Újdonságok

Különkiadással ünnepli önmagát a Range Rover Evoque

Nyomtatás

A Range Rover Evoque váratlan sikere tökéletes alapot szolgáltatott a Land Rover számára a továbbfejlődéshez, így nem csoda, hogy hat esztendő és 600.000 eladott példány után éppen ennek állít emléket a márka a Landmark Special Edition névre hallgató különkiadással.

Fejlesztés lefújva: nem lesz 10-sebességes VW DSG

Nyomtatás

A Volkswagen vezetői megerősítették, hogy elvetették a tízsebességes duplakuplungos automataváltó fejlesztésének ötletét – helyette valószínűleg a hagyományos, bolygóműves automatához tér majd vissza a csoport.

Alig lesz drágább az új Honda Civic Type R

Nyomtatás

Hiába gyorsabb a Nordschleifén elődjénél 7 másodperccel, a nemzetközi árak alapján minden valószínűség szerint csak minimálisan lesz drágább az új Honda Civic Type R. Az agresszív árazással a Honda a korábban bejelentett stratégiáját támasztja alá: egészen széles közönséget kíván a hétköznapokban kevésbé radikálisnak ígérkező modellel megcélozni.

Módosítás dátuma: 2017. május 09. kedd, 09:55

Kecskemét beerősít: 8 modell fog épülni a Mercedes új kompakt padlólemezére

Nyomtatás

A Mercedes-Benz jelenleg is olyan széles modellpalettával büszkélkedhet, hogy márkamániás legyen a talpán, aki hiánytalanul fel tudná sorolni az összes aktuális típust; szerintünk még egy-egy gyári illetékesnek is komolyan meggyűlne a baja a feladattal.

Hivatalos: még hat új Volkswagen jön az idén

Nyomtatás

A Volkswagen éves wolfsburgi találkozóján a vállalat nem titkolózott különösebben. Bejelentette, hogy még hat új modellt várhatunk tőlünk: többek között az új Poló, az új Touareg, a T-Roc és az új Jetta is ott lesz az újdonságok között.

Az első fotó az új Renault Mégane R.S.-ről

Nyomtatás

Az előd leköszönésével és az új Mégane érkezésével a Renault erőteljesen dolgozik kompaktjának méltán neves, R.S. sportváltozatán. A modell esetében nem terveznek felpuhulást a gyártónál, az elődnél érettebb, de egyben gyorsabb végeredményre is számíthatunk 300 lóerővel. És végre hátulról már láthatjuk a modellt.

A Szilícium-völgyben erősíti magát a Porsche

Nyomtatás

A kaliforniai Szilícium-völgy a világ digitális fejlesztéseinek egyik meghatározó központja, ennek megfelelően az összes érintett vállalat árgus szemekkel kémleli a hatalmas technológiai vállalatok székhelyének és a jövőbe mutató start-up cégek inkubátorjának tartott helyszínt. A Porsche fizikailag is közelebb lép: leányvállalata, a Porsche Digital irodát alapított a helyszínen.

Megdöntötték az egykerekezés rekordját - egy robogóval

Nyomtatás

Ha jó vagy akár rossz értelemben vett őrültségről van szó, akkor a japánoknak nem kell a szomszédba menniük. Ezt egy bizonyos Masaru Abe is bizonyította, aki megdöntötte az egykerekezés világrekordját… egy robogóval.

Új dízellel és nyolcas automatával mutatkozott be a frissített Peugeot 308

Nyomtatás

Elérkezett az idő: ráncfelvarrást kap az egykoron Év Autója díjas Peugeot 308. A kompakt modell elsősorban a hajtásláncok tekintetében újul meg, de azért minden részletet továbbfejlesztetettek a tervezők.

12,3 másodperccel gyorsabb a Nordschleifén elődjénél a friss Porsche 911 GT3

Nyomtatás

A Porsche egyelőre nem ismer határokat, ha fejlődésről van szó - legalábbis a gyorsaság tekintetében. Az új Panamera is alaposan felülmúlta elődjét, ha a Nordschleife gyorsköréről van szó, az immár kézi váltóval is elérhető frissített 911 GT3 pedig rögtön 12,3 másodpercet ad közvetlen elődjének.

Agresszívabb tekintet – kiszivárgott fotókon a frissített BMW M2

Nyomtatás

A BMW-től – ahogyan a legtöbb prémium márkától is – már megszokhattuk, hogy egy-egy frissítés alkalmával csak finoman nyúlnak hozzá a formákhoz, és a hangsúlyt inkább a technológiai fejlesztésekre helyezik. A bajoroknál ráadásul az is szokássá vált, hogy először az átlagos változatokat veszik kezelésbe, míg az M kivitelek csak később kapják meg az újításokat. Éppen ezért is különösen érdekes, hogy a németek háza tájáról kiszivárgott két fotó, melyek a ráncfelvarrott M2-est ábrázolják.

Módosítás dátuma: 2017. május 04. csütörtök, 12:57

5. oldal / 641