Újdonságok

Egyedül közlekedik a gyárban az új Mercedes S-osztály (videó)

Nyomtatás

A gyártók szeretik nagy dobra verni, amikor egy új, vagy frissített modell termelése beindul, így általában nagyszabású gyárlátogatásokat szerveznek, és nagy embereket hívnak meg. A Mercedes-Benz sem hagyhatta ki ezt a ziccert, de a csillagosok a nagy felhajtás helyett inkább némi csavart is vittek a történetbe: a frissített S-osztály ugyanis teljesen egyedül, sofőr nélkül hagyja el a gyártósort.

Módosítás dátuma: 2017. július 04. kedd, 13:07

Izomra és luxusra gyúr az új 3-as BMW - hamarosan érkezik

Nyomtatás

A BMW nemsokára fontos mérföldkőhöz közeledik, hiszen a nemrégiben bemutatott új 7-es, majd a tesztünkben remeklő 5-ös után a középkategóriás családtag, azaz a 2012-től gyártásban lévő F30 kódnevet viselő 3-as kerül sorra. A 2019-es modellévű újdonsággal kapcsolatosan egyre több információ látott napvilágot az elmúlt időszakban, ezeket foglaljuk össze ezúttal.

Módosítás dátuma: 2017. július 03. hétfő, 14:49

Végre ledobja a tetejét a BMW i8 - ízelítő videón a Roadster

Nyomtatás

A BMW i8 már jó pár éve elérhető a bajorok kínálatában, és sokan már az első pillanattól fogva várják a kabrió kivitel érkezését – ez pedig nem is csoda, hiszen korábban már egy széria közeli koncepcióval is borzolták a kedélyeket a gyáriak. Úgy tűnik, most végre eljött az idő: a pontos időpontot egyelőre nem árulta el a BMW, de az első ízelítő videót már megosztották velünk a bajorok, és ha megérzésünk nem csal, a szeptemberi Frankfurti Autószalonon le is leplezik majd a hibrid kabriót.

Módosítás dátuma: 2017. július 03. hétfő, 14:13

A talpunkat is masszírozza az új Audi A8 - hamarosan érkezik

Nyomtatás

Az Audi vadonatúj zászlóshajója, az A8 alig több mint egy hét múlva bemutatkozik, de már hetek óta folyamatosan csepegtetik az információkat a németek, így ha korábban valaki esetleg nem lett volna biztos benne, hogy a négykarikások világújdonságokkal készülnének, akkor mostanra már minden kétséget eloszlathattak magukban. A legfrissebb kisvideóban egy szintén teljesen új funkciót mutattak be a gyáriak, méghozzá a talpmasszázs képében.

Módosítás dátuma: 2017. július 03. hétfő, 13:50

Hangszórók nélküli audiorendszert épített a Continental

Nyomtatás

Úgy tűnik, hogy a következő évek egyik nagy audio slágere lesz a látható hangszórók nélküli hangkibocsátás. A sort a Sony nyitotta egy televízióval, most pedig a Continental mutatott be kísérleti audiorendszert autók számára, amely nem engedi láttatni a képességeit.

Újabb ízelítők az új Nissan Leaf-ről - hamarosan érkezik

Nyomtatás

Már az első fotók alapján kijelenthetjük: elődjétől nagyon messzire ugrik a jövőbe a Leaf új generációja. Az elektromos autózás fejlődését meghatározó kompakt modell hamarosan teljesen új formában áll rajthoz, ráadásként pedig részleges önvezető képességket kap.

Pattogó veszély - a Volvo és a kenguruk körtánca

Nyomtatás

Az autonóm, azaz önvezető autók fejlődése töretlen, amit a gyártók kínálatában egyre nagyobb tartalommal felbukkanó vezetői asszisztensek ugyanúgy bizonyítanak, mint az egyes márkák által már bemutatott, kész megoldások. Az intelligens rendszer még nem tud mindent, de a mérnökök igyekeznek a legapróbb részletekre is gondolni – a Volvo ausztrál szakemberei jelenleg például az úttestre kiugráló kenguruk problémakörét igyekeznek kezelni.

Módosítás dátuma: 2017. június 29. csütörtök, 17:48

A Renault Espace-ban mutatkozott be az új Mégane R.S. motorja

Nyomtatás

Már régóta nem titok, hogy a Renault 1,8 literes turbómotort fejleszt a hamarosan bemutatkozó Mégane R.S., valamint az Alpine sportautó számára, ám a francia gyártó most igazán váratlant húzott. Nagy csendben ugyanis leváltotta az Espace csúcsmotorját a vadonatúj erőforrásra.

Módosítás dátuma: 2017. június 29. csütörtök, 15:09

Már-már fegyvernek minősül a Rezvani új SUV-ja

Nyomtatás

Úgy tűnik, hogy a Rezvani nem csak jó elképzelésekkel, de bőséges anyagi háttérrel vágott bele az autógyártásba, és így a Beast névre hallgató sportautójuk mellett hamarosan SUV modellel is csábítják az újdonságra vágyókat. Méghozzá nem is akármilyennel.

19,65 millió forinttól elérhető az új Range Rover Velar

Nyomtatás

Tavaszi bemutatkozását követően a Range Rover Velar rövidesen elérhető lesz hazánkban is, ám mire ez megtörténik, a Jaguar Land Rover konszern új motorja is bekerül a lemezei alá. A sikervárományos prémium középkategóriás SUV egészen vonzó lesz a 300 lóerős kétliteres turbómotorral. Erre szükség is lesz, ugyanis a Velar nem lesz kifejezetten olcsó.

Apró frissüléssel fiatalodott meg a Maserati GranTurismo 2018-ra

Nyomtatás

A fiatalítás iránti igény nem kerülte el a Maserati túrakupéját sem, azonban tény, hogy a 2018-as modellévre finomított GranTurismo alig változott a ráncfelvarrás során. A minap Reid Bigland, a márka első embere már a friss verzióban gördült el a New York Stock Exchange épületéhez.

Módosítás dátuma: 2017. június 28. szerda, 11:57

5. oldal / 654