Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Manapság rengeteg cég foglalkozik különböző élményvezetések szervezésével. Ilyen eseményeken általában izgalmas sportautókat, versenyautókat vagy éppen kemény terepeseket próbálhatunk ki, azonban a Jaguar Land Rover most megpróbálta kissé újraértelmezni ezt a műfajt. Az angolok egy olyan csomagot állítottak össze, ahol legendás veteránokat próbálhatunk ki, ráadásul hozzájuk illő környezetben.

"Terepen" is kipróbálhatjuk - galériaA Jaguar Land Rover csoport az angliai Herefordshire városában található Eastnor kastélyban szervezte meg az úgynevezett Classic Drive programot, ahol a résztvevők olyan legendák volánjai mögé ülhetnek be, mint például egy első generációs Land Rover Defender, egy szintén első generációs Range Rover, egy 1950-es évek végéről származó Jaguar XK150 vagy éppen a mindenki számára ismerős E-Type – előbbieket ráadásul terepen is ki lehet próbálni.

A teljes program valamivel több mint 170 ezer forintnyi fontba kerül, ami bár nem kis összeg, ezért cserébe valóban feledhetetlen élményekkel gazdagodhatunk – ráadásul nem csak az autózás szerelmesei érezhetik jól magukat, köszönhetően a festői környezetnek, ami egyébként nagy szerepet játszott a Land Rover történelmében.

Tim Hannig, a Jaguar Land Rover Classic részlegének vezetője így nyilatkozott: „a Jaguar és a Land Rover alkotta meg a legikonikusabb brit autók jó részét, és bár ezeknek DNS-e az új modelljeinkben is él, azt szerettük volna, ha az emberek megtapasztalhatják azt a folyamatot, amin végigment a márka. Az Eastnor kastély hatalmas szerepet játszott a mákrák történetében, így igazi kiváltság, hogy itt szervezhetünk egy ilyen különleges programot. Ez egy utazás és élmény a múltban, amit csak a Jaguar Land Rover autói tudnak nyújtani” – fejezte be mondandóját az úriember. Az biztos, hogy mi is szívesen részt vennénk rajta.

Kommentek