Az álcázás nagymestere – hivatalos fotók a Jaguar XF kombiról

Nyomtatás

Ismerve az előd sikerét, kétségünk sem lehetett afelől, hogy a Jaguar az XF új generációjából is készít kombi verziót. Ezt már hivatalos fotók is bizonyítják, amelyek már szemügyre vehetjük az egyelőre jól álcázott típust.

Az álcázás egyébként a jövő hónapban lekerül, amikor végre teljes valójában bemutatkozik a Jaguar XF Sportbrake. A leleplezésben egyébként  Andy Murray teniszjátékos aktív szerepet kap majd – a márka összefonódását a sporttal pedig a teniszlabdás álcázás is hűen szemlélteti. Már csak azért is erre esett a választás, mert az XF kombi verziója ilyen formában Wimbledonban is megfordult.

A júniusi bemutatóig a részletek kapcsán titkolózik a márka, de a szedán változat ismeretében azért sok kérdőjel nem marad. Az 5 méter hosszú kombi egészen tágas teret, kiváló vezethetőséget és még gazdagabb felszerelhetőséget ígér, miközben megjelennek benne a gyártó átdolgozott négyhengeres újdonságai, például a 240 lóerős, kétliteres dízelmotor.

Árak terén számíthatunk a kombi felárra, így körülbelül 13 millió forint magasságában lesz a beugró a modell világába, a felső határ pedig egy igazán potens motorral átlépheti a 30 milliós értéket is.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark