Újdonságok

A jövő hagyománya – megérkezett a Bentley Bentayga Hybrid

Nyomtatás

Mivel már hazánkban is hivatalosan lehet Bentley modelleket vásárolni, még nagyobb figyelemmel kísérjük a brit luxusmárka ténykedését. Ezúttal a jelenleg legnépszerűbb modelljük, a Bentley Bentayga kapott új változatot: a villámgyors luxusterepes kínálata ezúttal zöld rendszámos kivitellel bővült.

Svéd győzelem – íme, a 2018-as Év Autója díj nyertese

Nyomtatás

Még tavaly novemberben jelentették be, hogy melyik az a hét modell, amely megküzdhet az Európai Év Autója (az angol rövidítés alapján csak COTY) címért. A végeredményt hagyományosan a Genfi Autószalon megnyitójának előestéjén hirdetik ki. Ez pedig pontosan ma van, így végre megtudhattuk, hogy a 2018-as Év Autója díjat nem más nyerte, mint a vadonatúj Volvo XC40.

Módosítás dátuma: 2018. március 05. hétfő, 18:31

Kiszivárgott képeken láthatjuk az új Kia Ceed kombit

Nyomtatás

Éppen a múlt hét végén számoltunk be róla, hogy a Kia tulajdonképpen minden feltűnést nélkülözve megerősítette, hogy a vadonatúj Ceed Sportswagon, azaz kombi verziója is ott lesz Genfben – noha ez azért nem okozott akkora meglepetést. Ehhez képest ma már két fotót is láthatunk az autóról, amelyek bár elég ramaty minőségűek, jól láthatóan a gyári galériából származnak, és a lényeg teljesen jól látszik rajtuk.

Módosítás dátuma: 2018. március 05. hétfő, 13:02

Doppingkúra – erősödve frissült a Mercedes-AMG C 43

Nyomtatás

A Mercedes-Benz C-osztály nemrég frissített változatát nemrég mutatták be a csillagosok, és szinte vártuk már, hogy még a Genfi Autószalonon esedékes élő premier előbb leleplezzék az első ráncfelvarrott AMG változatot is. A gyáriak pedig nem akartak csalódást okozni, így a svájci seregszemle holnapi megnyitója előtt meg is tartották az online leleplezést: nézzük hát, hogy mire képes a frissített Mercedes-AMG C  43 4MATIC.

Módosítás dátuma: 2018. március 05. hétfő, 11:42

Rekorder Bugatti jön Genfbe? – még erősebb Chiron mutatkozhat be

Nyomtatás

Bizony nem csak az „átlagos” márkák készülnek a Genfi Autószalonra nagy erőkkel, ugyanis úgy látszik, a Bugatti is elhoz majd nekünk egy újdonságot a svájci seregszemlére. A gyáriak egy rövidke videót osztottak meg velünk nemrég, amiből jól látszik, hogy nem egy átlagos Chironnal van dolgunk, így nagy valószínűséggel egy különleges modellváltozatra számíthatunk – talán egy még erősebb erőforrással.

Módosítás dátuma: 2018. március 05. hétfő, 10:38

Az utolsó ízelítők – holnap érkezik a négyajtós Mercedes-AMG GT

Nyomtatás

Úgy látszik a Mercedes-AMG most már valóban kihúzza a Genfi Autószalon holnapi (sajtó)megnyitójáig a négyajtós AMG GT Coupé bemutatását. A folyamatos ízelítők persze nem maradtak el, így ha egyben még nem is, részleteiben már szinte mindent tudunk a négykerekűről. Legutóbb két képet és videót is megosztottak velünk a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2018. március 05. hétfő, 09:49

Csendes bejelentés – a Kia a Ceed kombit is elviszi Genfbe

Nyomtatás

A Kia egy különálló eseményen mutatta be nemrég a Ceed vadonatúj generációját. Nem csoda, hogy ez nagy esemény volt a dél-koreai márkánál, hiszen a kompakt modell fontos szerepet játszik a gyáriak terveiben. Akkor még csak az ötajtós kivitelt láthatjuk, de most, szinte észrevétlenül azt is megerősítette egy sajtóanyag végén, hogy a Sportswagon névre hallgató kombi változat is kint lesz a standjukon a Genfi Autószalonon.

Módosítás dátuma: 2018. március 05. hétfő, 13:03

Megjöttek az első fotók az új Volkswagen Touaregről

Nyomtatás

Éppen három hét múlva lesz esedékes Pekingben a vadonatúj Volkswagen Touareg bemutatója, és a németek nem voltak restek megosztani velünk néhány hivatalos fotót az autóról. Az utastérből érdekes részleteket villantottak meg a gyáriak, de az álcázó matrica ellenére a külső fotókból is sok minden kiderül.

Módosítás dátuma: 2018. március 12. hétfő, 16:05

Szénszálas keménytetővel érkezik Genfbe az Abarth 124 GT

Nyomtatás

Az FCA csoport is gőzerővel készül a jövő héten kezdődő 2018-as Genfi Autószalonra: a Fiat például egy S-Design csomagot mutat be a 124 Spiderhez, amiről épp ma délelőtt írtunk, az Alfa különkiadásokkal képviselteti magát, és a Jeep pedig állítólag több európai premiert is bemutat Svájcban.

Az A8-hoz közel – minden információ a vadonatúj Audi A6-ról

Nyomtatás

Olvasóink néhány előzetesen kiszivárgott képről már tegnapelőtt láthatták a vadonatúj Audi A6-ost az Autó Pult hasábjain, tegnap este pedig a négykarikások felső-középkategóriásának teljes hivatalos sajtógalériáját is megcsodálhatták, hiszen az ingolstadtiak a kiszivárgott fotók után úgy döntöttek, hogy gyorsan lerántják a leplet legfrissebb üdvöskéjükről. Tegnapi cikkben megígértük, hogy ma jelentkezünk az információkkal, úgyhogy jönnön végre minden lényeges részlet az Audi büszkeségéről.

Különkiadást kapott a Fiat 124 Spider

Nyomtatás

S-Design névre hallgató csomaggal fokozza a japán-olasz roadster vonzerejét a Fiat. A Genfi Autószalonon bemutatkozó különlegesebb 124 Spider leginkább látványelemekkel gazdagodik az új verzió révén.

4. oldal / 706