2017. Augusztus 21., Hétfö

Frissitve:09:34:44

Magazin

Genfben az Audi A3-ról is lehullt a lepel (galéria és videó)

Nyomtatás

A Genfi Autószalonon terítékre kerülő új Audi A3 sziluettjét annak ellenére is sokáig homály fedte, hogy az elektronikai termékek bemutatóján, a Consumer Electronis Show alkalmával kaptunk némi előzetest a következő generáció tekintetében. Ezúttal végképp lehull a lepel, hiszen a háromajtós változatot már hivatalos képeken is szemügyre vehetjük.

Módosítás dátuma: 2012. március 06. kedd, 11:16

Adrenalin löket – bemutatkozott a magyar Mercedes A-osztály

Nyomtatás

A várakozások szerint a Genfi Autószalonon lekerült a magyar szívnek talán legfontosabb lepel: bemutatkozott az új, jóval sportosabb A-osztály, amely a kecskeméti gyárban készül majd az egész világ számára.

Szokatlan kékvérű – itt a Bentley SUV-ja

Nyomtatás

Igaz, tudtuk, hogy a Bentley SUV-val készül, mégsem nevezhetjük a végeredményt megszokottnak, hiszen egy olyan márkáról van szó, amely első ízben merészkedik be arra a területre, ami manapság már szinte minden prémiummárka számára elkerülhetetlennek tűnik. Az EXP 9 F tanulmány mindent visz.

Módosítás dátuma: 2012. március 06. kedd, 10:24

Arányos puttonyos: Genfben pózol a Kia cee'd SW

Nyomtatás

Noha az új Kia cee'd vonalai sokak számára már ismerősek lehetnek, Genfben már a puttonyos, családbarát verzió vette át a főszerepet a gyártó standján. Az SW néven futó kombiváltozat eddig ígéretesnek tűnik, hiszen a korrekt műszaki alapok adottak, a képek tanúsága szerint a formával sincs baj, míg a Kia új utastér-formavilágát már a Rióban megismerve is elismerően bólintottunk.

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 11:28

Teljes gőzzel előre – Genf összes sztárja, egy helyen (frissítve)

Nyomtatás

Aki rendszeres olvasója az Autó Pultnak, bizonyára még álmából felriasztva is gondolkodás nélkül tudja, hogy március 6-án, azaz holnap nyitja meg kapuit a sajtó előtt a világ egyik legnevesebb és egyben legnemesebb autós rendezvénye, az évente megrendezésre kerülő Genfi Autószalon (a nagyközönség különben március 8-18 között látogathatja a kiállítást).

Módosítás dátuma: 2012. március 08. csütörtök, 12:11

Új Kuga, Fiesta ST és B-Max – a Ford Genfben

Nyomtatás

Ma reggel már kinyitotta kapuit a Genfi Autószalon, ám a gyártók már a tegnapi nap során elkezdték lerántani a lepleket újdonságaikról. Így tett a Ford is, aki a már ismert B-Max mellé az új Kugát és a Fiesta legizgalmasabb verzióját hozta el a svájci seregszemlére.

Módosítás dátuma: 2012. március 06. kedd, 09:50

Az Opel Ampera lett az Év Európai Autója

Nyomtatás

A Chevrolet Volt és általunk is próbált testvérmodellje, az Opel Ampera lett az Európai Év Autója, ráadásul bőséges előnnyel hagyta maga mögött a konkurenseket. Ezzel a tavalyi után már a második elektromos autó nyerte el a megtisztelő díjat.

Módosítás dátuma: 2012. március 06. kedd, 09:06

60 éve vannak Mercedes luxuskupék – ünnepi modell érkezik

Nyomtatás

Már 60 éve, egészen pontosan a Mercedes-Benz 300 S kupé 1952-es bemutatkozása óta vannak közöttünk az S-osztály kétajtós változatai, a jeles évforduló tiszteletére pedig a csillagos márka az aktuális kiadásból jelentet meg különleges változatot.

Módosítás dátuma: 2012. március 06. kedd, 09:06

Svájcba is nagy erőkkel vonul ki az Aston Martin

Nyomtatás

Az Aston Martin ugyan viszonylag kis gyártónak tekinthető, mégis minden alkalommal nagy erőkkel jelenik meg a nemzetközi autószalonokon, s nem lesz ez másként Genfben sem. Noha a V12 Zagato prototípusát már Frankfurtban is megcsodálhattuk, ezúttal a sorozatgyártású verziót üdvözölhetjük köreinkben, de nem maradnak újdonság nélkül azok sem, akik a One-77-től, és az egyedi karosszériájú sportautón innen némileg földhözragadtabb igényekkel rendelkeznek.

Módosítás dátuma: 2012. február 24. péntek, 12:18

A Detroiti Autószalon legszebb oldala – hölgycsokor a NAIAS-ról

Nyomtatás

Nem csak Európában kerülnek ám neves autós események megrendezésre: a kapuit a héten megnyitó Detroiti Autószalon (NAIAS) a Los Angeles-i mellett a legrangosabb tengerentúli kiállítás, ahol ismét számos gyártó tartott fontos bemutatókat – ráadásul nem csak a „kintiek”. Idén sem volt másképp: Detroitban sok-sok fontos modell ünnepelhette világpremierjét.

Az első kép az új Kia cee’d-ről

Nyomtatás

Érdekes stratégiát választottak az autógyártók. Bár az óceán túlsó oldalán a Detroiti Autószalon egyébként is újdonságokkal árasztja el az autós világot, sokan eközben a genfi összejövetelre izzítanak. Így tesz a Kia is.

96. oldal / 106