Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

A Lamborghinitől nem idegen, hogy különböző egyedi modelleket készítsen a vásárlóinak, legutóbb azonban az olasz márka maga ajánlott fel egy különleges Huracánt jótékony célokra, méghozzá nem másnak, mint magának Ferenc pápának – arra persze ne számítsunk, hogy a legközelebbi eseményre a bivalyerős sportautóval gurul be a szentatya.

 

A különleges Huracán természetesen ajándék

A különleges Huracán egyébként egy hátsókerekes verzió, és a Vatikán zászlajának színeiben pompázik. Noha a fehér az arany párosát elsőre valószínűleg igencsak giccsesnek gondolnánk, az egyedülálló sportautó kifejezetten jól mutat a látványos arany csíkokkal, melyekkel ügyesen emelték ki négykerekű éleit – a fekete keréktárcsák pedig csak még tovább cifrázzák az összképet.

A pápra alá is írta a különlegességet

Ferenc pápa természetesen nem tartja meg az autót: a különleges Huracánt 2018. május 12-én bocsátja majd aukcióra az RM Sotheby’s, az árából pedig keresztény szervezeteket támogatnak majd. Ha az egyedi megjelenés nem lenne elég, a pápa aláírásával is ellátta a sportautót, sőt, meg is áldotta azt. Az átadáson természetesen Stefano Domenicali, a Lamborghini feje is részt vett.

Kommentek