2018. Június 21., Csütörtök

Frissitve:07:09:17

Újdonságok

Legenda újratöltve – itt a Porsche 911 Speedster koncepció

Nyomtatás

A Porsche 911 még idén új generációba lép, de ahogyan az várható volt, a jelenlegi, 991-es széria nem búcsúzhat el egy igazán különleges változat nélkül. Egyelőre ugyan még csak koncepcióként, de a németek leleplezték a Speedster verziót, ami minden szempontból egyedi, és természetesen a vezetési élményt helyezi előtérbe.

Módosítás dátuma: 2018. június 11. hétfő, 13:13

Egy az ötszázból – átadták hazánk egyetlen Ford GT-jét

Nyomtatás

2016 áprilisában a világ 6506 autórajongója jelentkezett, hogy az első 500 darab Ford GT szupersportkocsi tulajdonosa lehessen. Az egyetlen szerencsés magyar jelentkező számára most jött el a pillanat, hogy végre átvehesse az legelső, és egyben egyetlen hivatalosan Magyarországra érkező Ford GT kulcsait.

Módosítás dátuma: 2018. június 11. hétfő, 11:34

Már biztos: jövőre jön a Porsche Cayenne kupésított változata

Nyomtatás

Nagyjából pont egy hónappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy egyes külföldi források szerint még idén bemutatkozhat a Porsche Cayenne kupésított verziója – ami egyébként már évek óta téma a nemzetközi autós sajtóban. Úgy tűnik, hogy kicsivel tovább kell várnunk az autóra, ám mostanra már biztosan állíthatjuk, hogy jövőre bemutatkozik majd az újdonság. Ez az információ pedig már – ha minden igaz – magától a márka vezetőjétől, Oliver Blumetól származik.

Módosítás dátuma: 2018. június 08. péntek, 16:49

9,2 milliótól lehet a miénk az elektromos Hyundai Kona

Nyomtatás

A teljesen elektromos Hyundai Kona Electric még február legvégén mutatkozott be, rögtön kétféle változatban. Alig több mint három hónappal később pedig végre a magyar importőr is felfedte, hogy mennyiért juthatunk majd hozzá hazánkban a piac egyik legvagányabb és legfejlettebb elektromos modelljéhez. A listaárak elsőre ijesztőnek tűnhetnek, de nem szabad megfeledkezni a 1,5 millió forintos állami támogatásról sem.

Módosítás dátuma: 2018. június 08. péntek, 13:04

Ízelítőn a legvadabb bébi McLaren – hamarosan érkezik

Nyomtatás

A McLaren Sport Series sorozatába csak a legvadabb modellek kerülhetnek be, és most először a bébi-McLarenként is emlegetett 570S is bekerülhet ebbe a körbe, hiszen az angol gyártó legújabb ízelítője alapján hamarosan bemutatkozik a gyáriak legkisebb modelljének megvadított változata, ami minden bizonnyal az LT betűpárost is megörökli.

Módosítás dátuma: 2018. június 08. péntek, 11:51

Újabb képeken mutogatja magát a vadonatúj Suzuki Jimny

Nyomtatás

Múlt héten egy videónak köszönhetően már láthattuk teljesen leplezetlenül a minden bizonnyal még idén bemutatkozó vadonatúj Suzuki Jimnyt, akkor azonban csak elég messzi, homályos képeket sikerült kiragadni a felvételekből. Most ismét előkerült néhány fotó, amelyek még közelebbről mutatják meg nekünk az újdonságot, ezúttal is bizonyítva, hogy a tavaly nyáron látott képek bizony a valóságot mutatták, és mostanra bizonyos, hogy nagyon közel már a leleplezés.

Módosítás dátuma: 2018. június 07. csütörtök, 17:01

Friss, erősebb dízelmotorokat kapott a Dacia Duster

Nyomtatás

A Dacia Duster új generációja az első változathoz hasonlóan hamar sláger lett, és ennek megállapításához még az eladási statisztikákat sem kell bújnunk, hiszen már most rengeteget látni belőle az utcákon. A gyáriak új SUV-ja nemrég mutatkozott csak be, de máris érkezik hozzá két új hajtáslánc: a meglévő kétféle dízelt cserélik le egy-egy újabb változatra, ez pedig minden szempontból előrelépést jelent majd.

Módosítás dátuma: 2018. június 07. csütörtök, 15:59

Arcplasztika – képeken a frissített Jeep Renegade

Nyomtatás

A Jeep még 2014-ben bővítette lefelé a palettáját, méghozzá az addig nem létező Renegade képében. Azóta közel négy év telt el, és a Szabó kolléga által az egyetlen igazi divatterepjáróként aposztrofált típus bizony megérett a frissítésre. Nem is halasztják már sokáig az amerikaiak a ráncfelvarrást, és bár egyelőre semmit nem árultak el arról, hogy mi változik majd a lemezek alatt, néhány képen már láthatjuk, hogy miként újul meg a külcsín.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 16:44

Új, még modernebb multimédiás rendszert mutatott be az Opel

Nyomtatás

Modern autókban már kötelezőnek számít az azonnali csatlakoztatás, az emberek magától értetődően akarnak menet közben is online szolgáltatásokat igénybe venni. Az Opel ezen a téren már eddig is jól teljesített, de a jövőben még tovább szeretnének fejlődni, és ennek érdekében új generációs infotainment rendszereket fejlesztettek ki, amelyek a következő lépcsőfokra emelik a csatlakoztatást és a fedélzeti szórakoztatást. Ezek az újdonságok az év második felétől lesznek először elérhetők, méghozzá az Opel zászlóshajójaként szolgáló modellben, az Insigniában.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 15:03

Vagány puttonyos – íme, a Peugeot 508 SW

Nyomtatás

A vadonatúj Peugeot 508 még februárban mutatkozott be a nagyközönségnek, és bár azóta nem sokat hallottunk róla, reméljük hamarosan a piaci bevezetés is megkezdődik. Addig is azonban az oroszlános márka nem szeretné, hogy feledésbe merüljön az új filozófia alapján elkészült középkategóriás, így most leleplezték a puttonyos, avagy a franciák nyelvén szólva SW változatot is.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 13:47

Derült égből villámcsapás – bemutatkozott a vadonatúj BMW X5

Nyomtatás

A BMW már akkor sokakat meglepett, amikor bejelentette, hogy alig öt év után még idén lecseréli a jelenleg futó, harmadik generációs X5-öt, ráadásul egy alapjaiban új kivitelre. A bajorok pedig ismét derült égből csaptak le villámként azzal, hogy alig másfél héttel a várva várt 8-as sorozat előtt le is leplezték az autót – mi azonban szeretjük halmozni az élvezeteket, így semmi kifogásunk ezellen. Nézzük hát, hogy mit tud a vadonatúj BMW X5.

Módosítás dátuma: 2018. június 06. szerda, 12:34

4. oldal / 726