Újdonságok

Idő előtt – digitális rajzokon szivárgott ki a BMW X7

Nyomtatás

A különböző formatervezési minták és digitális rajzok igazi ősellenségei az autógyártóknak, és azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, hogy ez alól a BMW sem kivétel, hiszen már több modelljüket is leleplezték ezek az egyébként kötelező jellegű beadványok. Korábban láthattuk például az új Z4-et és a 8-as sorozat Gran Coupé illetve Cabrio verzióit is, ezúttal pedig az X7 mutatta meg magát teljes valójában.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 02. csütörtök, 11:44

Izmos benzinessel karöltve jött meg a Škoda Karoq SportLine

Nyomtatás

Az elmúlt időszakban Karoq napokat tartunk hasábjainkon, hiszen vásárlási tanácsadónk mellett a Škoda éppen a napokban mutatta be kompakt crossoverének Scout verzióját, és ahogyan azt már akkor is sejtettük – bár azt talán nem, hogy ennyire gyorsan eljön ez a pillanat is – a gyáriak máris leleplezték a SportLine kivitelt is. A Scout terepes kiegészítői helyett ezúttal természetesen a dinamikára helyezték a hangsúlyt a mérnökök, és egy új hajtáslánc is csatlakozott a kínálathoz.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 02. csütörtök, 11:12

Az Opel jövője: ízelítőn a GT X Experimental koncepció

Nyomtatás

Az Opel egy igazán látványos koncepcióval készül idén, amely megmutatja majd, hogy milyen irányba indul el a PSA hatalomátvétele után a villámos márka. A németek most néhány ízelítővel is készültek nekünk, amelyek között egy videót is találunk, ami végre lerántja a leplet az újdonság nevéről is. Az Opel egyébként azt ígéri, hogy a 2020-as évek közepére az össze modelljük megkapja majd azt a formanyelvet, amit az újdonság vetít előre.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 01. szerda, 12:37

A crossoverek oltárán áldozhatja fel egyterűit a Ford Európában

Nyomtatás

A Ford korábban már egyértelművé tette, hogy az amerikai piacokon az emelt hasmagasságú modellekre és a haszongépjárművekre fognak összpontosítani, így több típus is eltűnik majd a kínálatukból. Az európai piaccal kapcsolatban azonban akkor még nem nyilatkoztak, ám nemrég az öreg kontinens is szóba került, és bár konkrét modellekről nem volt szó, biztosra vehetjük, hogy itt is lesznek áldozatai az SUV-k és crossoverek terjeszkedésének.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 01. szerda, 11:47

Digitális műszerfalat kaptak a Seat kiskategóriás modelljei

Nyomtatás

A Volkswagen konszernen belül elég gyorsan terjednek a legmodernebb extrák: kategórián belül általában a Volkswagenek kapják meg először, majd később a Škoda és a Seat modelljeibe is bekerülnek az innovatív megoldások. Így van ez a digitális műszerfal opciójával is, mely az új Volkswagen Polóban már a kezdetektől rendelhető volt, de most a Seat Ibiza, és az ugyancsak kiskategóriában, de a crossoverek között induló Seat Arona is megkapta.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 01. szerda, 14:07

Kiránduláshoz öltözve – íme, a Škoda Karoq Scout

Nyomtatás

A Škoda Karoq-kal kapcsolatban nagyon is naprakészek lehetünk, hiszen vásárlási tanácsadónk múlt heti, első részét hamarosan követi a befejezés is. A csehek pedig – mintha csak megérezték volna ezt – pont most mutatták be modelljük Scout kivitelét, amivel kicsit vagányabbá, terepesebbé tehetjük az autó megjelenését.

Módosítás dátuma: 2018. augusztus 01. szerda, 10:32

Frissült hazánk kedvence – itt a ráncfelvarrott Suzuki Vitara

Nyomtatás

Az esztergomi gyártású Suzuki Vitara kétségtelenül hazánk egyik legsikeresebb modellje, így nem csoda, hogy sokan várták már a frissítést, noha attól sokan féltek, hogy a jó kis 1,6 literes szívó benzinmotort turbósra fogják cserélni a japánok. Ez sajnos valóban elkerülhetetlen volt az új, WLTP normák miatt, ez azonban nem jelenti azt, hogy bármiben is rosszabb lenne majd a ráncfelvarrott Vitara – hiszen az SX4 S-Cross is bizonyította már, hogy a Suzuki turbósai nagyon is potensek.

Módosítás dátuma: 2018. július 31. kedd, 09:36

8 millió forinttól elérhető hazánkban a másodszorra frissült Mazda6

Nyomtatás

A most futó Mazda6 alig több mint négy éve, 2013-ban mutatkozott be, és már nagyon korán, 2015-ben átesett egy frissítésen – ami ráadásul nem is elhanyagolható módosításokkal járt. Úgy látszik, a japánok tovább követik a tendenciát, ugyanis némi meglepetésre a sokak által jövő évre várt generációváltás helyett ismét megújították középkategóriásukat, ráadásul ezúttal még alaposabban, mint korábban.

Megérkezett hazánkba az új Hyundai Santa Fe – mondjuk az árakat

Nyomtatás

A moziba járók már A Hangya és a Darázsban is szemezhettek vele, sokan azonban már élőben is nagyon kiváncsiak voltak a Hyundai Santa Fe vadonatúj, igazán látványosra sikerült generációjára. Jó hírünk van: többet nem kell várni, a modell ugyanis rövidesen megérkezik a hazai piacra, és már az árait is tudjuk. Az újdonság drágább lett, de erre számíthattunk is.

Módosítás dátuma: 2018. július 30. hétfő, 10:56

Ár-érték bajnok? Hazánkban is elérhető a BMW M2 Competition

Nyomtatás

Meghalt a király, éljen a király! A BMW M2 Coupé már nem elérhető, helyette azonban itt van a BMW M2 Competition Coupé, amely menetdinamikailag még magasabb szintre lép. A modell immár 410 lóerővel csábítgatja majd a vásárlókat, ami a Competition csomag eddig viszonylag rövid – ám hamarosan tovább íródó – történetében a legnagyobb erősödést jelenti. Nézzük hát, mire képes és mennyibe kerül a még tovább vadított M2!

Ízelítőn a Bugatti új csodafegyvere – jön a Divo (videó)

Nyomtatás

A Bugatti még július elején elárulta el, hogy a Chiron alapjain egy még vadabb hiperautót dobnak piacra, méghozzá Divo néven. Akkor még csak egy fotót osztottak meg a francia autóversenyzőtől örökölt típusnévvel, ám most egy rövidke videót is láthatunk az újdonságról, amiből az is egyértelművé válik, hogy külcsín tekintetében sem marad érintetlen – és a hangjából is kapunk egy kis ízelítőt.

Módosítás dátuma: 2018. július 30. hétfő, 10:07

5. oldal / 741