2017. Szeptember 24., Vasárnap

Frissitve:09:30:06

Legfrissebb:

Újdonságok

A legvadabb Seat – 310 lóerővel jött meg a Leon Cupra R

Nyomtatás

A Seat már korábban bejelentette, hogy érkezik a Leon Cupra még vadabb, R jelzéssel ellátott verziója. A spanyolok pedig nem vicceltek, és máris bemutatták a sportkompakt valaha volt leggyorsabb sorozatgyártású verzióját, amely még agresszívabb megjelenéssel és fokozott teljesítménnyel kívánja meghódítani a vásárlókat.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 04. hétfő, 14:08

Limitált szériával búcsúzik a Mercedes-Benz G-osztály

Nyomtatás

A Mercedes-Benz G-osztály igazi legenda, azonban kétségtelen, hogy lassan ráfér már a megújulás. Tudják ezt a csillagos márkánál is, így hamarosan érkezik az új generáció – ami jó eséllyel inkább csak egy, az eddigieknél alaposabb frissítés lesz. A gyáriak mindenesetre úgy érezték, hogy el kell búcsúzniuk a jelenlegi verziótól, így elkészítették a limitált, Exclusive Edition névre keresztelt sorozatot, melyet csak az AMG kivitelek alapjain rendelhetnek meg a vásárlók.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 04. hétfő, 10:35

Limitált szériával ünnepl a Ford a Ranger sikereit

Nyomtatás

A Ranger nagyon fontos modell a Ford számára, ami nem is csoda, hiszen Európa legkelendőbb pickupja. Idén csak mostanáig 23 ezer példány kelt már el belőle az öreg kontinensen, ami annak fényében még szebb eredmény, hogy a jelnlegi generáció már bőven túl van a csúcspontján – hamarosan érkezhet is az utódja. Az amerikai gyártó szerette volna megünnepelni ezeket a szép eredményeket, erre pedig nincs is jobb módszer, mint egy limitált széria piacra dobása.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 01. péntek, 18:43

Európába is megérkezett a Renault pickupja – itt az Alaskan

Nyomtatás

A Renault pickupja már több mint egy éve bemutatkozott, azonban akkor még csak Dél-Amerikában tették elérhetővé a franciák. Most azonban mégis úgy döntöttek a gyáriak, hogy Európában is elérhető lesz az Alaskan névre keresztelt óriás, amely közeli rokonságban áll a Nissan Navarával és így a nemrég bemutatott Mercedes-Benz X-osztállyal is.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 01. péntek, 17:58

Biztonság terén is a csúcson lesz az új Volvo XC40 (videó)

Nyomtatás

A Volvo nagyot szeretne durrantani a vadonatúj XC40-gyel, amit a korábbi ízelítők is bizonyítottak már: kompakt létére a legfinomabb anyagokat kapja majd meg, és a világ egyik, ha nem a legpraktikusabb autója lesz. A legújabb kedvcsináló pedig szintén azt bizonyítja, hogy a svédek nem veszik félvállról a kompakt crossover kategóriát, ugyanis a legfrissebb videóban azt mondják el, hogy minden olyan vezetéstámogató és biztonsági extrát megkap az autó, amit a nagyobb testvérekből már megismerhettünk.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 01. péntek, 16:36

Modern extrákkal és új vonásokkal frissült a Hyundai i10

Nyomtatás

A Hyundai i10 kategóriájának egyik legügyesebb versenyzője, és bár egyáltalán nem látszik rajta az öregedés, az immár íratlan szabályként fennálló félidős frissítést a városi mini esetében sem hagyhatták ki a koreaiak. Az apróság nem csak néhány új vonást, hanem modernebb extrákat is kapott, melyeknek köszönhetően még vonzóbbá válhat.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 01. péntek, 16:09

Hihetetlen, mégis igaz – a Mercedes F1 technikája hamarosan az utakon

Nyomtatás

Nemsokára bemutatkozik az év talán legizgalmasabb durranása, amelynek képét csak szép lassan rakosgathatjuk ki. A Forma-1 technikát felvonultató Mercedes-AMG Project One az őszi Frankfurti Autószalonon debütál majd, azonban addig a németek természetesen folyamatosan felkavarják az állóvizet egy-egy ízelítővel, ahogy teszik azt most is.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 01. péntek, 15:12

Izmos C-HR-rel és új Land Cruiserrel készül a Toyota Frankfurtra

Nyomtatás

A Toyota eddig viszonylag csendben volt a Frankfurti Autószalonnal kapcsolatban, ám most rögtön két újdonságot is bejelentett, amelyek a német seregszemlén fognak bemutatkozni. Az egyik egyelőre csak koncepció fázisban lép színre, míg a másik egy fontos modell utódjaként érkezik a német nagyvárosba: a japánok elhozzák nekünk a C-HR Hy-Power Conceptet és a Land Cruiser legújabb generációját.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 31. csütörtök, 16:57

Hamiltonnal hangol a Project One érkezésére a Mercedes (videó)

Nyomtatás

A Mercedes-Benz sportrészlege, az AMG idén ünnepli 50. születésnapját, így nem csoda, hogy a gyáriak igyekeztek minél nagyobb meglepetést okozni a rajongóknak. Ez pedig sikerült is nekik, ugyanis a Frankfurti Autószalonon – igaz, egyelőre csak prototípusként – leleplezik a Project One névre keresztelt hiperautójukat. Ezt pedig egy izgalmas kisfilmmel támasztották alá nemrég, amelyben nem kisebb név szerepel, mint a csillagosok Forma-1-es csapatának sztárpilótája, Lewis Hamilton.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 31. csütörtök, 16:28

A Cee'd előfutárát hozza el Frankfurtba a Kia

Nyomtatás

A Kia még mindig hatalmas lendületben van: nemrég mutatkozott be a Stonic névre keresztelt kis crossoverük, a következő nagy projektjük pedig a vadonatúj Cee’d lesz. Utóbbira egyelőre még várnunk kell, de a Frankfurti Autószalonon a koreaiak bemutatnak majd egy látványos koncepcióautót, ami egyben a kompaktjuk előfutáraként is szolgál – a gyáriak pedig már egy ízelítőt is megosztottak velünk a tanulmányról.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 31. csütörtök, 10:22

Az utolsó lehelet – ismét frissült a Nissan 370Z

Nyomtatás

A Nissan 370Z bizony már jó ideje, pontosan 8 éve van jelen a japánok palettáján, így nem túlzás azt állítani, hogy megérett egy generációváltásra. A Nissannál azonban jelenleg háttérbe szorultak a sportos modellek, így utódra még egy darabig nem számíthatunk, de azért 2012 után egy újabb frissítéssel ismét igyekeztek fenntartani az érdeklődést a gyáriak, habár mostanra ez már nem egyszerű feladat.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 30. szerda, 16:55

6. oldal / 668