Tesztek

BMW 530d Touring teszt - Prémium térnyerés

Nyomtatás

2010-ben Autó Pult Év Autója kategóriagyőzelemmel és közönségdíjjal is gazdagodott – ez már sokat elmond az új F-szériás 5-ös BMW-ről. A paletta viszont a kombi változat megérkezésével kezd teljessé válni: alaposan megvizsgáltuk, hogy puttonnyal is megállja-e a helyét a modell.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 10:04

Volvo V60 D3 teszt - Divat a négyzeten, praktikum a köbön

Nyomtatás

A Volvo egy hónapja, a Genfi Autószalonra már tapintható közelségbe hozta a hazánkban alig fél éve kapható V60 jövőbemutató, két litert fogyasztó, több mint 280 lovas hibridváltozatát, ám nekünk ezúttal a tesztautó személyében kevesebbel kellett beérnünk – már ami a fogyasztás-teljesítmény mátrixot illeti.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 10:03

Renault Mégane 2.0 TCe GT teszt - Egy csipetnyi szenvedély

Nyomtatás

Hajnali két óra van és nem tudok aludni. Gondolataim egyre csak a Renault Mégane GT körül forognak, ami éppen a garázsban vesztegel, nem csoda hát, hogy az éjjeliszekrényen heverő indítókártyával szemezek.

Módosítás dátuma: 2013. április 15. hétfő, 11:12

BMW X3 xDrive 35i teszt - A pampák királya

Nyomtatás

Lehet, hogy sokan megköveznek kijelentésemért, de a vadonatúj BMW X3 csúcsmodelljével közösen megtett kilométerekkel a hátam mögött bátran, teljesen objektíven elmondhatom, hogy az F25-ös kódnéven futó modell a bajorok messze legjobb SUV-ja, annak ellenére, hogy a gyári pozícionálás szerint csak a második lépcsőt foglalhatja el a négyfokú létrán – mégpedig alulról.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 10:02

Citroën C4 Picasso e-HDi MCP6 teszt - A megtorpanó ló

Nyomtatás

A Citroën C4 Picasso mikrohibrid változatánál vegyesebb érzelmekkel még egyetlen autó kulcsát sem adtuk vissza a forgalmazónak. Mert bár a korábban már kivesézett típus számos figyelemreméltó erénnyel igyekszik a szívünkbe lopni magát, van azonban néhány hibája, ami miatt legszívesebben alaposan megráncigálnánk a copfját.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 10:02

Opel Antara menetpróba - Az utolsó mohikán

Nyomtatás

Másfél hete, hogy beharangoztuk, hát itt van: a ráncfelvarráson átesett, remekre sikeredett Opel Corsa bemutatója után megosztom Önökkel a frissített Antarával szerzett tapasztalataimat, amelyeket a hivatalos ausztriai próba során volt szerencsém összegyűjteni kollégáimmal együtt a számos együtt töltött kilométer alkalmával. Bele is vágnék a közepébe: nézzük csak, mit tud az új hobbiterepes!

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 14:21

Saab 9-5 Aero 2.8T XWD teszt - Bolygók együttállása

Nyomtatás

Szerényen teljesített a gyengébbik, és átlagosan az izmosabb kétliteres dízellel, így a benzinmotoros változatra maradt az új 9-5 megmentésének becsülete. Nem is akármelyikre: egyenesen a 300 lóerős, összkerekes csúcsverziót vehettük górcső alá.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 09:48

Ford Galaxy 2.0 EcoBoost Powershift teszt - Családi dőzsölés

Nyomtatás

Ha tehetős nagycsaládos apa lennék és mondjuk 3-4 gyerkőc szaladgálna körülöttem, biztos vagyok benne, hogy egy Ford Galaxy (vagyis inkább egy S-Max, de erről kicsit később) lenne vágyaim négykerekű tárgya. Ja és ha már a dőzsölésnél tartunk, egy bivalyerős benzinmotor dohoghatna a motorháztető alatt egy kellemes automataváltóval kombinálva, a kényeztető extrák tömkelege pedig szintén nem hiányozna az autóból. Szó mi szó, nagyjából olyan lenne a „kiválasztott”, mint ez itt, ni.

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 08:00

Renault Latitude menetpróba - Nagyra hajt.

Nyomtatás

A francia gyártók általában inkább az alacsonyabb kategóriákban jeleskednek annak ellenére, hogy Franciaországot az igazi luxus és stílus hazájaként aposztrofálja a világ. A Renault-nál sincs ez másképp, azonban a gyártó emberei az immár hazánkban is kapható Latitude bevezetéséhez szép reményeket fűznek.

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 14:21

MINI Countryman Cooper S All4 Aut. teszt - Minidömper

Nyomtatás

Már alig vártuk, hogy végre megkaparinthassuk a MINI friss sikervárományosát, a testvéreivel összehasonlítva maxi-méretekkel büszkélkedő Countryman-t. Annál is inkább kíváncsiak voltunk a modellre, mivel az eddigi, hazai és külföldi (ellentétes) vélemények kereszttüzében képtelenek voltunk látatlanban kitalálni, hogy vajon kellett-e nekünk a Countryman, vagy csak szégyent hoz a méregdrága, ám finom modelljeiről elhíresült márkára. De mint tudják, a puding próbája az evés, amire most végre sort keríthettünk.

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 07:55

Opel Corsa menetpróba - Sosem volt még ilyen jó!

Nyomtatás

Az Opel aktivitása az utóbbi években figyelemreméltó: a General Motors szeszélyes hullámain össze-vissza hánykolódott márka - amely néhány éve teljes sikerrel olvadt bele a szürke átlagba - a válságos időkkel s a különféle akadályokkal mit sem törődve csörtet előre, s a németek sorra gurítják ki fejlesztőközpontjukból friss modelljeiket.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 09:46

107. oldal / 125