2017. Január 20., Péntek

Frissitve:01:22:46

Újdonságok

Újabb ízelítő videón a Kia GT - 5,1 mp alatt gyorsul 100 km/h-ra

Nyomtatás

A Kia nagy erőkkel hangolja a közönséget az eddigi legizgalmasabb modelljük bemutatójára. Ahogyan az már korábban kiderült, az egyelőre GT néven futó újdonság egy négyajtós kupé lesz, és egyben a koreai gyártó valaha volt legerősebb sorozatgyártású autója – a legutóbbi kedvcsinálóból már az is kiderült, hogy akár 280 km/h feletti végsebességre is képes lehet. Ezúttal az látott napvilágot, hogy mennyi időre lesz szüksége a 0-100-as sprint letudásához, az eredmény pedig magáért beszél.

Módosítás dátuma: 2016. december 12. hétfő, 17:55

Szerdán érkezik az új Mercedes-Benz E-osztály Coupé - szinte mindent tudunk róla

Nyomtatás

Szerdáig várni kellene, azonban mégsem tesszük – ahogyan az lenni szokott, annak rendje és módja szerint még a hét közepére tervezett bemutató előtt napvilágot láttak a Mercedes-Benz E-osztály Coupe fotói, információi. A gyári brosúra kiszivárgásával gyakorlatilag a leplezetlen újdonságot láthatjuk, ráadásul a technikai részleteket illetően sem maradt már sok titok.

Módosítás dátuma: 2016. december 12. hétfő, 14:56

Dimenziót nyit - V8 nélkül érkezett meg a világ első összkerekes izomautója

Nyomtatás

Az új Mustang és Camaro mellett kissé háttérbe szorult a Challenger, igaz, ehhez nálunk az is közrejátszik, hogy a trióból ő az egyetlen modern kori izomautó, amely sosem volt kapható Európa ezen részén. Viszont most ötletes lépéssel hívja fel a figyelmet a Dodge: összkerékhajtással is elérhetővé tette a modellt, de nem úgy, ahogy gondolnánk.

Hazánk egykori fia – kiszivárgott képen az új Suzuki Swift

Nyomtatás

1991 óta készült itt, ám az új generációval elköltözik a gyártás Esztergomból. Nem csoda, hogy begurult a Swift ezen, ami az utód vonalain is látható – a japánok kisautójának következő változata furcsán haragos tekintettel néz a világra.

Az Alpine hivatalos videóban hangol az A120-ra

Nyomtatás

Egy régi-új autómárkát elindítani nem könnyű feladat, még akkor is, ha neves felmenőkkel rendelkezik. Az Alpine esetében azonban a Renault mindent megtesz, hogy a sportos autógyártó méltó fogadtatásban részesüljön, az ehhez vezető marketing hadjáratban pedig újabb mérföldkőhöz érkeztünk: már mozgásban láthatjuk a márka első sorozatgyártású modelljét, az A120-at.

Hivatalos: januárban érkezik az új Lexus LS

Nyomtatás

Most már hivatalosan is megerősítést nyert: a Lexus a január 8-án kezdődő Detroiti Autószalonon rántja le a leplet az LS következő generációjáról, amely Európába a márciusi Genfi Autószalon keretében érkezik meg. A zászlóshajó alapjaiban újul meg, és hagyományos benzines hajtáslánccal, valamint az LC-ben bemutatkozott új hibrid hajtásmóddal is elérhető lesz.

Újabb ugrás - mától megint drágábbak az üzemanyagok

Nyomtatás

Decemberre meglehetősen kedvezőtlen irányt vett fel az üzemanyagok árváltozása. A benzin és a gázolaj költsége november közepétől szinte folyamatosan emelkedik, mától például 6-6 forinttal lettek drágábbak a hajtóanyagok. Meddig tarthat ez még?

Szomorú karácsony: Dél-Korea 9 milliárdra bírságolta a Volkswagent

Nyomtatás

A Volkswagen csalása ellen indított hadjárat következményei még mindig nem értek a végére: a dízel botrány még így, több mint egy év távlatából is áldozatokra kényszeríti a konszernt. Ezúttal Dél-Korea a főszereplő a wolfsburgi gyártó mellett, hiszen Szöul mintegy 32 millió dolláros bírságot vetett ki a világ második legnagyobb autópiaci szereplőjére.

Módosítás dátuma: 2016. december 08. csütörtök, 15:56

Alig álcázva - hamarosan érkezik az új Mercedes E-osztály Coupé

Nyomtatás

Ahogyan azt már régóta tudjuk, hamarosan érkezik a Mercedes-Benz legújabb kupéja, méghozzá az E-osztály alapjain – és az előddel ellentétben, amely a C-osztályra épült, ezúttal valóban a felső-középkategóriást vették alapul a mérnökök. A bemutató már olyan közel van, hogy a prototípusokon szinte már alig van álcázás, ennek köszönhetően pedig szinte teljes egészében megcsodálhatjuk az újdonságot, ami a lemezek alatt is készül meglepetéssel.

Módosítás dátuma: 2016. december 08. csütörtök, 12:27

A saját rekordját döntötte meg a VW Golf a Nürburgringen (videóval)

Nyomtatás

Van egy Golf, amely annyira könnyed, mint a nyári szellő, mégis olyan vad, mint a legádázabb orkán. Hiába kóstolnánk bele 310 lóerős teljesítményébe, már régen eladták az összeset. De ez nem akadályozza meg a GTI Clubsport S-t, hogy saját rekordját földbe tiporja.

Múltból a jövőbe: egy Infiniti Q60 az első modern autó Kubában

Nyomtatás

58 év után először kapott rendszámot egy amerikai kivitelű autó Kubában. A meseszép Infiniti Q60 hamarosan számos társra talál, ám addig is hatalmas kontrasztot képez a múltban megrekedt felbomló diktatúra és a mi jelenünk között. Nem csoda, hogy a kupé vonulását csodálkozó tekintetek sora kísérte.

10. oldal / 612