2018. Június 22., Péntek

Frissitve:07:21:32

Motorsport

Raikkönen távozik, Maldonado érkezik a Lotus-hoz?

Nyomtatás

Spanyol lapértesülések szerint Pastor Maldonado 2014-től a Lotus versenyzője lehet, miután Kimi Räikkönen minden valószínűség szerint elhagyja a gárdát.

Módosítás dátuma: 2013. június 08. szombat, 13:59

Michelisz Oroszországban: A fenébe!

Nyomtatás

Az első kör 8. helye után a második szabadedzésen a 22. helyen végzett Norbi! A lassabb kanyarokban küzd, pont ott, ahol az egyenesben elszenvedett hátrány kiegyenlíthető lenne.

Kubica érzi, valószínűleg vége F1-es karrierjének

Nyomtatás

A lengyel versenyző maximálisan tisztában van azzal, hogy valószínűleg már soha nem áll újra rajthoz a Forma-1-ben. Kubica még a 2011-es idény előtt sérült meg súlyosan egy olaszországi rali-versenyen. A tapasztalt versenyző jelenleg a Citroennel versenyez a Európa Bajnokságban, de nagyon hiányzik neki a Forma-1, ahol szinte kivétel nélkül mindenki visszavárja őt.

Ross Brawn viszi el a Mercedes balhéját és távozik?

Nyomtatás

Könnyen lehet, hogy a csapatfőnök veszi a vállaira a terhet, és egy esetleg komolyabb büntetés után távozik a Mercedestől.

Villeneuve: Grosjean semmit sem tanul a hibáiból

Nyomtatás

Jacques Villeneuve tartja a véleményét, miszerint manapság a versenyzők nem tisztelik egymást eléggé, és ez veszélyes manőverekben mutatkozik meg. Majd ott van az olyanok esete, mint Romain Grosjean, „aki semmit sem tanul hibáiból".

Arizonában húzzák fel a harmadik amerikai F1-es pályát?

Nyomtatás

Pima County székhelye mellett készülhet el az Egyesült Államok harmadik Forma-1-es pályája, miután a helyi tisztségviselők megkezdték a projekt előkészületeit. A megye gazdasági fejlesztésérért és turizmusáért felelős igazgatója elmondta, egyelőre minden nagyon kezdetleges stádiumban van.

Glock: Alonso nyeri a Kanadai Nagydíjat Räikkönen és Vettel előtt

Nyomtatás

Timo Glock, az ex-királykategóriás versenyző, aki jelenleg a Német Túraautó Bajnokságban (DTM) vitézkedik, Fernando Alonso sikerét jósolja az ezen a hétvégén Montrealban megrendezésre kerülő Kanadai Nagydíjon.

Versenyeltiltás vár a Mercedesre a Forma-1-ben?

Nyomtatás

Természetesen azonnal beindultak a találgatások, miszerint a Mercedes milyen büntetést kaphat a „titkos” tesztjéért, amiért most a Nemzetközi Bíróság előtt kell felelnie.

Módosítás dátuma: 2013. június 06. csütörtök, 09:05

A Brigestone sem tervezi a visszatérést, de a Michelin felvette a kapcsolatot a csapatokkal

Nyomtatás

Hasonlóan a Hankookhoz, a japán Bridgestone sem tervezi, hogy visszatérjen a Forma-1-be. A kiszivárgó információk alapján a Michelin mintha puhatolózna.

2014 év végén visszavonul Adrian Newey, a Red Bull főtervezője?

Nyomtatás

Újabb olyan pletykák láttak napvilágot a sajtóban, miszerint Adrian Newey főtervező az új turbóéra első évének végén visszavonul, és a helyét James Allison veszi át.

Két DRS-zóna és módosítások a kanadai pályán

Nyomtatás

Egybefüggő DRS-zónákat kapott a Circuit Gilles Villeneuve, melyet több ponton is módosítottak a szervezők. A negyedik versenybíró Martin Donnelly lesz.

22. oldal / 23