyesen is megtapasztalhattuk a franciák új dízel-hibrid kombiját.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 14. szerda, 12:59

Frankfurtban is bemutatkozott a Mercedes-Benz SLK55 AMG

Nyomtatás

 

Hiába látta már mindenki a jövőt kevesebb hengerrel a sportos Mercedes-Benzek tekintetében a súlyos emisszió-harc miatt, a stuttgarti mérnökök rácáfoltak a várakozásokra és okos megoldással mégis szívó nyolc hengert ültettek az SLK AMG orrába, hogy a tulajdonos hamisítatlan vezetési és hangélményben részesülhessen, miközben a fogyasztás miatt sem kell aggódnia.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 14. szerda, 09:07

A jelen és a jövő kéz a kézben - életképek Frankfurtból

Nyomtatás

A Frankfurti Autószalon első napja nem hagyott egyetlen szabad percet sem a látogatók számára, hiszen gyakorlatilag minden félórában leleplezésre került egy világújdonság. Ilyenkor a dübörgő zene és a látvány hatására legszívesebben minden alkalommal örömujjongásban törnénk ki, noha a lelkünk mélyén tudjuk, hogy a kiállítótermek kapuit elhagyva egyetlen autónak sem lesz könnyű dolga, ha helyt szeretne állni a konkurensekben bővelkedő piacon.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 15. csütörtök, 12:23

Frankfurtban az új Beetle körül is nagy a tömeg

Nyomtatás

 

Még áprilist írtunk, amikor a Volkswagen minden hivatalos információt közzétett az újjászületett bogárhátú második generációjáról, az árakat is közzétette nemrég a hazai képviselet, most pedig személyesen is találkozhattunk a sokat fiatalodott Beetle érdekesebb példányaival a Frankfurti Autószalonon.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 14. szerda, 12:59

Kívánatos prémium Kia vonzza a Frankfurtba látogatókat

Nyomtatás

A kiszellőztetett fotók után a Frankfurti Autószalonról jelentkezünk komplett galériával a Kia legfrissebb koncepciójáról, amely egyelőre a nem épp sokatmondó GT név alatt fut. Sajnos egyelőre a technikai részletek kapcsán is csak találgathatunk, ám annyit már tudunk, hogy a modellt hátsókerékhajtással álmodták meg tervezői.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 15. csütörtök, 20:52

Testközelből a kecskeméti Mercedes B-osztály

Nyomtatás

 

A későbbiekben Magyarországon a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában készülő B-osztállyal találkoztunk a Frankfurti Autószalonon. A modellt nagy érdeklődés övezi, hiszen a stuttgartiak számára stratégiai fontosságú autóról van szó. Épp ezért a mérnökök talán még alaposabb munkába fogtak, aminek eredményét az autószalonon meg is tapasztaltuk. 

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 14. szerda, 12:59

96. oldal / 104