2017. Január 20., Péntek

Frissitve:01:22:46

Újdonságok

Soha nem látott technológiával érkezett Detroitba az Infiniti QX50

Nyomtatás

Egyelőre megőrzi koncepció státuszát, de tagadhatatlanul nagy lépést tesz a sorozatgyártás felé az Infiniti QX50 tanulmány. Amellett, hogy a márka közepes SUV-ja megjelenésben a véglegeshez közelít, nem akármilyen szívet hordoz magában.

Biturbó V6-os és formai forradalom – minden információ az új Lexus LS-ről

Nyomtatás

Megérkezett a Lexus zászlóshajójának legújabb generációja. Minden eddiginél mozgékonyabb és kényelmesebb modellt ígérnek a japánok, miközben a formatervezők ceruzája is sokkal bátrabban fogott. Mindezt 421 lóerő és tízsebességes automataváltó koronázza meg.

Módosítás dátuma: 2017. január 09. hétfő, 18:45

A Kiák legje - Stinger néven érkezett meg a koreaiak négyajtós kupéja

Nyomtatás

Már hetek óta készíti a közönséget a Kia négyajtós kupéjának érkezésére, amely most végre bemutatkozott, de a várakozásokkal ellentétben nem simán GT, hanem Stinger néven. A Detroiti Autószalonon leleplezett újdonságról pedig elmondhatjuk, hogy hozta azt a szintet, amelyre a gyáriak készítettek minket – a Kia eddigi legvagányabb, legsportosabb, leggyorsabb és legdivatosabb modelljét tisztelhetjük a képében.

Módosítás dátuma: 2017. január 09. hétfő, 13:33

Érintéssel a jövőbe – technikai csemegékkel jön az Audi Q8

Nyomtatás

Az Audi luxus SUV-járól, a Q8-ról rövidesen lehull a lepel, azonban az ingolstadtiak még a közeli premier előtt is ízelítővel húzzák el a mézesmadzagot az autórajongók előtt. A videó betekintést nyújt az új négykarikás modell világába, rávilágítva néhány igazán izgalmas innovációra.

Módosítás dátuma: 2017. január 09. hétfő, 11:09

Ujjgyakorlat – a frissített Mercedes-Benz GLA bemutatkozik

Nyomtatás

Az A-osztály és a CLA nyomába lépve felfrissül a Mercedes-Benz kompakt kínálatának crossover tagja is. A ráncfelvarrás kívül-belül egyaránt hozott újdonságot a GLA számára, sőt, bizonyos verzióknál még a motortérben is több lóerőt találunk.

Módosítás dátuma: 2017. január 09. hétfő, 10:04

Megtoldva egy lépéssel – itt a Volkswagen Tiguan Allspace

Nyomtatás

Megirigyelve a Škoda Kodiaq méreteit, a Volkswagen Tiguan is megérkezett hosszabb tengelytávú, hétszemélyes változatban. Az Allspace a kínai premier után a Detroiti Autószalonon mutatkozott be a nagyközönség előtt, de ugyanilyen formában érkezik majd meg márciusban az európai piacra is.

Turbózóna – a Porsche 911 GTS bemutatkozik

Nyomtatás

Még egy lapáttal rápakolva a sportosságra, az elődök hagyományait követve mutatkozott be a frissített Porsche 911-es GTS változata. A Coupé, Targa és Cabriolet modellekhez egyaránt rendelhető csomag nagyobb teljesítményt szorít ki a boxer turbómotorból.

Két új megoldással készül az önvezető autókra a Bose

Nyomtatás

Az önvezető négykerekűekben nem csak az autóipari szereplők látnak nagy potenciált: a Las Vegasi Szórakoztató-elektronikai Kiállításon (CES) már évek óta egyre több olyan koncepciót láthatunk számítástechnikai és egyéb cégektől, melyek az autonóm autókhoz készülnek. Ezúttal a Bose mutatott be két izgalmas megoldást, melyek kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az önvezető autókat.

Módosítás dátuma: 2017. január 06. péntek, 17:36

Crossoverek árnyékában hal ki a Mitsubishi Lancer

Nyomtatás

A Mitsubishi évek óta keresi önmagát, én mint az a legfrissebb hírekből kitűnni látszik, a japán márka SUV-k és crossoverek életre hívásával próbál ismét sikert elérni. Mindez egyben azt is jelenti, hogy bizonyos modellektől meg kell válniuk a gyémántosoknak: ezúttal úgy tűnik, a Lancer utód nélkül távozik hamarosan a palettáról.

Módosítás dátuma: 2017. január 06. péntek, 13:51

Fokozott menetdinamikával futott be a frissített Subaru WRX STI

Nyomtatás

A Detroiti Autószalon alkalmából a Subaru felfrissítette leggyorsabb modelljét. A WRX STI nem csak agresszívabb külsőt, de több menetdinamikát fokozó újdonságot is kapott.

A leggyorsabb Bentley – az új Continental Supersports bemutatkozik

Nyomtatás

A valaha gyártott leggyorsabb és legerősebb Bentley. Az új generáció érkezése előtt méltó módon, korábban soha nem látott sportos formában vesz búcsút a Continental GT. Az új Supersports motorházteteje alatt 700 lóerő lakozik.

Módosítás dátuma: 2017. január 06. péntek, 08:58

4. oldal / 612