A következő Imprezára hangol a Subaru

Nyomtatás

Még javában zajlik a Genfi Autószalon, de az autóipar tekintete kezd Amerika felé fordulni. Március 25-én megnyílnak a New York-i Autószalon kapui, a közeledő időpont kapcsán pedig sorra érkeznek a premierek. A Subaru is készül a jeles eseményre: a japánok az új Imprezáról rántják le a leplet.

Ízelítő képet már láthatunk is az újdonságról. A fotón látható lámpatest - bármennyire is hasonlít az Infiniti Q50-ére - és formák alapján számításunk bejön, miszerint a Levorg formáit köszöntetjük majd ötajtós, illetve szedán kialakításban. A tanulmány vonalvezetését öröklő modellpáros azonban sokkal több lesz egyszerű karosszériaváltozatnál - itt debütál ugyanis a Subaru vadonatúj fejlesztésű platformja.

A padlólemezhez teljesen átdolgozott futóművek társulnak, és a gyártó ígérete szerint mind a menetdinamika, mind a zajcsillapítás, mind pedig a kényelem tekintetében előrelépést várhatunk. Ennek érdekében a jelenleg alkalmazott platformokkal összehasonlítva merevebb kialakítással és alacsonyabb súlyponttal büszkélkedhet az új fejlesztés.

A költséghatékonyság miatt rugalmasan alakítható lesz az újdonság (így nem szükséges külön-külön padlólemezeket fejleszteni a különféle modellekhez, ami rendkívül drága lenne), és természetesen mind a benzin-, mind pedig a dízelmotorok és a jövőben debütáló, konnektorról is tölthető hibrid illetve teljesen elektromos hajtásláncok befogadására is alkalmas lesz.

Ezek kilétéről részben fellebbenhet a fátyol - ehhez legkésőbb március 25-ig kell várnunk.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark