2018. Július 16., Hétfö

Frissitve:03:28:46

Motorsportok

Magyar-szlovák erőfelmérő – indul a hazai rali ob

Nyomtatás

A 20. Vredestein Miskolc Rallyval a hétvégén kezdetét veszi a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség idei, hatfutamos rali bajnoksága.

Módosítás dátuma: 2014. március 26. szerda, 11:36

380 lóerős Lada lesz Michelisz Norbi új ellenfele

Nyomtatás

A túraautók világbajnoksága hamarosan startol, s míg hazánkban a rajongók java Michelisz Norbert és a roppant versenyképesnek ígérkező Honda szereplését várja, addig szép lassan az ellenfelek is felsorakoznak a rajtrácson. Legutóbb a Citroën C-Elysée mesteri hármasáról adtunk hírt, ezúttal pedig a Lada versenyautójának premierjét jelenthetjük be.

Módosítás dátuma: 2014. március 18. kedd, 14:14

Megszólal a nyolclövetű – bemutatkozott a 650 lóerős Volvo S60

Nyomtatás

Az utóbbi időben, főként az első hivatalos Forma-1 teszthét után a csapból is a V6-os turbómotorok hangja folyik, ráadásul túl nagy feneket kerítve neki, mintha csak a vitatott muzsikán múlna a sportág jövője. Szerencsére azonban a Forma-1-en túl is van élet, a V8 Supercars sorozat például továbbra is nyolchengeres szörnyekkel büszkélkedik, immáron a Volvo részvételével.

Módosítás dátuma: 2014. február 13. csütörtök, 15:38

Versenypályára gurul a Lexus RC F

Nyomtatás

A Lexus RF C sokakat megihletett, ami nem csoda, hiszen szépséges formája mellé igazán igényes technikai tartalom társul. A japánok nem teketóriáztak, a sportkupé bemutatását követően nem sokkal a versenypályára szánt verzióról is lerántották a leplet: az RC F GT500 bemutatkozik.

Módosítás dátuma: 2014. január 29. szerda, 19:02

500 lóerős Ford Focus népszerűsíti az új túraautó bajnokságot

Nyomtatás

Noha a túraautó világbajnokság futamait az európai nézők imádják - sőt, a magyarok Michelisz Norbi miatt kiváltképp -, újabb sorozat jelenik meg a GTC, azaz a Global Touring Car Series személyében. A szervezők már népszerűsítik az új bajnokságot, mégpedig egy bivalyerős Ford Focus versenyautó segítségével.

Módosítás dátuma: 2014. január 23. csütörtök, 17:02

Mesterhármassal zárta a MINI a Dakar ralit

Nyomtatás

Nani Romával a volán mögött a MINI által szponzorált versenyautó nyerte meg a 2014-es Dakar ralit. A közel tízezer kilométeren Dél-Amerikán át kígyózó, tizenhárom napos versenyben letaglózó fölénnyel vitte el a prímet a márka: tizenhárom szakaszból tizenegyet megnyerve harmadízben, mesterhármassal végzett az élen.

24. oldal / 27