Újdonságok

Exclusive néven személyre szabási almárkát indít az Opel

Nyomtatás

Eddig is volt némi mozgásterünk, ha az átlagosnál különlegesebb Opel modellbe ültük volna be (elég csak az Insignia finom indián nyár bőrkárpitjára vagy az Adam kiegészítőire gondolni), ám mindez Exclusive néven gazdagabb választékkal új magasságba emelkedik a villámos márkánál. Az Insignia Grand Sport ennek köszönhetően minden eddiginél jobban személyre szabható lesz.

Limitált szériával ünnepli kapcsolatát az Aston Martin és a Red Bull

Nyomtatás

A sportautók világában nem ritkák a különböző limitált szériás példányok, sőt, a legtöbb gyártó esetében külön részleg foglalkozik az ilyen változatokkal. Így van ez az Aston Martinnál is, ahol a Q névre keresztelt csapat már eddig is több látványos modellt alkotott meg, ezúttal pedig a Red Bull Racinggel való együttműködésüket ünneplik, méghozzá két egyedi újdonsággal – íme, a V8 és V12 Vantage S Red Bull Racing Edition.

Módosítás dátuma: 2017. február 21. kedd, 15:40

Újabb koncepcióval készül Genfre a SsangYong - jön a XAVL

Nyomtatás

A SsangYong az utóbbi pár évben rengeteg koncepciót mutatott már meg nekünk, és az idei Genfi Autószalonon sem lesz ez másképp. Tavaly a Rexton utódjának előfutárát vitték el Párizsba a LIV-2 képében, amelynek szériagyártású verziója ígéretük szerint hamarosan megérkezik. Ezúttal a 2015-ös XAV tanulmányhoz nyúltak vissza, és XAVL néven alkották meg annak továbbgondolt változatát – az újdonságról pedig néhány rajzot is megosztottak velünk a bemutató előtt.

Módosítás dátuma: 2017. február 21. kedd, 12:16

Videón a legfurcsább méregdrága Mercedes-Maybach

Nyomtatás

Ha megválasztanák a világ legértelmetlenebb autóját, akkor új győztest avatnánk. A Mercedes-Maybach G 650 Landaulet megérkezett, vele pedig olyan modellt köszönthetünk, amely mindent kínál, de valójában semmire sem jó, legfeljebb méregdrága státusszimbólumnak. Mégis, luxussal tömött nyers brutalitása valahol képes lenyűgözni, különösen az újonnan érkezett videókon keresztül.

Egyedülállóan, kompresszorral jön a Toyota Yaris sportverziója

Nyomtatás

A Toyota évekkel ezelőtt híres volt sport modelljeiről, azonban az utóbbi években a mérleg nyelve inkább a környezettudatosságot előtérbe helyező hibridek felé billent a japánoknál. Azonban ők is érzik, hogy a sportverziókkal megtömött piacról ők sem maradhatnak ki, ennek megfelelően pedig kompresszoros kiadás készül a Yarisból, immáron hivatalosan igazolt tényként.

Módosítás dátuma: 2017. február 21. kedd, 08:13

Minden szögből lebukott a DS hamarosan érkező SUV-ja

Nyomtatás

Korábban ugyan arról volt szó, hogy csak a kínai vásárlókat örvendezteti majd meg legújabb hobbiterepesével a nemrég alapított DS, de mostanra egyre biztosabb, hogy az európai vásárlók számára is elérhető lesz a nagy valószínűséggel DS7 Crossback névre hallgató SUV, melynek formáiról immár mindent tudunk.

Módosítás dátuma: 2017. február 20. hétfő, 15:16

Csúcsragadozó - akár 500 lóerővel jöhet a Jaguar XE SVR

Nyomtatás

A Jaguar az XE-vel csak nemrég tért vissza a prémium középkategóriások mezőnyébe, de úgy tűnik, hogy ennyivel nem elégednek meg az angolok, és rögtön a szegmens királyai közé is besorolnának – természetesen az ellenlábasok kőkemény sportváltozatairól beszélünk. A gyáriak az F-Type és a Range Rover esetében már megismert SVR jelzéssel látnák el a felhergelt XE-t, ami akár 500 lóerős is lehet, amennyiben valóban elkészül.

Módosítás dátuma: 2017. február 20. hétfő, 14:21

Heteken belül lehull a lepel a vadonatúj Hyundai i30 kombiról

Nyomtatás

A Hyundai tavaly szeptemberben rántotta le a leplet vadonatúj sikervárományosáról, a kompakt i30 modellről, amely rendkívül sokat fejlődött elődjéhez képest, márpedig a második generációs (előző) i30 is abszolút korrekt és jó ár/érték arányú modellnek számított a kategóriában.

0-400-0 kevesebb, mint egy perc alatt – bizonyít a Bugatti Chiron

Nyomtatás

Már amikor bemutatták a Bugatti Chiront, tudtuk, hogy elérkezik az idő, amikor elődjének hatalmas rekordjai porba hullanak. Ez most következett be: a legújabb francia olyan gyorsulást és lassulást tud létrehozni, amely túlmutat négykerekű létén.

Így fogy le 41 kilót a Lamborghini Huracán Performante

Nyomtatás

Miközben a szénszál az autógyártásban is egyre inkább megtalálja az utat a nagyszériás gyártás felé, a szuperautók készítői új, még könnyebb és/vagy erősebb anyagok felé fordulnak, hogy termékeiket még csábítóbbá tegyék. Így tesz a Lamborghini is, amely a hamarosan bemutatkozó még gyorsabb Huracánt préselt kompozit műanyag segítségével fogyókúráztatja.

Módosítás dátuma: 2017. február 17. péntek, 08:16

A kategória ásza? 3,2 millió forinttól startol a vadonatúj Kia Rio

Nyomtatás

A Kia kisautójának, a Riónak a vadonatúj generációjáról alig két hete számoltunk be részletesen a nemzetközi menetpróba alkalmával, holnap pedig ismét középpontba kerül a modell, hiszen a magyarországi premiert illetve újságírói tesztvezetést épp holnapra szervezte le a koreai márka hazai képviselete. Azonban ma elöljáróban megkaptuk a hivatalos magyarországi árakat, és az autó fontosságára való tekintettel ezeket már most megosztjuk Önökkel.

10. oldal / 628