Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

A divatos kisautók körében nem ritka, hogy a gyáriak egy-egy, kifejezetten a női nem számára kedves különkiadást dobnak piacra. Az sem szokatlan, hogy ennek érdekében összeállnak egy nagy divatcéggel. A DS is így tett nemrég, amikor a Givenchy-vel karöltve megalkottak egy limitált kiadást, mely a frissített DS3-at veszi alapul.

Igazán ízléses lett - galériaA DS lépése egyáltalán nem meglepő, hiszen a legkisebb modelljük vevőinek több mint fele a szebbik nem képviselője. Külső formáit tekintve természetesen nem változott a DS3, ugyanakkor az opál fehér fényezés és a „suttogó” lila tető, visszapillantók és keréksapka elég feltűnővé teszik ahhoz az autót, hogy rögtön felismerjük, nem egy átlagos verziót láthatunk magunk előtt – habár már gyárilag is össze lehet állítani látványos konfigurációkat.

Természetesen az utastérben sem egy átlagos összeállítás köszön vissza, hiszen a fekete huzatok mellett a műszerfal rózsaszín betéteket kapott. A minőség természetesen a helyén van, hiszen az egyedi kivitel a lehető legmagasabb felszereltséggel érkezik meg a szerencsés tulajdonosokhoz, hiszen a LED-es fényszóróktól kezdve, az érintőképernyős navigációs rendszeren át az ülésfűtésig mindent belepasszíroztak az autóba, ami egy DS3-hoz elérhető.

Kabrióként is elérhető - galériaA különlegességét azonban nem ez, hanem a könyöklőbe rejtett Givenchy sminkkészlet adja, ami sok hölgy álma lehet. A rúzst, szempillaspirált, púdert és körömlakkot is tartalmazó csomag mellé ráadásul egy különleges, LED-ekkel megvilágított szépítkező tükör is jár az autóhoz. Ezeken felül az autó távirányítóján és a könyöklő tetején is feltűnik a divatcég logója, de a C-oszlopra is került egy árulkodó plakett.

A különleges kiadás csak a DS 1,2 literes, 110 lóerős háromhengeresével lesz elérhető, ugyanakkor felárért a hatsebességes manuális váltót automatára cserélhetik a vásárlók, és kabrió kivitelben is elérhető lesz a kisautó. Hazánkba sajnos nem jut a limitált szériából, amiből egyébként mindössze 500 darab készül el, de némileg meglepő módon alig pár százalékos felárral kell számolniuk majd azoknak, akik hozzá szeretnének jutni egy példányhoz, így minden bizonnyal hamar elkel majd mind a félezer különlegesség.

Kommentek