2018. Június 22., Péntek

Frissitve:07:21:32

Motorsportok

Írásba foglalva: 2014-től DTM lesz a Hungaroringen

Nyomtatás

Ma délután Budapesten írták alá a DTM és a Hungaroring közötti megállapodást, melynek keretében jövőre visszatér a Német Túraautó Bajnokság Magyarországra. A szerződés három évre szól, további két év opció. Ezzel összeállt a jövő évi versenynaptár.

Susie Wolff a Bajnokok Tornáján: az első női résztvevő a ROC történelmében

Nyomtatás

Susie Wolff lesz David Coulthard csapattársa a brit csapatban, és ezzel a Williams F1 Team fejlesztőversenyzője a ROC első női résztvevője. A skót hölgy természetesem rendkívül boldog a felkérésnek köszönhetően.

Hivatalos: 2014-ben DTM futam a Hungaroringen!

Nyomtatás

Az 1988-as futam után, 26 év kihagyást követően ismét testközelből láthatjuk hazánkban a Német Túraautó-bajnokság csapatait: sporttörténelmi pillanatnak is szemtanúi lehetnek a jövőre Mogyoródra kilátogató nézők, ugyanis a 2000-ben újjáalakult DTM-sorozatnak ez lesz az első hungaroringi bemutatkozása.

Módosítás dátuma: 2013. október 16. szerda, 18:29

Zöld pokolból a tűz poklába – tragikus balesetben elhunyt Sean Edwards

Nyomtatás

Tragikus balesetben elhunyt a Porsche Szuperkupa éllovasa, Sean Edwards. A 26 éves brit tehetség privát teszten vett részt oktatóként egy Porsche 966 GT3-mal kedden az ausztráliai Queensland Raceway-en, ám az egyik kanyarban versenyautója kisodródott és a pályát szegélyező gumifalba csapódott.

Módosítás dátuma: 2013. október 15. kedd, 17:06

IV. Peugeot PM Vác Rally – galériával

Nyomtatás

Múlt hétvégén került megrendezésre a Rali-Túra Bajnokság hatodik futama, a negyedik Peugeot PM Vác Rally, melyen a túrások és a meghívott csapatok mellett amatőrök is indulhattak az ARK Sprint négy gyorsasági szakaszán, amit Nagymaros és Márianosztra között tűztek ki a szervezők. Az eseményre mi is kilátogattunk.

Újabb csapattal bővült az elektromos F1: beszállt az Andretti Autosport

Nyomtatás

Nagy név csatlakozott a Formula E mezőnyéhez, miután ma hivatalosan is megerősítették, hogy Michael Andretti csapata, az Andretti Autosport is ott lesz a rajtrácson 2014-ben. A Formula E harmadik belépője szintén „ügyfélautót” fog futtatni az első szezonban.

25. oldal / 26