Mert álmodozni lehet - elindult a Ferrari 812 Superfast konfigurátora

Nyomtatás

Mi, az autózás szerelmesei bizony szeretünk eljátszani a gondolattal, hogy hőn áhított négykerekűnk vár minket a garázsban. Néha olyannyira hajlamosak vagyunk elkalandozni, hogy még az átlagember számára elérhetetlen modellekről is álmodozunk, ebben pedig a különböző kőkemény luxus- és sportautókat gyártó márkák is szeretnek támogatni minket. Ezúttal a Ferrari indította el legújabb modelljének elképesztően részletes konfigurátorát, így mindenki saját ízlésére szabhatja a 812 Superfastot.

Az F12 alaposan felfrissített változataként érkező újdonság bizony egy csapásra vált álmok tárgyává a rajongók számára, akik mostantól fantáziájukat szabadjára engedve alkothatják meg a szívükhöz legközelebb álló összeállítást. A Ferrari már korábban is híres volt rendkívül részletes konfigurátorairól, így ezúttal sem kell csalódnunk az olaszokban: az autó minden pontját személyre szabhatjuk, miközben a különböző látványos fényezéseket eltérő fényviszonyok között is megcsodálhatjuk.

Az olyan, alapnak számító lehetőségek mellett, mint a külső és a belső szín kiválasztása, különböző karbon elemeket tartalmazó csomagok, kéttónusú utastér, sötétített üvegezés és egyéb részletek is kiválaszthatóak, miközben a különböző keréktárcsákat többféle szögből és akár mozgás közben is meg tudjuk nézni – hogy biztosan jól válasszunk.

A maranellóiak újdonságában egyébként egy 6,5 literes V12-es erőforrás teljesít 800 lóerőt, 8500-as percenkénti főtengelyfordulatnál, miközben 7000 1/percnél 718 Nm-es maximális forgatónyomatékról beszélhetünk. Mindez 2,9 szekundumos 0-100-as sprintet, és 340 km/h-s csúcssebességet jelent. Az árcédulán már alapból is 85-90 millió forint körüli összeg áll, de ha a konfigurátorban bőszen ikszelgetünk, szinte biztosak lehetünk benne, hogy ennek akár a 1,5-szeresét is otthagyhatjuk a kereskedésben. Az online felület ugyanakkor nem nyomaszt minket az árakkal, így önfeledten alakítgathatjuk saját képünkre a 812 Superfastot, méghozzá ide kattintva.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark