Újdonságok

Még többet mutat magából a pénteken érkező új Volkswagen Touareg

Nyomtatás

Most már tényleg csak napok kérdése, és teljes valójában is megcsodálhatjuk a vadonatúj Volkswagen Touareget, hiszen pénteken végre megnyílik az idei Pekingi Autószalon, és ezzel együtt a németek új prémium SUV-ja is felfedi majd magát. A gyáriak persze addig sem hagyják nyugodni a fantáziánkat, hiszen a korábbi álcázott képek és videók után ismét készültek két ízelítő képpel és egy minden eddiginél többet mutató videóval is.

Módosítás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 14:13

Négykarikás csúcs-SUV – júniusban bemutatkozik az Audi Q8

Nyomtatás

Az Audi a nagy SUV őrületben talán kissé későn ébredt két német prémium konkurenséhez képest, de nem kell félteni a négykarikásokat sem, hiszen jelenlegi négytagú (Q2, Q3, Q5 és Q7) palettájukhoz még idén két vadonatúj típus csatlakozik, méghozzá a teljesen elektromos e-tron és a csúcsot jelentő Q8 képében.

Módosítás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 12:37

Még idén jön a frissített Volkswagen Passat és az új T-Cross

Nyomtatás

Idén már négy éve lesz, hogy a jelenleg futó, B8-as jelölésű Volkswagen Passat bemutatkozott a nagyközönségnek, és bár egyáltalán nem érezhetjük úgy, hogy ez idő alatt megöregedett volna a modell – főleg, hogy a legmodernebb extrákat folyamatosan megkapta az autó –, a kötelező frissítés azért nem maradhat el. A Volkswagen pedig még idén bemutatja a ráncfelvarrott Passatot, ezt pedig maga Herbert Diess, a márka vezetője árulta el.

Módosítás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 11:07

Crossoverként jöhet az Alfa Romeo MiTo utódja?

Nyomtatás

Az Alfa Romeo nincs könnyű helyzetben, hiszen hiába kezdett teljes, prémium irányú megújulásba a márka a Giuliával és a Stelvióval – amelyek egyébként kifejezetten jól teljesítettek próbáink során –, az eladások továbbra sem szárnyalnak igazán. Az olaszok persze nem adják fel, és a hírek szerint jönnek a nagyobb testvérek, és nem csak felfele, de lefelé is figyelnek a gyáriak: ezúttal a MiTo utódlásáról reppentek fel pletykák a sajtóban, melyek szerint crossoverként szeretne majd hódítani az utód.

Módosítás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 10:26

Vörös éjszaka – bemutatkozik a Renault Twingo Red Night

Nyomtatás

A Renault Twingo első generációja igazi legenda: természetesen több frissítést is közbeiktatva, ám az alapformákat végig megtartva 14 évig gyártották – a legjobb években 200 ezres eladásokat produkált. A második kivitelnek is voltak jobb 130-150 ezres periódusai, ám a Smarttal közösen fejlesztett vadonatúj változatnak már nem igazán sikerült megismételnie az elődök sikereit, és 2014 óta még egyszer sem sikerült átlépnie a 100 ezres határt – ebben persze a piaci viszonyok alakulásának is van szerep. Most egy limitált kiadással szeretné felpezsdíteni egy kicsit az eladásokat a francia márka – itt a Red Night kivitel.

Módosítás dátuma: 2018. március 14. szerda, 13:20

Sejtelmes fotón láthatjuk az új Subaru Forestert – két hét múlva jön

Nyomtatás

A Subaru SUV-jának jelenleg futó generációja már jó ideje piacon van, és bár a japánok folyamatosan reszelgették a Forestert, mostanra azért kijelenthetjük, hogy megérett már a váltásra az autó. Természetesen a gyáriak is pontosan érezték ezt, így a március végén nyitó New Yorki Autószalonra el is viszik a vadonatúj Forestert, amiről az első ízelítő képet már meg is osztották velünk.

Módosítás dátuma: 2018. március 14. szerda, 08:57

Újabb középmotoros sportautókkal készül az Aston Martin

Nyomtatás

A Valkyrie kiszállításait még meg sem kezdte az Aston Martin, de nem titkoltan már a következő projekten dolgoznak az angolok. A gyáriak nem csupán egy, de rögtön két középmotoros sportautóval is készülnek, és míg az egyik a Ferrari 488 GTB és a McLaren 720S ellen mehet csatába, addig a másik rögtön a LaFerrari és a P1 utódjait célozná meg.

Módosítás dátuma: 2018. március 13. kedd, 17:32

Még márciusban érkezik az új Toyota RAV4 – itt az első ízelítő

Nyomtatás

A Genfi Autószalon ugyan még tart, a gyártók már csak a visszapillantóban figyelik, hogy mi történik a közönségnapokon, és a következő kihívásokra koncentrálnak. Így van ezzel a Toyota is, ugyanis a japán gyártó azok után, hogy leleplezte Svájcban az új Aurist, még márciusban, a New Yorki Autószalonon bemutatja a RAV4 következő generációját is – ráadásul már egy kedvcsináló képet is megosztottak velünk a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2018. március 13. kedd, 14:55

Nem készít hátsókerékhajtású Aventadort a Lamborghini

Nyomtatás

A Lamborghini alapmodelljei már jó ideje összkerékhajtással gurulnak ki a gyárból, de a vezetés szerelmeseit szem előtt tartva azért mindig találhatunk egy-egy hátsókerekes verziót a kínálatban. Jelenleg a Huracán rendelkezik egy ilyen kivitellel, mely valamivel gyengébb, mint az alapmodell, de cserébe csak a hátsó kerekekhez juttatja el a teljesítményt. A Lamborghini azonban most elárulta, hogy aki eddig azért nem vette meg a kisebb modelljüket, mert azt várta, hogy az Aventador is megérkezik majd hátsókerékhajtással, azt el kell keseríteniük.

Módosítás dátuma: 2018. március 13. kedd, 10:15

Új kiegészítővel varázsolhatunk roadstert a Rolls-Royce Dawnból

Nyomtatás

A Rolls-Royce Dawn kétség kívül a világ egyik legimpozánsabb kabriója, ami jelenleg elérhető a piacon: az autóból egyszerűen árad az elegancia és az exkluzivitás. Éppen ezért kissé sokan kissé kétkedve fogadták az angol gyártó által Genfben bemutatott új kiegészítőt, aminek segítségével tulajdonképpen egy kétüléses roadsterré lehet alakítani az autót – Önök mit szólnak hozzá?

Módosítás dátuma: 2018. március 12. hétfő, 23:07

Már úton van a bemutatóra az új Volkswagen Touareg (videó)

Nyomtatás

A Volkswagen ugyan nem hozott nekünk semmilyen sorozatgyártású meglepetést a Genfi Autószalonra – azért az I.D. Vizzion tanulmány elég látványosra sikerült –, de nem haragudtunk ezért a németekre, hiszen már a megnyitó előtt tudtuk, hogy még ebben a hónapban bemutatkozik a vadonatúj Touareg. A gyáriak prémium SUV-ja Pekingben fog bemutatkozni, és az első példányok már úton is vannak Kínába, ugyanis a Volkswagen saját lábon küldi a Távol-Keletre az újdonságot, és a kalandokat videón is megörökítik.

Módosítás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 13:48

1. oldal / 706