2017. Augusztus 21., Hétfö

Frissitve:09:34:44

Újdonságok

Újító – modern extrákkal frissült alaposan a Ford Tourneo Custom

Nyomtatás

Nem egyszerű a formatervezők dolga, amikor egy kisbuszról van szó, de a szakemberek kezét egyre kevésbé kötik gúzsba a gyártók, így manapság már – a dobozformát leszámítva – egyre látványosabb és egyedibb négykerekűek születnek meg ebben a kategóriában is. A Ford Tourneo Custom már eddig is a formásabb modellek közé tartozott, de a kissé váratlanul, ám tulajdonképpen időben érkező, és igencsak alapos frissítés után talán még inkább kilóg a szegmensből ezen a téren – akárcsak az utastér minőségét tekintve.

Módosítás dátuma: 2017. július 07. péntek, 08:13

Csillagok, platón szállítva – júliusban jön a Mercedes-Benz X-osztály

Nyomtatás

A Mercedes-Benz már természetesen évtizedek óta komoly terepjárós modellcsaláddal rendelkezik, azonban ezúttal a korábbi pletykákkal, hírekkel összhangban bővül a stuttgartiak 4x4-es flottája. Az új tag nem más, mint a platós terepjáró, azaz egy pickup, amely az X-osztály elnevezéssel indul útnak bő egy hónap múlva.

Módosítás dátuma: 2017. július 06. csütörtök, 19:37

Vízre szállt a BMW i3

Nyomtatás

A BMW i3 nagykapacitású akkumulátorát használja a Torqeedo márka, hogy elektromos motorcsónakját elegendő erővel lássa el. Így a bajor modell ténylegesen új utakra evezett, a kollaboráció gyümölcsével pedig akár a Balatonon is lehet majd csapatni.

Fontos modelleket tört az Euro NCAP - a Mustang javított

Nyomtatás

Az Euro NCAP szakemberei fáradhatatlanul törik az autókat, hogy hasznos információkkal láthassák el a vásárlókat. Ezúttal hét új modellt tettek próbára, melyek között egy kisautótól kezdve a kompaktokon, a középkategóriásokon és egy SUV-n át még sportautót is találunk. Nézzük, ezúttal milyen eredmények születtek.

Módosítás dátuma: 2017. július 05. szerda, 16:34

Egy év késéssel, de Európába is megérkezett az új Subaru Impreza

Nyomtatás

A Subaru Impreza legújabb generációja a tengerentúlon már több mint egy éve bemutatkozott, ám Európában egészen mostanáig kellett rá várnunk. A japánok azonban végre lerántották a leplet az öreg kontinensre szánt kivitelről is, ám egyelőre csak két fotót osztottak meg velünk. Nagy meglepetésre persze ne számítsunk, ugyanazokat a formákat kapjuk, mint az amerikaiak, csupán az ilyenkor szokásos apró változtatásokat hajtották végre.

Módosítás dátuma: 2017. július 05. szerda, 15:10

Hű maradt a koncepcióhoz – ilyen lesz a BMW X2

Nyomtatás

Olvasóink közül bizonyára sokan emlékeznek még a BMW által tavaly ősszel bemutatott X2 Concept-re, mely ugyan még magán viselte a tanulmányautók jellegzetes, extravagáns megoldásait, de már akkor sem volt nehéz belelátni, hogy milyen lesz a sorozatgyártású verzió. A most nyilvánosságra került formatervezési minták után pedig gyakorlatilag semmilyen titok nem maradt: ilyen lesz a BMW X2.

Módosítás dátuma: 2017. július 05. szerda, 13:26

Új nap, új ízelítő az új Audi A8-ról

Nyomtatás

Láttuk már magától beparkolni, pókemberrel önvezetni, talpat masszírozni, most pedig szemügyre vehetjük teljes valójában, profilból. Persze a sötétített kép minden részletet nem fed fel, de annyit éppen, ami az Audi A8 új generációja számára elegendő egy perc hírnévhez. A luxusmodell bevezető kampánya a finom technikai részletekre helyezi a hangsúlyt, de kétségünk ne legyen: műszaki szempontból is abszolút kortárs, sőt, jövőbe mutató megoldásokat kapunk majd.

Módosítás dátuma: 2017. július 05. szerda, 09:02

Néhány hónap múlva már kapható lesz nálunk a Kia Stonic

Nyomtatás

A testvérmodell Hyundai Kona premierje után bő egy héttel bemutatkozott a Kia Stonic is. A Renault Captur, Nissan Juke és Opel Mokka X kategóriájában induló kis crossover teljesen új platformon született meg, és egészen színes motorpalettával lesz elérhető - hamarosan már nálunk is.

Egyedül közlekedik a gyárban az új Mercedes S-osztály (videó)

Nyomtatás

A gyártók szeretik nagy dobra verni, amikor egy új, vagy frissített modell termelése beindul, így általában nagyszabású gyárlátogatásokat szerveznek, és nagy embereket hívnak meg. A Mercedes-Benz sem hagyhatta ki ezt a ziccert, de a csillagosok a nagy felhajtás helyett inkább némi csavart is vittek a történetbe: a frissített S-osztály ugyanis teljesen egyedül, sofőr nélkül hagyja el a gyártósort.

Módosítás dátuma: 2017. július 04. kedd, 13:07

Izomra és luxusra gyúr az új 3-as BMW - hamarosan érkezik

Nyomtatás

A BMW nemsokára fontos mérföldkőhöz közeledik, hiszen a nemrégiben bemutatott új 7-es, majd a tesztünkben remeklő 5-ös után a középkategóriás családtag, azaz a 2012-től gyártásban lévő F30 kódnevet viselő 3-as kerül sorra. A 2019-es modellévű újdonsággal kapcsolatosan egyre több információ látott napvilágot az elmúlt időszakban, ezeket foglaljuk össze ezúttal.

Módosítás dátuma: 2017. július 03. hétfő, 14:49

Végre ledobja a tetejét a BMW i8 - ízelítő videón a Roadster

Nyomtatás

A BMW i8 már jó pár éve elérhető a bajorok kínálatában, és sokan már az első pillanattól fogva várják a kabrió kivitel érkezését – ez pedig nem is csoda, hiszen korábban már egy széria közeli koncepcióval is borzolták a kedélyeket a gyáriak. Úgy tűnik, most végre eljött az idő: a pontos időpontot egyelőre nem árulta el a BMW, de az első ízelítő videót már megosztották velünk a bajorok, és ha megérzésünk nem csal, a szeptemberi Frankfurti Autószalonon le is leplezik majd a hibrid kabriót.

Módosítás dátuma: 2017. július 03. hétfő, 14:13

10. oldal / 660