2018. Június 21., Csütörtök

Frissitve:07:09:17

Újdonságok

Leplezetlenül kapták lencsevégre a vadonatúj Suzuki Jimnyt

Nyomtatás

A Suzuki Jimny igazi legendává érett mostanra, így nem is csoda, hogy a japánoknagyon sokáig a kínálatban tartották az autót. Eljött azonban a váltás ideje, és bár már tavaly augusztusban kiszivárgott néhány fotó a következő generációról, a bemutató azóta sem volt meg. Idén azonban már biztosan megejtik a nagy leleplezést a gyáriak, és ezt erősíti meg az a videó is, amiben gyakorlatilag leplezetlenül láthatunk egy egész flottányi új generációs Jimnyt.

Módosítás dátuma: 2018. május 31. csütörtök, 10:51

Középmotoros kis sportautót fejleszt a Hyundai N részlege

Nyomtatás

A Hyundai nagyon komolyan veszi az N sportrészleget, amit mi sem mutat jobban, hogy a vezetői székben az az Albert Biermann ül, aki korábban a BMW M divízióját is irányította, ráadásul az úriembernek szinte teljesen szabad kezet adott a koreai márka vezetősége. Valószínűleg pont ennek köszönhető, hogy Biermann úr nemrég elárulta, hogy a korábban koncepcióként már több változatban is megszületett középmotoros modelljük még mindig fejlesztés alatt áll, és akár a sorozatgyártásba is eljuthat – persze azért ezt a döntést még az elnökségnek is jóvá kell hagynia.

Módosítás dátuma: 2018. május 31. csütörtök, 10:22

Kamerás visszapillantóval is elérhető lesz az Audi elektromos SUV-ja

Nyomtatás

Az Audi bizony több vasat tart a tűzben egyszerre: éppen ma számoltunk be a vadonatúj Q8 legújabb ízelítőjéről, de máris újabb információkkal leptek meg minket a négykarikások, ám ezúttal az augusztusban leleplezésre kerülő teljesen elektromos crossoverükkel kapcsolatban. Legutóbb a hatótávról, az akkumulátorról és a töltésről árultak el érdekességeket a németek, ezúttal pedig az aerodinamika volt a legfőbb téma.

Módosítás dátuma: 2018. május 30. szerda, 13:22

Új opciókkal bővül nyártól a BMW modelljeinek palettája

Nyomtatás

A BMW – ahogyan manapság a legtöbb prémium gyártó – már nem csak a nagyobb frissítések alkalmával tesz elérhetővé újabb extrákat és hajtásláncokat a modelljeihez, hanem folyamatosan újítgatja autóit. Idén nyárra is készültek egy szép kis csokorral számunkra, ami rengeteg autót érint a kínálatukban. Túl nagy újdonságokra nem kell számítani, de így is elérhető lett néhány nagyon érdekes opció.

Új opciókkal bővül nyártól a BMW modelljeinek palettája

Nyomtatás

A BMW – ahogyan manapság a legtöbb prémium gyártó – már nem csak a nagyobb frissítések alkalmával tesz elérhetővé újabb extrákat és hajtásláncokat a modelljeihez, hanem folyamatosan újítgatja autóit. Idén nyárra is készültek egy szép kis csokorral számunkra, ami rengeteg autót érint a kínálatukban. Túl nagy újdonságokra nem kell számítani, de így is elérhető lett néhány nagyon érdekes opció.

Módosítás dátuma: 2018. május 30. szerda, 12:02

Paranoiás honatyáknak – itt a páncélozott Škoda Superb Combi

Nyomtatás

Páncélozott autókból nincs hiány a piacon, legalábbis a kereslethez viszonyítva. A Škoda most mégis úgy gondolta, hogy ideje lesz egy újabb, visszafogottabb alternatívát nyújtani azoknak, akik kerülnék a feltűnést. A cseh gyártó ugyanis bemutatta a Superb Combi páncélozott verzióját, ha esetleg valaki úgy érezné, hogy a család nincs eléggé biztonságban – vagy esetleg valamelyik magyar állami vezető úgy gondolná, hogy szüksége van az extra biztonságra.

Módosítás dátuma: 2018. május 31. csütörtök, 08:34

Újabb rajzon láthatjuk a jövő héten érkező Audi Q8-at

Nyomtatás

Kevesebb, mint egy hét, és az Audi végre leleplezi a vadonatúj Q8-at, így nem csoda, hogy a négykarikások igyekeznek a lehető legjobban felkorbácsolni a rajongók érdeklődését. Ennek fő eleme mindenképpen az az ötrészes minisorozat, aminek harmadik részét – amiben végre érdemben is láthatunk néhány részletet az autóból – hétfőn mutatták be, a következőt pedig pénteken fogják. Ugyanakkor a gyáriak egy skiccet is megosztottak már velünk az autó hátsójáról, és ezúttal az orráról is megmutattak nekünk egy rajzot.

Módosítás dátuma: 2018. május 30. szerda, 09:44

Villantott az Audi – itt a Q8-at bemutató sorozat 2-3. része

Nyomtatás

Az Audi múlt héten indította útjára a vadonatúj Q8-at bemutató minisorozatot, mely öt részből áll. A mai napon a harmadik epizódon volt a sor, és végre valami kézzel foghatót is láthattunk az autóból – főleg az alább látható kivilágosított képen. A következő két részre sem kell már sokat várni, következő hét kedden, tehát június 5-én pedig be is mutatják a négykarikások a Q8-at.

Módosítás dátuma: 2018. május 30. szerda, 09:45

A BMW érdekesnek találja a kabrió SUV ötletét

Nyomtatás

Furcsa, de közel sem példa nélküli, hogy egy SUV-ból vagy kabriót készítenek, és itt most nem a klasszikus, ponyvás tetővel rendelkező kőkemény terepesekről beszélünk, mint mondjuk a Jeep Wrangler. Az újkori, divatos crossoverek között talán a Nissan Murano CrossCabriolet volt az első, de Range Rover Evoque Cabrióról sem szabad megfeledkeznünk. Az emelt hasmagasságú modellek terjedésével pedig egyre több ilyen típussal találkozhatunk majd – legutóbb a BMW árulta el, hogy ők sem zárkóznának el egy ilyen modell elől.

Módosítás dátuma: 2018. május 28. hétfő, 13:09

Szinte változatlanul kerül sorozatgyártásba a Volkswagen I.D.

Nyomtatás

Azt már régóta tudjuk, hogy a Volkswagen sorozatgyártásba küldi a 2016-os, teljesen elektromos I.D. koncepciót, és korábban már arról is beszámoltak a gyáriak, hogy villanyos modelljeik modern és letisztult külsőt kapnak majd. Most pedig ismét megszólalt a németek egyik képviselője, és egészen részletesen beszélt arról, hogy pontosan hogyan is fog majd kinézni az autó.

Módosítás dátuma: 2018. május 28. hétfő, 11:55

Nem marad utód nélkül a Citroën C4 és C5

Nyomtatás

Akárcsak a legtöbb márka, jelenleg a Citroën is leginkább a crossoverekre és SUV-kra koncentrál, ám míg sokan mások a konzervatívabb modelleket is frissen tartják, addig a franciák a kiskategóriától felfelé bizony eléggé elhanyagolták a palettájukat. Most azonban maga a mákra vezére erősítette meg, hogy néhány korábban szárnyra kapott hírrel szemben a C4 és a C5 is utódot kap majd.

Módosítás dátuma: 2018. május 28. hétfő, 10:54

6. oldal / 726