Újdonságok

Hibrid lesz a következő Volkswagen Golf GTI

Nyomtatás

Az évtized végére a Volkswagen konszernen belül is beköszönt az elektromos korszak, ám az erőteljes villanyautós felállás mellett azért a benzinmotoroktól sem feledkeznek meg a németek. Az izmosabb példányokban – mint például a Volkswagen Golf GTI – viszont elektromos segítséget is kapnak majd a négyhengeres turbómotorok.

Gyári ízelítő fotón az új belépő Aston Martin, a Vantage

Nyomtatás

A rendkívül kívánatos és különleges sportautókat gyártó brit Aston Martin alig egy hete tette közzé vadonatúj belépő modellcsaládjának első ízelítő fotóját, amin lepel alatt, hátulról csodálható meg a Vantage finom vonalvezetése és a karosszéria teljes szélességén átívelő LED-es ‘lámpacsíkja’.

Módosítás dátuma: 2017. november 03. péntek, 11:26

Repül a nehéz kő - a Nordschleifén tombol a 650 lóerős Lamborghini SUV

Nyomtatás

A hírek szerint már csak hónapok kérdése, hogy a Lamborghini leleplezze első SUV modelljét, a lenyűgöző formatervű és dinamikájú, na meg persze méregdrága Urust. A gyáriak az utolsó simításokat végzik az Uruson, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a szemfüles kémfotósok immár négy alkalommal találkoztak az autóval a Nürburgring legendás Nordschleife-i aszfaltcsíkján, ahol az olaszok gőzerővel tesztelik a modellt. A hírek szerint a Lamborghini nem készül SUV-rekorddöntésre (aztán ez majd kiderül…), de annyi bizonyos, hogy kíméletlenül hajtják az Urust a pilóták, ami az alábbi kémvideóból egyértelműen kiderül - mint ahogy az is, hogy a Lamborghini első kétturbós V8-as motorjának pokoli hangja van.

420 felett – bemutatkozik Amerika szuperautója, a Hennessey Venom F5

Nyomtatás

Miközben a legnagyobb lehetséges végsebességért folytatott presztízsharc kitartóan folytatódik, mi nem győzzük ecsetelni, hogy a puszta gyorsaságnál a volán mögötti élmények sokkal fontosabbak. Vélhetően azért ebben sem fog fukarkodni a Hennessey új szuperautója, a Venom GT utódja. Ráadásként pedig ott van a beígért 484 km/h-s végsebesség…

Hivatalos: jövőre átlagosan háromhetente jön új Audi modell

Nyomtatás

Miközben az elmúlt években sokszor kérdéses előrelépéssel és lagymatag frissítésekkel jelentkezett az Audi, az idei évben igencsak beindultak, az iramot pedig jövőre csak fokozni fogják. Összesen körülbelül 17 újdonságra számíthatunk tőlük.

Hattyúdal – méltán búcsúztat az Aston Martin Vanquish S Ultimate

Nyomtatás

Vegyük meg, ne használjuk sokat, és kész is az aranybánya – valahogy így és ezért működnek az egyes modellsorozatokat búcsúztató, méregdrága limitált kiadások. Erre pedig kiváló példa a 175 példányban készülő Aston Martin Vanquish S Ultimate, amelynél az új generációval sokkal jobb autót mutatnak be a britek jövőre, mégis 10-20 év múlva sokkal értékesebb lesz.

Módosítás dátuma: 2017. november 02. csütörtök, 08:45

Már itthon is elérhető a divatos VW T-Roc – 5,8 millió az alapára

Nyomtatás

A Volkswagen divatos crossovere, a Golf méretekkel rendelkező T-Roc nemrég mutatkozott be a nagyközönségnek, de máris rendelhető akár hazánkban is. A magyar importőr pedig már be is árazta az autót, sőt, már az online konfigurátor is elérhető, így nem haboztunk, és megnéztük, hogy mennyiért vihetjük haza a németek újdonságát.

Módosítás dátuma: 2017. október 31. kedd, 16:01

Teljes M Performance díszbe öltözött az új BMW M5

Nyomtatás

A BMW már tegnap bemutatta a MotoGP sorozat jövő évi szezonjának hivatalos biztonsági autóját, és az M5 Safety Car egyben a vásárlók számára is elérhető M Performance elemek egyfajta előhírnöke is volt – igaz, csupán egy napot kellett rá várnunk, hogy részletesen is bemutassák a bajorok, hogy mi mindennel vadíthatják tovább a tulajdonosok új M5-üket.

Módosítás dátuma: 2017. október 31. kedd, 14:51

A Rolls-Royce a teljes egyediségben látja a luxus jövőjét

Nyomtatás

A Rolls-Royce nemrég mutatta be a vadonatúj Phantomot, amely kétségkívül új szintre emelte a luxus fogalmát, és már önmagában minden eddiginél nagyobb személyre szabási lehetőségeket kínál – persze az angolok eddig sem igazán mondtak nemet a különleges kívánságokra. Torsten Müller-Ötvös, a gyáriak magyar származású vezére pedig elárulta nemrég, hogy egyértelműen ez az irány határozza majd meg a Rolls-Royce jövőjét, hiszen nincs nagyobb luxus, mint amikor valaki teljesen személyre szabhatja autóját.

Módosítás dátuma: 2017. október 31. kedd, 09:51

Az XJ marad a Jaguar zászlóshajója, de kemény terepes is érkezik

Nyomtatás

A Jaguar palettájának jelenleg éppen az XJ zászlóshajó a legöregebb tagja, ráadásul egyelőre nem is igazán hallani arról, hogy mikor érkezik az utód, ez pedig természetesen találgatásokra ad okot a sajtó képviselői számára. Az angol márka jelenleg nagy erőket koncentrál SUV kínálatának bővítésére, így néhányan azt feltételezték, hogy hamarosan a csúcs Jaguar szerepét is egy hobbiterepes modell veheti át – ezt azonban cáfolták a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2017. október 30. hétfő, 16:12

Dupla jubileum – a Lamborghini modelljei mérföldkövet ünnepeltek

Nyomtatás

Az autóipar kétség kívül felépült a korábbi válságból, és bár a luxusautókat és sportautókat gyártó márkák eladásai nem feltétlenül tükrözik az egész piac állapotát, az azért sokat elárul, hogy a Lamborghini például minden eddiginél sikeresebb napjainkban. Az olaszoknak egyelőre még csak két modelljük van, de nemrég mindkét típus szép jubileumot ünnepelhetett.

Módosítás dátuma: 2017. október 30. hétfő, 15:23

4. oldal / 680