Motorsportok

Jövőre újra nyáron lesz WSR a Hungaroringen

Nyomtatás

A tizedik évad épphogy befejeződött, máris elkezdődött a 2015-ös World Series by Renault. Az idei díjátadó ceremónián a Renault Sport Technologies kiadta a következő év versenynaptárát. A hat Forma–1-es pálya, köztük az „örökös” Hungaroring mellett megtörtént a várva várt visszatérés Le Mans-ba és Silverstone-ba.

Módosítás dátuma: 2014. október 21. kedd, 11:58

Versenygép a jövőből? - a Renault bemutatta az R.S.01-et

Nyomtatás

Nem is olyan régen már beszámoltunk a Renault új versenygépének érkezéséről, mely a gyártó saját bajnokságában, a World Series by Renault-ban kap majd saját sorozatot. A kedvcsináló videók és képek után pedig most végre megérkezett teljes valójában az R.S. 01, mely éppen annyira bevállalósra sikerült, mint azt vártuk az előzetesek alapján.

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 28. csütörtök, 13:26

A GT3 marcona harcosa – bemutatkozott a Lamborghini Huracán Super Trofeo

Nyomtatás

A napokban leplezte le a Lamborghini legújabb versenyautóját. A Huracán LP 620-2 Super Trofeo a GT3 mezőnyében száll harcba.

Új sorozattal bővül jövőre a WSR - jön a Renault R.S. 01

Nyomtatás

A Renault Sport bizony nem csak a franciák utcai autóinak – mint a Clio vagy a Mégane – megvadításával foglalkozik, hiszen talán mindenki számára ismerősen cseng a World Series by Renault sorozat, mely hazánkba is ellátogat minden évben. Ebben a bajnokságban több kategóriában is indulnak a versenyzők, amit most még tovább bővít a márka, méghozzá az augusztus 27-én bemutatkozó versenyautójukkal.

Módosítás dátuma: 2014. július 31. csütörtök, 08:48

A Ford is visszatérhet Le Mans-ba

Nyomtatás

50 évvel a GT40 nevezetes győzelme után a Ford visszatérhet Le Mans-ba. A 2016-os 24 órás versenyen ráadásul rögtön a királykategóriában, prototípussal indulna a márka.

Módosítás dátuma: 2014. július 23. szerda, 09:20

Ferrarik és Corvette-ek meccsét hozta a Hungaroringen az International GT Open futama

Nyomtatás

Aki nem látta, bizony bánhatja, mert izgalmas versenyautó-csemegéket és látványos futamokat hozott a két év után ismét hazánkba látogató International GT Open a Hungaroringen. A gyönyörű hangú Ferrarik, Corvette-ek, 911-es Porschék mellett olyan hazánkban ritkán látható típusok is versenybe szálltak, mint az Audi R8 LMS és a Mercedes-Benz zászlóshajója, az SLS AMG GT3-as verziója, nem beszélve a méltán népszerű egzotikumokról, a Radicalokról, valamint a formaautók színes kavalkádjáról.

Módosítás dátuma: 2014. július 09. szerda, 17:53

20. oldal / 26