Stílusos lábbelit dobott piacra az Aston Martin és a Hogan

Nyomtatás

Az autógyártók – kiváltképp a prémium és luxusmárkák – szeretnek kikacsingatni néha a négykerekűek világán túlra is. Olykor csak a nevüket adják egy-egy termékhez, de olyan is előfordul, hogy ők maguk dobják azt piacra. Az Aston Martin ezúttal előbbit választotta, ugyanis az olasz Hogan, cipőkkel és táskákkal foglalkozó cég egyik lábbelién fedezhetjük majd fel az angol gyártó stílusát és márkajelzését.

Egy ilyen luxusterméktől bizonyára sokan elvárnák, hogy felmutasson valami különlegességet, de az újdonságnak a kiváló minőségen és az Aston Martin autóinak eleganciáját eszünkbe juttató megjelenésen kívül semmilyen „szuperképessége” nincsen – noha az kétségtelen, hogy látszik rajta az odafigyelés. Az újdonság négyféle színben lesz elérhető: barna, szürke, sötétebb szürke és fekete árnyalatok közül választhatnak majd a vásárlók.

Az Aston Martin nevével fémjelzett lábbeli egyébként a Hogan Olympia névre hallgató cipőinek mintájára készült el – legalábbis ami a formákat és a stílust illeti –, de természetesen az összes limitált kiadás nyelvén ott figyel majd az angol gyártó logója. A valóban igazán jól mutató újdonság a Hogan üzleteiben és az Aston Martin kereskedéseiben egyaránt elérhető lesz, de mindössze 3000 pár készül majd el belőlük.

Az árról egyelőre nincs információ, de a Hogan az Olympia modelljét változattól függően körülbelül 40 és 80 ezer között kínálja, ami ugyan elég sok egy cipőért, de ennek akár sokszorosáért sem kell túl nagy kutatómunkát végeznünk. Az Aston Martin jelvényét viselő modellek persze nyilván jóval többe kerülhetnek majd ennél, de aki az angol márka autóiban ül, annak nem jelenthetnek majd problémát.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark