Utazás a múltba – különleges élményvezetés a Jaguar Land Rovertől

Nyomtatás

Manapság rengeteg cég foglalkozik különböző élményvezetések szervezésével. Ilyen eseményeken általában izgalmas sportautókat, versenyautókat vagy éppen kemény terepeseket próbálhatunk ki, azonban a Jaguar Land Rover most megpróbálta kissé újraértelmezni ezt a műfajt. Az angolok egy olyan csomagot állítottak össze, ahol legendás veteránokat próbálhatunk ki, ráadásul hozzájuk illő környezetben.

A Jaguar Land Rover csoport az angliai Herefordshire városában található Eastnor kastélyban szervezte meg az úgynevezett Classic Drive programot, ahol a résztvevők olyan legendák volánjai mögé ülhetnek be, mint például egy első generációs Land Rover Defender, egy szintén első generációs Range Rover, egy 1950-es évek végéről származó Jaguar XK150 vagy éppen a mindenki számára ismerős E-Type – előbbieket ráadásul terepen is ki lehet próbálni.

A teljes program valamivel több mint 170 ezer forintnyi fontba kerül, ami bár nem kis összeg, ezért cserébe valóban feledhetetlen élményekkel gazdagodhatunk – ráadásul nem csak az autózás szerelmesei érezhetik jól magukat, köszönhetően a festői környezetnek, ami egyébként nagy szerepet játszott a Land Rover történelmében.

Tim Hannig, a Jaguar Land Rover Classic részlegének vezetője így nyilatkozott: „a Jaguar és a Land Rover alkotta meg a legikonikusabb brit autók jó részét, és bár ezeknek DNS-e az új modelljeinkben is él, azt szerettük volna, ha az emberek megtapasztalhatják azt a folyamatot, amin végigment a márka. Az Eastnor kastély hatalmas szerepet játszott a mákrák történetében, így igazi kiváltság, hogy itt szervezhetünk egy ilyen különleges programot. Ez egy utazás és élmény a múltban, amit csak a Jaguar Land Rover autói tudnak nyújtani” – fejezte be mondandóját az úriember. Az biztos, hogy mi is szívesen részt vennénk rajta.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark