Újdonságok

Rá sem lehet ismerni – teljesen új ábrázattal frissült a Nissan Qashqai

Nyomtatás

Derült égből villámcsapásként a Nissan elhozta legnépszerűbb modelljének frissítését a Genfi Autószalonra. A Qashqai megkapta a márka új formanyelvét, ezért szemből szinte rá sem lehet ismerni, de belbecs tekintetében is megújult.

A kiköltöző – minden információ az új Suzuki Swiftről

Nyomtatás

A Genfi Autószalon nagyon is sűrű újdonságtömegéből számunkra kiemelkedik a szívünknek kedves Suzuki Swift, amelynek új generációja minden eddiginél jobb formában érkezett meg a svájci kifutóra. Mindezt a képek és a számok is jól bizonyítják.

Módosítás dátuma: 2017. március 08. szerda, 08:26

Új fejezetet nyit a márka történelmében a Mitsubishi Eclipse Cross

Nyomtatás

Eclipse Cross néven új fejezetet nyit a Mitsubishi a saját történelemkönyvében, ugyanis az Outlander és az ASX közé besoroló SUV Coupé segítségével a modern jövőbe egy divatos, alapjaiban új játékossal kíván betörni. Az új modell ráadásul új hajtásláncot is kapott.

Konnektorra vele! Genfbe látogatott az új Kia Niro PHEV

Nyomtatás

Ahogyan arra korábban számítani lehetett, a Kia a Genfi Autószalonon leleplezte hibrid crossoverének konnektorról tölthető változatát. A Niro PHEV – akárcsak a normál hibrid hajtáslánc esetében – ezt a verziót tekintve is a testvérmárka modelljével, az Ioniq Plug-innel osztozik majd, ami a hajtásláncot illeti. A Kia ezzel ismét hatalmasat léphet előre, és a teljesen elektromos Soul EV illetve az Optima PHEV után immár a harmadik konnektorról tölthető modelljét mutatja be – a Niro ráadásul méret és árkategóriáját tekintve is jól van elhelyezve a piacon.

Módosítás dátuma: 2017. március 07. kedd, 19:30

Változatlan teljesítmény, fokozott izgalmak - megjött az új Audi RS5

Nyomtatás

Az már eddig sem volt titok, hogy a vadonatúj Audi RS5 a Porsche Panamerában bemutatkozó 2,9 literes, duplaturbós, V6-os benzinessel fog bemutatkozni, sőt, azt is tudni lehetett, hogy milyen teljesítménnyel rukkol majd elő a négykarikások megvadított kupéja. Azonban az Audi RS modellek legfrissebb generációjának első hírnökéről ezúttal minden információ kiderült, és természetesen egy méretes galériával is szolgáltak számunkra a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2017. március 07. kedd, 18:30

Elképesztő megoldásokkal érkezett meg a hibrid Lexus LS 500h

Nyomtatás

A Lexus már korábban lerántotta a leplet a minden porcikájában különleges, vadonatúj LS-ről, de azért a Genfi Autószalonra is tartogattak egy kis újdonságot a luxusautóval kapcsolatban. Eddig is tudtuk, hogy érkezik, de a japánok a svájci seregszemlén mutatták meg először a zászlóshajójuk hibrid változatát, az LS 500h-t, amely nem csak csúcstechnológiájával, hanem elképesztő megoldásaival is elkápráztat minket.

Módosítás dátuma: 2017. március 07. kedd, 14:07

Új király a kategóriában? - íme, az új Volvo XC60

Nyomtatás

A Volvo azon kevés márkák közé tartozik, akik valóban ki tudták húzni a Genfi Autószalon megnyitójáig, így a rengeteg ízelítő és kedvcsináló után most végre teljes valójában megcsodálhatjuk a vadonatúj XC60-at. Formák tekintetében nem okozott nagy meglepetést az autó, de kétségtelenül hatalmas előrelépést jelent az elődhöz képest, mely egyébként a Volvo egyik legsikeresebb modellje volt – a Volvo éves eladásainak 30%-át teszi ki a közepes SUV.

Módosítás dátuma: 2017. március 07. kedd, 12:46

A Porsche Cayman szintjét hozza az Alpine új sportautója, az A110

Nyomtatás

Pontosan egy hete számoltunk be részletesen a ‘feltámadását’ hivatalosan épp ma, a Genfi Autószalonon bejelentő francia sportautógyártó első szériagyártású modelljéről, a gyönyörűszép A110-ről, aminek mind neve, mind pedig koncepciója és megjelenése a sikert sikerre halmozó, szintén A110 típusjelzésű őst idézi.

Módosítás dátuma: 2017. március 07. kedd, 12:56

Köszönjük: teljesült a kívánságunk, kézi váltót kapott az új Porsche 911 GT3!

Nyomtatás

Az aktuális, 991-es modellkódú Porsche 911-sorozat GT3 sportváltozatának bemutatásakor az egyik szemünk nevetett, azonban a másik sírt: egyfelől fantasztikus sportautót prezentált a Porsche dögös megjelenéssel, egyedülálló aerodinamikával, akár 9000/percig (!) forgó álomszerű 3,8 literes, 475 lóerős szívómotorral, valamint széria hátsókerék-kormányzással.

Módosítás dátuma: 2017. március 07. kedd, 10:28

Kiváló formában érkezett meg Genfbe az új Mazda CX-5

Nyomtatás

A Genfi Autószalon alkalmából megérkezett Európába is a CX-5 új generációja, amely a formabontó, új technológiákat bemutató előd nyomdokaiba lépve ezúttal a kisebb léptékű megújulás jegyében frissíti a Mazda crossover portfólióját.

Módosítás dátuma: 2017. március 07. kedd, 09:52

Gyémántporral sziporkázik a Rolls-Royce Genfben

Nyomtatás

A Genfi Autószalonon bemutatott Ghost Elegance a szemünk elé tárja a Rolls-Royce jóformán végtelen személyre szabási lehetőségeit, amelyben ezúttal már a gyémánt is szerepet kap, méghozzá por formájában.

Módosítás dátuma: 2017. március 07. kedd, 09:52

5. oldal / 628