2018. Augusztus 18., Szombat

Frissitve:03:20:32

Autós kütyük olcsón? Van egy ajánlatunk

Nyomtatás

Az autózás és a számítástechnika világa egyre közelebb áll egymáshoz: az autógyártók folyamatosan az egyre fokozottabb integrációra törekednek, de a különböző kütyüknek köszönhetően már a régebbi négykerekűek esetén is találkozhatunk olyan ügyes megoldásokkal, amik közelebb hozzák egymáshoz négykerekű barátunkat és mobil eszközeinket. A GearBest.com pedig kiváló társ abban, hogy mindent könnyen és olcsón és megszerezzünk ehhez.

A legmodernebb autókban már magától értetődő az USB csatlakozó vagy éppen a Bluetooth kihangosító, de azoknak sem kell ezekről a hasznos funkciókról lemondaniuk, akiknek a gyárban nem szerelték bele az autóba őket. A GearBest.com-on szinte mindent megtalálhatunk: a 12 Voltos átalakítótól kezdve az autós telefontartókon keresztül a Bluetooth kihangosítókig szinte minden van, ráadásul mindez a lehető legalcsonyabb árakon, hatalmas választékban.

Ez azonban még csak a jéghegy csúcsa, hiszen manapság már olyan biztonsági berendezések is elérhetők utólagosan, mint például a tolatókamera, de olyan kütyükkel is gazdagodhatunk, melyek autónk OBD II csatlakozóján keresztül fontos adatokkal tudnak szolgálni négykerekűnkről. Említhetnénk ugyanakkor a különböző navigációs rendszereket, vagy éppen a fedélzeti kamerákat is, amik egy-egy baleset esetén tehetnek nagyon jó szolgálatot.

A választék azonban szinte végtelen, így bár számunkra talán az autós kiegészítők a legérdekesebbek, mobiltelefonoktól kezdve az oksórákon át a szórakoztatóelektronikai eszközökig szinte minden van, és akkor az olyan „háztartási” dolgokról még nem is beszéltünk, mint a LED-es fényforrások, de egészségügyi eszközöket és akár ruhákat is találhatunk a kínálatban. Érdemes tehát ellátogatni a GearBest.com oldalára, amit ide kattintva könnyedén meg is tehetnek, hogy olyan hasznos kütyükkel találkozzanak, mint például az utólagos tolatókamera-kijelző, az OBD II csalakozós hibakód-leolvasó vagy éppen az USB-s átalakító, amivel 12 VOltos csatlakozón keresztül is egyszerűen tölthetjük mobil eszközeinket.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark