Fél év után került meg a parkolóban elveszett BMW

Nyomtatás

Bizonyára olvasóink közül is sokan kerültek már kellemetlen helyzetbe egy-egy hatalmas parkolóban, ám az ilyen esetekben legtöbbször csak pár perc szükséges ahhoz, hogy megtaláljuk korábban otthagyott autónkat. Egy skót férfinak azonban sikerült fél évre elveszítenie egy négykerekűt, ami ráadásul nem is a sajátja volt.

Mentségére legyen szólva, a Manchesterben található Etihad Stadion többszintes, hatalmas parkolóval rendelkezik. Az úriember egy kölcsön kapott BMW-vel érkezett oda egy koncertre, de az előadás végén hiába kereste az autót – pedig nem adta fel egyhamar. Öt napot töltött azzal, hogy megpróbálja felkutatni a négykerekűt, és csak ezek után értesítette a hatóságokat. Első körben a parkolót üzemeltető céget és a különböző telepeket keresték fel, ahová esetleg elszállíthatták a szerencsétlenül járt BMW-t.

A rendőrség csak ezután került képbe, és bár sokáig úgy tűnt végleg lemondhatnak az autóról, közel fél év után, 2016 utolsó napjaiban végül megkerült a négykerekű, aminek gazdája igen komoly parkolási bírságra számíthat – előzetes becslések szerint 1,8 millió forintra rúghat majd a számla. Az egész eset igencsak érdekes, de valóban megtörtént, és bár már az is nehezen hihető, hogy maga a sofőr nem volt képes megtalálni 5 nap alatt a BMW-t, az talán még meglepőbb, hogy a parkolót üzemeltető cégnek sem sikerült hamarabb utánajárni az ügynek – arról pedig már nem is beszélve, hogy a rendőrségnek is közel fél év kellett hozzá. Bár ez egy elég extrém eset, jó példaként szolgálhat arra, hogy érdemes alaposan az eszünkbe vésni, hogy hol parkoljuk le autónkat.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark