Júniusban érkezik minden idők legjobb ralis játéka

Nyomtatás

Nem újdonság, hogy az utóbbi években, évtizedekben mennyit fejlődtek a számítógépes játékok – a modernebb autós szimulátorok pedig nem csak élvezetes pillanatokat, de valós képességfejlesztést is ígérnek. Miközben klasszikus versenyzős címekből viszonylag sokkal találkozhatunk, addig a rali műfaját mostanában csak a Dirt széria érinti – a negyedik iterációra pedig júniusban tehetjük rá a kezünket.

A tavalyi Dirt Rally meglehetősen kellemes pillanatokat szerzett a klasszikus rali kedvelőinek, a kerék azonban forog tovább, amelyet a még színesebb-szagosabb Dirt 4 premierje fémjelez. A júniusban érkező vadonatúj fejlesztésű játék a FIA Rali Világbajnokság teljes licencével érkezik, így benne lesznek a legújabb versenyzők és modellek, vagyis a nagy visszatérő Toyota és a Citroën újdonsága is.

Emellett ismét hegymászásra adhatjuk a fejünket a Pikes Peak-i viadal megvalósításával, és az ikonikus Monte Carlo rali régi és új pillanatait egyaránt átélhetjük. Ráadásul mindezt platformtól függetlenül, ugyanis a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd.
Share/Save/Bookmark