Démonűzés – látványos videón a Dodge Challenger SRT Demon

Nyomtatás

A Dodge Challenger SRT Demon bizony több szempontból is jó alapot biztosít egy látványos kisfilm megalkotásához: az amerikaiak izomautója már önmagában is látványos, de a Demon elnevezés és a 840 lóerős teljesítmény már kihagyhatatlanná teszik ezt a ziccert. A Pennzoil nem is hibázott, és egy elképesztően látványos reklámfilmben mutatta meg, hogy hiába a gyorsulási versenyekre lett kitalálva az autó, a 840 lóerő sok más lehetőséget is tartogat magában.

A Demon egyébként több szempontból csúcstartóvá lépett elő a sorozatgyártású autók világában: 2,4 másodperces 0-100-as sprintjével, a mindeközben tapasztalható 1,8 G-s erőhatásával és az indulásnál a földtől elemelkedő első kerekeivel mind-mind olyat hozott, amilyen eddig még nem volt szériában – persze ebben a különleges abroncsoknak is van szerepük. Ehhez hozzájön még a Demon név, ami szintén magas labda egy kreatív csapatnak, és szerencsére a Pennzoil által megbízott csapat nem okozott csalódást.

Égszakadás, földindulás, villámlás és horrorfilmbe illő részletek kápráztatnak el minket, már ha a Challenger pilótája által produkált manőverek nem lennének elegendőek. Látványos forgások, drift, üvöltő V8-as és egyéb nyalánkságok mutatják be kiválóan Pittsburgh utcáin, hogy a Demon mennyire nyers is valójában. A mostani reklámfilm végén ráadásul kiderül, hogy a történet folytatódni fog, mi pedig alig várjuk, hogy ismét viszontlássuk az üvöltő izomautót, de addig is, mindenképpen nézzék meg a cikkünkben is megtekinthető kisfilmet.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark