Tesztek

Nissan Pathfinder 3.0 dCi V6 teszt - Murano+2, borostával

Nyomtatás

A Nissan szép kis nimbuszt alakított ki magának a terepjárók kategóriájában, így már alig vártuk, hogy kipróbálhassuk, mire képes a márka ezen a téren, ha apait-anyait belead. A lehetőségre szerencsére nem kellett sokat várni, szerkesztőségünknél ugyanis nemrégiben tiszteletét tette a Pathfinder V6-os, Infiniti-génekkel felruházott verziója.

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 14:24

Peugeot 508 1.6 THP teszt - Amikor öltönyt húz az oroszlán

Nyomtatás

Talán emlékszik rá, kedves olvasó: alig három hónapja Vajda kolléga igencsak elismerően nyilatkozott a Peugeot újdonsült, immáron megkomolyodott középkategóriásáról, az 508-ról a hivatalos menetpróba végeztével. Viszont a menetpróbák rövidségük miatt közel sem olyan relevánsak, mint az egy hetes tesztciklusok. Lássuk tehát, hogy a hosszabb próba során az 508 teljesítette-e a tőle elvárt színvonalat!

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 14:23

Renault Latitude 2.0 dCi aut. teszt - Pislogás, hiába

Nyomtatás

Először is, szívből gratulálok a Renault marketingeseinek – az intenzív reklámkampánnyal olyan hathatósan elterjesztették a Latitude (jó) hírét, hogy már az első kilométereken ablakból kilógó autósok faggattak a modellről. Én viszont már sajnos nem tudok túl jó hírekkel szolgálni...

Módosítás dátuma: 2011. május 17. kedd, 08:38

Opel Corsa 1.4 Color Edition teszt - Színt csempész az életünkbe

Nyomtatás

Talán emlékeznek rá: alig egy hónapja történt, hogy a nemzetközi menetpróbát követően bemutattam az Opel Corsa immáron másodszor – ez esetben leginkább optikailag - frissített változatát. És ahogy megkezdődött a hazai forgalmazás, az importőr máris rendelkezésünkre bocsátott egy tesztautót, mégpedig egy vidámra összekonfigurált ötajtós példányt.

Módosítás dátuma: 2011. május 17. kedd, 08:38

Ford Mondeo 2.0 Ecoboost teszt - Egy unalmas cégautó; vagy mégsem?

Nyomtatás

Sokan csak unalmas, elcsépelt – főként dízelmotoros – cégautóként tartják számon, amely nem tud kitörni abból a skatulyából, amibe társadalmi pozíciója rangsorolta. Pedig a Ford Mondeo még ezen szerep betöltésénél is sokkal-sokkal többre képes. A recept egyszerű: egy igazi business class jellegű felszereltség és egy egészséges benzinmotor párosa messze kiemeli hétköznapibb testvérei közül. Nézzük, mennyire tudja levetkőzni a Mondeo a kollektív igásló képét!

Módosítás dátuma: 2011. május 17. kedd, 08:37

Volkswagen Jetta 1.6 TDI teszt - Középúton

Nyomtatás

Az autózás modernkori történelmében talán nem is találunk olyan szegmenst, amely nagyobbat fejlődött volna, mint az alsó-középkategória. Ez első pillantásra tetten érhető már csupán a méretgyarapodáson is, amit persze az árcédulák hízása is tükröz; de így is egyértelmű: egy átlagos igényekkel megáldott családot tökéletesen kiszolgál egy ilyen modell – pláne, ha puttony is jár hozzá.

Módosítás dátuma: 2011. május 17. kedd, 08:37

Toyota Avensis 2.0 D4-D teszt - Hű szolga, hosszú távra

Nyomtatás

Hogy mi a különlegessége a kipróbált fehér Avensisnek? Valójában semmi; ezúttal szó sincs új modellről, vagy modellközi frissítésről. Na jó, elárulom: egy hívogató felszereltség-csomag miatt került hozzánk a már jól ismert típus. Ehhez jön még, hogy az Autó Pultnak eddig még nem volt szerencséje a több mint 3 éve kapható típushoz, így most végre le tudtunk csapni egy tesztautóra.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 10:05

Opel Astra ST 1.4T teszt - Megfontolt magabiztosság

Nyomtatás

Megfontoltan, de csak-csak megérkezik a tavasz: reggelente a madarak hangjátékára kelhetünk, az ébredező természet illatai és a nap lágy sugarai pedig már önmagában boldogságot csalnak szívünkbe. A plusz energiával felvértezve pedig bele is vághatunk a tavaszi nagytakarításba. És ha ezt igazán nagyban végezzük, mi is hasznosabb segítőtárs egy kellően tágas kombinál – mint amilyen például az új Opel Astra ST.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 10:04

BMW 530d Touring teszt - Prémium térnyerés

Nyomtatás

2010-ben Autó Pult Év Autója kategóriagyőzelemmel és közönségdíjjal is gazdagodott – ez már sokat elmond az új F-szériás 5-ös BMW-ről. A paletta viszont a kombi változat megérkezésével kezd teljessé válni: alaposan megvizsgáltuk, hogy puttonnyal is megállja-e a helyét a modell.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 10:04

Volvo V60 D3 teszt - Divat a négyzeten, praktikum a köbön

Nyomtatás

A Volvo egy hónapja, a Genfi Autószalonra már tapintható közelségbe hozta a hazánkban alig fél éve kapható V60 jövőbemutató, két litert fogyasztó, több mint 280 lovas hibridváltozatát, ám nekünk ezúttal a tesztautó személyében kevesebbel kellett beérnünk – már ami a fogyasztás-teljesítmény mátrixot illeti.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 10:03

Renault Mégane 2.0 TCe GT teszt - Egy csipetnyi szenvedély

Nyomtatás

Hajnali két óra van és nem tudok aludni. Gondolataim egyre csak a Renault Mégane GT körül forognak, ami éppen a garázsban vesztegel, nem csoda hát, hogy az éjjeliszekrényen heverő indítókártyával szemezek.

Módosítás dátuma: 2013. április 15. hétfő, 11:12

81. oldal / 95