Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Budaörs, 2013. október 18. – A Suzuki legújabb modelljét, az SX4 S-CROSS-t is kipróbálhatják azok a vásárlók, akik október 18-án és 19-én ellátogatnak a Suzuki Országos Tesztnapokra, a részt vevő Suzuki-márkakereskedések valamelyikébe. A tesztnapokhoz és a hamarosan induló országjáró show-hoz nyereményjáték kapcsolódik: a szerencsés nyertes kétmillió forintos kedvezménnyel vásárolhatja meg új autóját.

A Magyar Suzuki Zrt. október 18-án és 19-én Országos Tesztnapok címmel nyílt hétvégét szervez az ország számos Suzuki-kereskedésébe. A kétnapos program kiváló alkalmat teremt, hogy a vásárlók megismerkedjenek a Suzuki autókínálatával, különös tekintettel a legújabb modellre, az SX4 S-CROSS-ra. A modell sorozatgyártása nemrégiben kezdődött; a vásárlók most találkozhatnak az autóval a Suzuki márkakereskedéseiben.

Azok az ügyfelek, akik ezen a hétvégén vásárolják meg új Suzukijukat, extraajándékként 2×4 liter prémium minőségű Suzuki Genuine motorolajat kapnak, amit az autóval együtt vehetnek majd át a kereskedésekben.

Az extraajándék mellett az Országos Teszthétvégén és a márkakereskedésekben az őszi nyílt hétvégék során az új Suzukit vásárlók nyereményjátékban is részt vehetnek: a nyertes bruttó kétmillió forintot visszakap a megvásárolt autó árából. A sorsolás december 11-én lesz, így a szerencsés vevő karácsonyi ajándékként veheti majd át a kivételes kedvezményt.

A teszthétvége különleges kedvezményein túl napokon belül elkezdődnek a „Csomagol a Család” roadshow és nyílt hétvége programjai. Az Országos Tesztnapok és Csomagol a Család programról továbbiak a www.suzuki.hu oldalon olvashatók.

Kommentek