Újdonságok

A legdrágább sorozatgyártású autó lesz a Bugatti Divo

Nyomtatás

A Bugatti már több ízelítőt is megosztott velünk az augusztus végén bemutatkozó, egyelőre még ködbe burkolózó újdonságáról, ami a Divo nevet viseli majd. Ezúttal új képeket nem láthatunk az autóról, de a márka vezetője, Stephen Winkelmann, a főtervező Achim Anscheidt, a Divo megjelenéséért felelős Frank Heyl és a Divo projektmenedzsere, Pierre Rommelfanger is elmondott néhány szót a különlegességgel kapcsolatban.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 08. szerda, 12:07

Újrapozícionálja a Seatot a VW konszern – a fiatalokat célozzák meg

Nyomtatás

Azt hiszem sokan, teljesen jogosan kérdőjelezik meg a Volkswagen konszern stratégiáját, hiszen a névadó márka, a Škoda és a Seat palettáján rengeteg az átfedés, és bár előbbi kettő nagyon is vígan elvan, a spanyol gyártó továbbra sincs túl könnyű helyzetben. A németek éppen ezért úgy döntöttek, hogy új irányba indítják el a Seatot, amivel még fiatalosabbá és vagányabbá szeretnék varázsolni a palettát – konkrétan az Alfa Romeo korábbi célközönségét szeretnék megszólítani.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 08. szerda, 11:30

A stílus maga – ízelítőn a frissített Fiat 500X

Nyomtatás

Már közel 4 éve, hogy a Fiat bemutatta az 500-as stílusában elkészített kis crossoverét, az 500X-et, így az olaszoknak lassan ideje előrukkolni a frissített verzióval. A gyáriak pedig nem is húzzák már sokáig az időt, hiszen legkésőbb ősszel mindenképpen leleplezik a ráncfelvarrott kivitelt, amiről már meg is osztották velünk az első ízelítőt.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 08. szerda, 10:04

Nem készül nagyobb crossoverrel a Dacia

Nyomtatás

A crossover és SUV őrület továbbra is tombol a világ minden táján, és köztük természetesen Európában is. A legtöbb gyártó ennek megfelelően minden méretkategóriát megpróbál lefedni az emelt hasmagasságú modelljeivel, ám vannak olyanok is, akik elégedettek a jelenlegi helyzetükkel. Ilyen például a Dacia, akinek képviselői elárulták, hogy nem terveznek újabb crossovereket piacra dobni – legalábbis a Duster fölé biztosan nem.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 07. kedd, 14:12

Csúcstechnológiával felvértezve érkezhet az új Škoda Octavia

Nyomtatás

Az Octavia magasan a Škoda legkelendőbb modellje, hiszen csak tavaly közel 419 ezer példány kelt el belőle. Jövő év végén – vagy 2020 elején – pedig érkezik a vadonatúj generáció, amit szinte mindenki izgatottan vár, a gyáriak pedig most el is árultak nekünk néhány apróságot az újdonsággal kapcsolatban.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 07. kedd, 12:07

12,8 milliótól indul a frissített Ford Mustang – a Bullit is elérhető

Nyomtatás

A Ford Mustang igazi sikertörténet lett Európában, miután a jelenlegi generáció először vált hivatalosan is elérhetővé az öreg kontinensen – és egyébként más földrészeken is most jelent meg először. Immár a modellfrissítésen is túl vagyunk, és bár menetpróbánk idején még nem volt ismert a hazai árlista, mostanra végre azt is megtudhatjuk, hogy mennyiért vihetjük haza a ráncfelvarrott izomautót.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 07. kedd, 11:08

A Hungaroring rekordját is bezsebelte a Honda Civic Type R

Nyomtatás

A Honda Civic Type R Challenge a végéhez érkezett, méghozzá hazánk Forma-1-es pályáján, a Hungaroringen, ahol a korábbi királykategóriás világbajnok, Jenson Button vezérletével döntött pályacsúcsot a japánok elsőkerekes sportkompaktja. Ahogyan a korábbi öt alkalommal, úgy ezúttal sem okozott nehézséget túlszárnyalni az előd csúcsát az autónak és pilótájának.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 07. kedd, 10:17

Megvannak az új Honda CR-V hazai árai – 7,8 milliótól indul

Nyomtatás

A vadonatúj Honda CR-V európai verziója még az idei Genfi Autószalonon mutatkozott be, és ahogyan az várható volt, őszre már Magyarországon is elérhető lesz az autó. A hazai importőr már be is árazta az újdonságot, mi pedig rögtön górcső alá is vettük az árlistát, hogy megtudjuk, mennyiért vihetjük majd haza.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 06. hétfő, 16:47

Rágyúr a látványra a Hyundai – egyedibb autókkal készülnek

Nyomtatás

A Hyundai fejlődése szemmel látható az elmúlt években: a koreai gyártó műszakilag, technológiailag és minden más téren is kiválóan teljesít, a gyáriak pedig úgy érzik, hogy formailag is ideje lesz belehúzniuk. A márka autói egyébként most sem unalmasak, de a vezető tervező úgy érzi, hogy a jövőben mindenképpen rá kell erősíteniük a formákra, és olyan „szexi” modelleket szeretnének gyártani, mint például az Alfa Romeo.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 06. hétfő, 10:07

Itt a Lynk & Co harmadik modellje – jövőre jönnek Európába

Nyomtatás

Még márciusban számoltunk be róla, a Volvóval közös tulajdonban lévő, és a svéd márka műszaki alapjait használó, Lynk & Co névre keresztelt új kínai gyártó jövőre Európába is elhozza portékáját. A kínaiak nagyon komolyan veszik az utópiacra való belépést, és ez modelljeiken is látszik: a 01 és a 02 crossoverek után ezúttal a 03 típuskódot viselő négyajtóssal lett immár háromtagú a palettájuk – így pedig már képesek lefedni a legfontosabb vásárlói rétegeket.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 06. hétfő, 09:08

Sárgán ragyog – limitált szériát kap a Lexus LC

Nyomtatás

A Lexus LC minden kétséget kizáróan a piac egyik legérdekesebb és leglátványosabb autója, ráadásul – persze szigorúan kategóriájához és képességeihez mérten – az ár/érték aránya is kiváló. A japánok pedig ennek örömére egy limitált szériával készülnek a Párizsi Autószalonra, amit már most megmutattak nekünk.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 02. csütörtök, 15:52

4. oldal / 741