Újdonságok

Jövőre már szólnak a Mercedesek, ha lopják vagy bántják őket

Nyomtatás

Sokszor aggódunk amiatt, hogy egy-egy szűk parkolóban vagy elhagyatott, sötét helyen kell hagynunk az autókat, a félelem pedig teljesen jogos. Sok becstelen autós és tolvaj leselkedik a négykerekűekre, akik meghúzzák, megtörik vagy éppen feltörik azokat. Őket ugyan a Mercedes-Benz sem tudja megváltoztatni, de a vásárlóik számára adhatnak némi nyugalmat, ezt pedig az online Mercedes me szolgáltatás legújabb verziójában meg is teszik majd.

Módosítás dátuma: 2017. november 23. csütörtök, 19:18

Újabb adatokat árult el a Lamborghini az Urusról

Nyomtatás

A Lamborghini Urus bemutatójára már csak másfél hetet kell várnunk, az olaszok pedig egyre több részlettel csigáznak minket az autóval kapcsolatban. Korábban néhány videón már láthattuk, ahogy különböző körülmények között száguldoznak az újdonsággal, és minden egyes kisfilmben néhány újabb részletet mutattak meg az utastérről. Ezúttal néhány pontos adatot osztottak meg velünk az Urusról a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2017. november 23. csütörtök, 14:50

Hihetetlen fejlődés – a Mercedes megmutatta az új A-osztály utasterét

Nyomtatás

A Mercedes-Benz A-osztály következő generációja jövő tavasszal mutatkozik majd be, így némileg meglepő lehet, hogy a csillagos márka már most lerántotta a leplet az új kompakt utasteréről. Az újdonság hatalmas, eddig talán soha nem látott fejlődésen megy keresztül belül, köszönhetően a jóval látványosabb formáknak és a jobb minőségnek, melyek egyaránt a nagyobb testvérekből lehetnek ismerősek.

Módosítás dátuma: 2017. november 23. csütörtök, 13:18

Itthon is bemutatkozott a nagyközönségnek a Hyundai Kona

Nyomtatás

A Hyundai Kona áraival egy ideje már tisztában lehettünk, de a kis crossover hivatalos bevezetése egészen mostanáig még nem történt meg. A hazai importőr azonban immár itthon is megmutatta a nagyközönségnek az autót, ami így elindulhat hódító útjára. Az elsőkerékhajtással és összkerékhajtással is megrendelhető négykerekű egyelőre csak benzinmotorral érhető el, és a bevezetés örömére természetesen némi kedvezményt is biztosít az importőr – a hivatalos bemutató örömére elevenítsük fel, hogy mennyiért vihetjük haza az újdonságot!

Módosítás dátuma: 2017. november 22. szerda, 17:27

A BMW M-divízió is beadta a derekát: hibrid M-es BMW-k érkeznek

Nyomtatás

A BMW hivatalosan megerősítette, hogy gőzerővel folyik a következő generációs, hibridhajtású M-es sportmodellek fejlesztése, vagyis a korábbi pletykák igaznak bizonyulnak. Úgy látszik, hogy napjaink követelményeivel illetve trendjeivel egyetlen nagy gyártó sem tud szembemenni, szép lassan szinte mindenki beadja a derekát és érkeznek a konnektoros hibridek, majd idővel a tisztán elektromos meghajtású autók.

A 007-es is megirigyelné: bemutatkozott az új Aston Martin Vantage

Nyomtatás

Az exkluzív luxus-sportautókat gyártó Aston Martin november 21-re, vagyis a mai napra ígérte legújabb modelljének, a második generációs Vantage-nek a bemutatóját, a britek pedig tartották szavukat és ma délután, számos ízelítő fotó/videó kiadása után végre lerántották a leplet legfrissebb büszkeségükről, a Vantage-ről.

Mindig van feljebb: 340 lóerős Seat Leon kombi érkezhet

Nyomtatás

A Seat Leontól a sportosság jelenleg sem áll távol, hiszen a Seat a Leonból több izgalmas verziót is felkínál a vásárlók számára, mégpedig eltérő hajtáslánc-konfigurációkban. Ott van például a villámgyors ötajtós Cupra R akár 310 lóerővel, fronthajtással és manuális váltóval, vagy a családok, pontosabban a családapák kedvence, a puttonyos Leon ST Cupra összkerékhajtással, DSG váltóval és 300 lóerővel. Ám sokan még többre vágynának, a Seat pedig igyekszik kielégíteni a villámgyors Leonra vágyó vásárlók igényeit.

Turbó-kúra: 2 feltöltőt kapnak a BMW gyengébb dízelmotorjai

Nyomtatás

Az egyre szigorodó emissziós normák és az autógyártók közötti harc egyre élesebbé válik a dízelmotorok tekintetében: az egészségkárosító dízeltechnológiát a törvényhozók háttérbe kívánják szorítani, sőt, hosszú távon ki szeretnék rekeszteni a piacról, az ügyfelek részéről viszont továbbra is nagy az igény a szupertakarékos és kellemes karakterű, lent nyomatékos, fent pedig izmos dízelmotorokra. A gyártók folyamatos fejlesztéssel igyekeznek megfelelni az előírásoknak.

Zseniális munka a Mercedestől: tökéletesen rímel ősére az új G-osztály

Nyomtatás

A Mercedes-Benz nemrégiben hivatalosan bejelentette, hogy a legendás G-osztálynak - amely minden idők leghosszabb ideig gyártott Mercedes típusa - már csak néhány hónapja van hátra, a gyártást rövidesen befejezik. A több, mint 300 ezer példányban legyártott “G-Wagen” világszerte óriási rajongótáborral rendelkezik, a terepjáró szerelmesei pedig szomorúak, azonban semmi nem tarthat örökké, márpedig a gyártó az épeszű határnál így is jóval tovább húzta az öreg “G” életben tartását.

A Porsche 911 GT3 motorját örökölheti az új Boxster Spyder és Cayman GT4

Nyomtatás

A Porsche sportrészlegének háza tájáról érkező legfrissebb hírek hallatán azonnal elkezdett hevesen verni a szívünk, a pletykák szerint ugyanis fantasztikus középmotoros sportautók bemutatását tervezi a márka, amiben kulcsfontosságú szerepet játszik az autók szíve.

Nem múlik el a világ dicsősége: még sokáig nem lesz elektromos Porsche 911

Nyomtatás

A legfrissebb, hivatalos forrásból érkező értesülések szerint még nagyon sokáig hiába várjuk az első teljesen elektromos Porsche 911 bemutatását, a zuffenhauseni sportautógyártó ugyanis még hosszú évekig nem kívánja ‘elektrifikálni’ a legendás sportautót. Hibrid, vagyis elektromos támogatással kiegészített hajtásláncot egészen biztosan üdvözölhetünk a közeljövőben a 911 kínálatában, azonban egy belső égésű motort nélkülöző változat egyelőre nincs tervben.

1. oldal / 681