2018. Július 16., Hétfö

Frissitve:03:28:46

Ilyen a világ legdrágább videojáték kontrollere (videó)

Nyomtatás

Egy autós videojáték a vezetés szerelmesi számára is kellemes perceket tud szerezni – főleg, ha egy szimulátorról van szó –, de amennyiben lehetne választani, azért mindenki inkább a valóságra szavazna. Kivéve egy POG becenévre hallgató fiatalembert, aki az autózásnak és a játékoknak egyaránt megszállottja, és bár áll a garázsában egy Lamborghini Aventador, ő azt inkább távirányítónak használja a videojátékhoz – szerencsére mindezt meg is örökítette nekünk videón.

A Forza Motorsport 7 az autós videojátékok világának egyik legfelkapottabb és legújabb szereplője, POG pedig a Facebookon megosztott rövid videójában felkerekedik, hogy megvásárolja a játékok – méghozzá saját Lamborghini Aventadorjával. Eddig semmi különös, azonban miután hazaérkezik a fiatalember és beáll a garázsba, egy érdekes folyamat veszi kezdetét.

POG eltökélt célja ugyanis az volt, hogy saját sportautóját használja kontrollerként, és ezt meg is valósította. Néhány kábel és csatlakozó telepítése után pedig már indulhatott is a játék, amelyben a valódi Aventador kormányát és pedáljait használva lehet irányítani a játékban szereplő autót – ami a videóban az irónia kedvéért egy Lamborghini Aventador. Mindez ugyan jó mókának tűnik, de ha rajtunk múlna, mi inkább kivinnénk az utcára – vagy inkább egy pályanapra – igazi Lamborghininket, és ott szórakoznánk vele. Mindezek ellenére érdemes megnézni a fiatalember videóját.

Kép és videó forrása: POG (Facebook)
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark