Újdonságok

Hivatalos képeken a BMW Z4 – jövő héten mutatkozik be

Nyomtatás

A BMW Z4 bemutatója már nincs messze, ugyanis – habár a bajorok meglepetésnek szánták, de a most előkerült hivatalos fotók után után már biztosak lehetünk benne, hogy a roadsterről van szó – a gyáriak az augusztus utolsó hétvégéjén esedékes Pebble Beach Concours d’Elegance rendezvényen végre megmutatják a nagyközönségnek az autót. Úgy tűnik azonban, hogy valamilyen oknál fogva néhány hivatalos fotót már most közzétettek a németek, amely az újdonság utasterét is felfedi előttünk.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 16. csütörtök, 09:14

A móka kedvéért – új csomagot kínál a Polestar az összkerekes Volvókhoz

Nyomtatás

A Polestar a Volvótól elszakadva nemrég önálló márkává vált, de ez nem jelenti azt, hogy ne kínálnának továbbra is különböző optimalizációs csomagokat a svédek modelljeihez. A finom teljesítmény- és hatékonyságnövelő opciók után ezúttal egy kifejezetten érdekes lehetőséget kínálnak az összkerékhajtású modellekkel rendelkező Volvo tulajdonosok számára, amivel élvezetesebb viselkedést ígérnek.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 15. szerda, 11:52

Jövőre leköszön az Alfa Romeo kisautója – búcsúzik a MiTo

Nyomtatás

Az olasz kisautók sötét napjaikat élik mostanában: a Fiat Punto hamarosan végleg leköszön, és most kiderült, hogy 2019 elején ugyanez a sors vár az Alfa Romeo MiTo-ra is. Minderről egy külföldi lapnak adott interjújában beszélt Roberta Zerbi, a márka európai vezetője, aki a rossz hírek mellé azért néhány pozitív gondolattal is szolgált.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 15. szerda, 11:06

Ezüst utazó – itt a Rolls-Royce Silver Ghost Collection (videó)

Nyomtatás

A Rolls-Royce már elég régen, február végén árulta el, hogy érkezik egy igazán különleges limitált széria a Ghost kínálatába, amely a legendás, több mint 110 éves Silver Ghost előtt állít majd emléket. Az őselőd már 1906-ban elnyerte a világ legjobb autójának járó díjat, majd 1907-ben 23.127 kilométert tett meg megállás nélkül, ezzel bizonyítva, hogy kiérdemelte a címet – ezt a kalandot egyébként Charles Rolls, Sir Henry Royce és Claude Johnson csinálták végig. Ennek a rekordnak a 111. évfordulójára készült el a modernkori Silver Ghost.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 15. szerda, 10:06

Újabb 400 lóerős magyar Audi jöhet – érkezik az RS Q3

Nyomtatás

A nemrég bemutatkozott, vadonatúj Audi Q3 hazánkban készül majd, és ahogyan az előző generációból, úgy tűnik ebből sem marad majd el a bivalyerős RS verzió. A Q3 csúcsváltozata pedig beállhat a legerősebb hazai gyártású gépjárművek sorába, ugyanis nagy valószínűséggel a szintén nálunk készülő RS3 és TT RS műszaki megoldásait kapja majd meg.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 14. kedd, 15:29

Hivatalos videón a BMW X7 – hamarosan érkezik

Nyomtatás

Egyre közelebb járunk a BMW X7 bemutatójához: a bajorok óriás SUV-jának formái ugyan digitális rajz formájában már kiszivárogtak, de ez nem szegte kedvét a németeknek – ami teljesen érthető, hiszen a valóságban azért teljesen más képet fest majd az autó. Ezúttal egy hivatalos videóval szolgált nekünk a BMW, amin a lehető legváltozatosabb körülmények között tesztelik az X7 felmatricázott prototípusát.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 14. kedd, 13:46

Már jövőre láthatjuk a Cupra első saját modelljét

Nyomtatás

A Seat idén különálló márkaként önállósította korábbi sportrészlegét, a Cuprát, amelynek első sorozatgyártású modellje a Cupra Ateca lett. Hamarosan természetesen újabb modellek csatlakozhatnak a kínálathoz – az Ibizát koncepcióként már megmutatták, de az Arona is elkészülhet sportos verzióban, és a Leonh bár egyelőre még Seat emblémával fut, előbb-utóbb a kompakt csúcsverziójára is csak a Cupra jelvénye kerül majd –, és érkezhet az első önálló típus is, amely a korábbi hírek szerint egy kupé, vagy legalábbis kupészerű crossover lehet majd.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 14. kedd, 12:28

Közösen fejlesztheti következő pickupját a Ford és a Volkswagen

Nyomtatás

A haszongépjárművek szegmensében nem ritka, hogy két, vagy akár több gyártó is ugyanazokat az alapokat használja fel a gazdaságosság jegyében, és ez alól a pickupok sem kivételek. A Ford és a Volkswagen eddig ugyen senkivel nem közösködöt, de egyes hírek szerint a jövőben bizony könnyen lehet, hogy a Ranger és az Amarok utódjainak közös platformot épít majd az amerikai és a német márka.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 14. kedd, 11:02

Erősebben térhet vissza a WLTP miatt száműzött BMW M550i

Nyomtatás

Az új, szeptembertől életbe lépő kibocsátási normák sok gyártóval kiszúrtak. Közöttük volt a BMW is, a bajoroknak pedig több hajtásláncukat is át kell(ett) dolgozniuk ahhoz, hogy megfeleljenek az új szabályoknak, és emiatt több modell több változatát is ideiglenesen le kellett venniük a palettáról. Ezek közé tartozott az M550i xDrive is, ami azonban úgy tűnik, hogy nem csak hogy hamarosan visszkaerül a kínálatba, hanem jóval erősebb is lesz, mint volt.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 14. kedd, 13:13

Turbómotorral érkezik Európába a frissített Honda HR-V

Nyomtatás

A Honda korábban már mutatott nekünk egy képet a frissített HR-V-ről, de az még azon még az amerikai kivitelt láthattuk. Ezúttal azonban egy teljes galériát tettek elérhetővé, immár az európai változat fotóival és néhány plusz információval karöltve, melyekből megtudhatjuk a legfontosabb változtatásokat a ráncfelvarrott crossover kapcsán.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 13. hétfő, 12:43

Kiszivárgott képeken, álcázatlanul láthatjuk az új BMW Z4-et

Nyomtatás

A BMW Z4 bemutatója már nincs messze, ugyanis – habár a bajorok meglepetésnek szánják, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy a roadsterről van szó – a gyáriak az augusztus utolsó hétvégéjén esedékes Pebble Beach Concours d’Elegance rendezvényen végre megmutatják a nagyközönségnek az autót. Nem voltak azonban elég elővigyázatosak a BMW-nél, ugyanis az interneten több helyen is feltűnt három fotó egy álcázatlan példányról.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 13. hétfő, 08:43

2. oldal / 741