Újdonságok

Várjuk szériában – íme, a BMW M8 Gran Coupé koncepció

Nyomtatás

A BMW legnagyobb durranása Genfben kétségtelenül a vadonatúj X4 bemutatása volt, de az M részlegnek azért sikerült némileg ellopnia a showt a közepes terepkupé új generációjától, ugyanis – sajnos egyelőre csak koncepció formában – bemutatták az M8 Gran Coupét. A korábbi értesülések tehát helyesek voltak, ugyanis a bajorok a még be sem mutatkozott 8-as sorozat négyajtós verziójával rukkoltak elő a svájci seregszemlén.

Módosítás dátuma: 2018. március 07. szerda, 12:04

Visszatért a Toyota Supra – versenyautóként láthatjuk először

Nyomtatás

Már hosszú évek óta hivatalos, hogy visszatér a Toyota kínálatába a legendás Supra, de egészen mostanáig kellett rá várnunk, hogy végre egy olyan autót is elénk rakjon a japán gyártó, amin olvasható a jól ismert név. Amennyiben szigorúan vesszük, ez most sem történt meg, de a Genfi Autószalonon bemutatott versenyautónak legalább már hivatalosan is Supra a neve, de sajnos még mindig csak koncepcióként tekinthetünk rá – ugyanakkor a részleteket tekintve már sokat felfed a reményeink szerint még idén bemutatkozó szériaváltozatból.

Módosítás dátuma: 2018. március 07. szerda, 11:00

600 literes puttonnyal érkezett meg az új Kia Ceed Sportswagon

Nyomtatás

Már a Genfi Autószalon megnyitója előtt kiszivárgott néhány kép a Kia Ceed Sportswagon változatáról, azonban most végre minden információt megtudhattunk a koreaiak kompaktjának puttonyos kiviteléről. Az előzetes találgatásaink pedig helyesnek bizonyultak, de nézzük, hogy pontosan mire is képes az újdonság.

Módosítás dátuma: 2018. március 07. szerda, 10:20

Négyajtós sportautó – itt a Mercedes-AMG GT 4-door Coupé

Nyomtatás

A Mercedes-AMG számtalan ízelítővel igyekezett éberen tartani rajongóit a vadonatúj négyajtós GT bemutatóját illetően, azonban lássuk be, ezek nélkül is éppen eléggé vártuk már, hogy a tavalyi koncepció végre sorozatgyártású formában is megelevenedjen. Jelentem, végre eljött a pillanat, ugyanis a csillagosok a Genfi Autószalon nyitónapján lerántották a leplet a különleges négykerekűről, ami meglepetésekkel együtt érkezett meg.

Módosítás dátuma: 2018. március 06. kedd, 16:54

Még egy álom valóra várt: Európa is kap a 464 lóerős Bullitt Mustangból

Nyomtatás

Két hónap sem telt el azóta, hogy a Ford Amerikában bejelentette a Mustang Bullitt verzióját, amely az idén 50 éves Bullitt című film főszereplőjének, kíván emléket állítani. A tavaly leleplezett aktuális Fastback (kupé) Mustangon alapuló különleges modell nem csak egyedi sötétzöld fényezésének, hanem finom technikai megoldásainak is köszönhetően rendkívül kívánatos.

Módosítás dátuma: 2018. március 06. kedd, 15:03

Megérkezett a Lexus első kompakt SUV-ja – íme, az UX

Nyomtatás

A Lexus már korábban bejelentette, hogy Genfben leleplezi az UX-et, és amióta már néhány képet is megmutattak nekünk az autóról, kifejezetten kíváncsian vártuk a bemutatót. Most végre ez a pillanat is eljött, így minden részletet megtudhatunk a japán prémiummárka vadonatúj, eddig még sosem létező modelljéről, ami az egyre népszerűbb és folyamatosan növekvő kompakt SUV szegmensben kíván új belépőként sikereket elérni – nézzük, hogy pontosan mivel.

Módosítás dátuma: 2018. március 06. kedd, 13:54

Ledobta tetejét Genfben a Lamborghini Huracán Performante

Nyomtatás

A Lamborghini éppen egy évvel ezelőtt mutatta be a Huracán eddigi legvadabb verzióját, ami a Performante utónévre hallgat. Az egy ideig még a Nürburgring rekordját is tartó négykerekűnek ezúttal bemutatkozott a nyitott tetejű, azaz Spyder kivitele is, hiszen hiába termett versenypályára a négykerekű, az ügyfelek nehezen vennék tudomásul, ha a nagyvárosok utcáin cirkálva nem élvezhetnék a napsütést és az irigy tekinteteket.

Módosítás dátuma: 2018. március 06. kedd, 13:54

Hibriderő – bemutatkozik a vadonatúj Toyota Auris

Nyomtatás

A Toyota szinte a semmiből jelentette be nemrég, hogy a Genfi Autószalonon bemutatják a vadonatúj Aurist, amely természetesen minden tekintetben felülmúlja majd az elődjét. A japánok egyelőre csak kívülről mutatták meg nekünk az autót, de már így is rengeteg érdekes információt osztottak meg az új kompaktról, ami természetesen hibrid változatban is elérhető lesz.

Módosítás dátuma: 2018. március 06. kedd, 11:43

Európába is megérkezett az alaposan frissített Mazda6

Nyomtatás

A most futó Mazda6 alig több mint négy éve, 2013-ban mutatkozott be, és már nagyon korán, 2015-ben átesett egy frissítésen – ami ráadásul nem is elhanyagolható módosításokkal járt. Úgy látszik, a japánok tovább követik a tendenciát, ugyanis némi meglepetésre a sokak által jövő évre várt generációváltás helyett ismét megújították középkategóriásukat, ráadásul ezúttal még alaposabban, mint korábban.

Módosítás dátuma: 2018. március 06. kedd, 11:01

Óriásgaléria és minden információ a megújult Škoda Fabiáról

Nyomtatás

A frissített Fabiáról már korábban közölt néhány képet a Škoda, ám a Genfi Autószalon megnyitójának napján végre egy teljes galériát megosztottak velünk a gyáriak, minden információval karöltve. A Fabia praktikus kisautó, azonban a szegmens újabb modelljeihez képest már kissé lemaradásban van, hiszen még a jelenleg futó generáció is a korábbi változat alapjait használja fel. Tudják ezt a gyáriak is, de jelenleg sokkal inkább a crossoverek fejlesztésére koncentrálják az erőiket. Persze azért a kisautóról sem feledkeztek meg, és egy kisebb frissítéssel igyekeztek vonzóbbá tenni a Fabiát.

Módosítás dátuma: 2018. március 06. kedd, 10:12

A Mercedes-Benz egy csokor dízelhibridet is hoz a Genfi Autószalonra

Nyomtatás

Az idei Genfi Autószalonra nem akármilyen felállással készült a Mercedes-Benz: egy kezünkön nem tudjuk megszámolni az újdonságaik számát, és akkor még a különböző modell-/motorváltozatokról nem is beszéltünk. Ilyen például a friss C-osztályba és az E-osztályba érkező konnektoros hibrid hajtáslánc, amelyben dízelmotort használnak.

3. oldal / 706