Újdonságok

Ismeretlen hódító - a Nio EP9 a Nordschleife új királya

Nyomtatás

Nem sokáig maradt megdöntetlen a Lamborghini ellentmondásos rekordja: egy jelenleg még nem túl ismert hiperautó ugyanis alaposan felülmúlta azt. Az 1360 lóerős Nio EP9 közel 20 másodperccel felülmúlva a sorozatgyártású autók körrekordját, végül 6 perc 45,9 másodperc alatt teljesített egy kört a Nordschleifén.

Kicsi a bors, de erős: érkezik a Volkswagen Up! GTI

Nyomtatás

Már korábban is folytak a találgatások egy esetleges sportmodellről a Volkswagen Up! városi miniautó kapcsán, de végre biztossá illetve hivatalossá vált, hogy valóban piacra kerül a tüzes kiskocsi: a VW a jól csengő GTI típusjelzéssel látja el a széria leggyorsabb és legerősebb tagját.

Új motorokkal és vezeték nélküli töltővel bővül az 5-ös BMW palettája

Nyomtatás

A BMW tegnap rengeteg, a márka modellpalettáját érintő újdonságot jelentett be: a legfontosabb kétségtelenül az 1-es és a 2-es sorozat (Coupé/Cabrio) felfrissítése, továbbá az aktuális 3-as széria kapott néhány exkluzív felszereltségi csomagot illetve modellváltozatot, és számos típusnál megjelent a márka legfrissebb, a jól ismert iDrive rendszert immár érintőképernyővel is kiegészítő, CID névre keresztelt multimédiás rendszere, további friss extrákkal egyetemben.

Újabb fotókon látható a hamarosan bemutatkozó Škoda Karoq

Nyomtatás

A Škoda nagy erőkkel készül kisebbik SUV-jának bemutatójára. A Karoq-ról már sok mindent elárultak nekünk a gyáriak, sőt, egy rövidke videón a kész formák egy részét is megmutatták nekünk, és ezúttal néhány újabb képen csodálhatjuk meg az újdonság részleteiet. A nagytestvér Kodiaq vonásaiból építkező Karoq pedig igazán izgalmasnak ígérkezik, ráadásul ezúttal már az utastérbe is bepillantást nyerhetünk.

Módosítás dátuma: 2017. május 12. péntek, 09:58

Ízelítő rajzon a jövőre érkező BMW 8-as Coupé - jön az i8 Roadster is

Nyomtatás

Nem is olyan régen a BMW már hivatalosan is bejelntette, hogy a 8-as sorozat képében érkezik egy igazi nagykupé a kínálatba. Mostanra már az első kedvcsináló skicc is megjelent az autóról, melyet már 2018-ban bemutatnak a gyáriak. Mindezt a bajorok új stratégiájának köszönhetjük, mely a magasabb haszonnal kecsegtető sportautókra fókuszál.

Táguló tér – megnyitotta legnagyobb kereskedését a Bugatti

Nyomtatás

A prémium márkák és az exkluzív gyártók olyan ügyfélkörrel rendelkeznek, hogy nem elég csupán maguknak az autóknak egzotikusnak lenniük, azzal a hellyel szemben is elvárás a különlegesség, ahol a majdani tulajdonos kiválasztja a különféle bőröket, színeket és nemesebbnél nemesebb matériákat. Nemrégiben a Lamborghini nyitott óriás szalont, ezúttal pedig a Bugatti új, a márka tekintetében rekorder kereskedéséről adhatunk hírt.

Módosítás dátuma: 2017. május 11. csütörtök, 19:46

Máris elérte az új MINI-generációt a frissítés szele

Nyomtatás

Mindig meglep, hogy mennyire repül az idő: mintha csak tegnap lett volna, amikor a MINI bejelentette új generációs F-sorozatú modelljeit, amelyek immár az elsőkerékhajtású BMW-kkel közös UKL nevű padlólemezre épülnek. Azonban ha visszapörgetjük az eseményeket, kiderül, hogy az F56-os MINI bemutatása óta bizony már három év eltelt, és az autó életútjának közepéhez közeledve megérett egy frissítésre.

Csak finoman: felfrissült a BMW 1-es és 2-es sorozata

Nyomtatás

Nem is olyan régen már kiszivárgott néhány fotó a frissített BMW M2-ről, és ahogyan az várható volt, most az egész sorozat ráncfelvarrását bemutatták a bajorok – sőt, az 1-es sem maradt érintetlen. A BMW ezzel az Active és Gran Tourer kivételével teljes kompakt palettáját felfrissítette, de valószínűleg az egyterű modellek is hamarosan megkaphatják a ráncfelvarrást.

Módosítás dátuma: 2017. május 11. csütörtök, 11:26

Már saját hangunk után is mehetünk a Waze alkalmazásban

Nyomtatás

A mobiltelefonos Waze navigációs alkalmazás nem véletlenül lett igazán népszerű az utóbbi időszakban: bevállalós, agresszívan dugókerülő tervezésével, közösségi visszajelzéseivel és Google Maps alapú adatbázisával többet tud, mint bármelyik mai autó navigáció. Most pedig a személyre szabhatóságot is fokozták a tervezők.

Nem készül majd versenypályára szánt Porsche SUV

Nyomtatás

Most, hogy rohamosan közeledik a Porsche Cayenne új generációjának premierje, egyre többen kíváncsiak rá, hogy vajon milyen messzire hajlandó elmerészkedni a márka a SUV-paletta kapcsán. Most hivatalosan is megerősítették: nem készül versenypályabarát GT-modell a típusokból.

Még nem jön el a világvége: továbbra is lesz szívómotoros Porsche

Nyomtatás

Az autózás, a motorsportok rajongóinak már sok esetben kellett könnyeket hullajtaniuk valamiféle változtatás miatt, ami kiölt egy-egy kedvelt részletet, hangulatfoszlányt a benzingőzös mámorból. Valahogy így értékelik sokan a turbómotorok térhódítását is, azonban a Porsche nem hagyja veszni a remek szívó erőforrásokat: a 718-as modellsorozat továbbra is kapható lesz szívómotorral.

Módosítás dátuma: 2017. május 09. kedd, 15:08

4. oldal / 641