Újdonságok

Karbonnal lett még egyedibb minden idők leggyorsabb McLaren-je

Nyomtatás

A McLaren már decemberben bemutatta a legendás brazil Forma-1-es pilóta, Ayrton Senna után elnevezett, erősen limitált modelljét, ami a márka valaha volt leggyorsabb versenypályás autója lett – ráadásul rendszámot is kaphat. A mindössze 500 példányban készülő pehelysúlyú erőmű a Genfi Autószalon alkalmából egyedi karbonruhát öltött.

Bemutatkozott a vadonatúj Audi A6 – immár hivatalos képgalériával

Nyomtatás

Épp tegnap mutattuk meg – még a hivatalos premier előtt – a vadonatúj Audi A6-ost Olvasóinknak, hiszen az internetre idejekorán kiszivárgott néhány végleges gyári kép az autóról. A gyártó érezte, hogy ezek után már nincs szükség további titkolózásra, így ma hivatalosan is bemutatta a modellt, amit a szakma és a márka, valamint a típus rajongótábora egyaránt nagyon várt.

Módosítás dátuma: 2018. február 28. szerda, 21:06

Hibrid hajtáslánc és 7 ülés: bemutatkozik az európai Honda CR-V

Nyomtatás

Miközben Európa-szerte, vagyis hazánkban is még javában árulják a Honda CR-V negyedik generációját, amely immár 2012 óta kapható, Amerikában már több, mint egy éve, 2016 végén bemutatkozott a vadonatúj CR-V. Várható volt, hogy előbb-utóbb Európába is eljut a kedvelt családi modell ötödik szériája, és úgy látszik, hogy mostanáig kellett várnunk, a Honda ugyanis bejelentette, hogy a jövő héten, a Genfi Autószalonon prezentálja a várva-várt típust.

Így lett igazán prémium: V6-os motort kapott a Mercedes X-osztály

Nyomtatás

A Mercedes-Benz nem titkolja, hogy első szériagyártású pickup-ja, vagyis az X-osztály az aktuális Nissan Navara alapjait használja a két márka közötti kooperáció értelmében, azonban az igazsághoz hozzátartozik, hogy a japán modellt kívül-belül alaposan átalakították a tervezők annak érdekében, hogy az X-osztály méltó legyen a csillag viseléséhez.

Végletek – kétféle felszereltségi szintet kap az Alpine A110

Nyomtatás

Az újraalakult Alpine még tavaly leplezte le első 21. századi modelljét, az A110-et, azóta pedig már részletes bemutatóban is foglalkoztunk a könnyű sportautó képességeivel. Az újdonságot természetesen a Genfi Autószalonon is megcsodálhatja majd a nagyközönség, a gyáriak ráadásul végre azt is megmutatják, hogy milyen változatokban lehet majd választani az autót.

Módosítás dátuma: 2018. február 27. kedd, 16:29

Idő előtt – kiszivárgott képeken az új Audi A6

Nyomtatás

Az Audi nemrég villantott meg néhány részletet a Genfben bemutatkozó vadonatúj A6-ból, azonban úgy tűnik, hogy a négykarikások nem tudták titokban tartani a bemutatóig az autó formáit, ugyanis megjelent néhány fotó az interneten, melyek szinte biztosan a németek gyári galériájából szivárogtak ki. Az új felső-középkategóriástól pedig pontosan azt kapjuk, amit vártunk.

Módosítás dátuma: 2018. február 27. kedd, 14:20

Az őselőd emlékére – jön a limitált Rolls-Royce Silver Ghost

Nyomtatás

A Rolls-Royce már az alapítása óta az autózás krémjébe tartozik, amit az is jól mutat, hogy a legendás Silver Ghost modelljük már 1906-ban elnyerte a világ legjobb autójának járó díjat, majd 1907-ben 23.127 kilométert tett meg megállás nélkül, ezzel bizonyítva, hogy kiérdemelte a címet – ezt a kalandot egyébként Charles Rolls, Sir Henry Royce és Claude Johnson csinálták végig. Ennek a rekordnak a 111 évfordulójáról pedig nem feledkeztek el az angolok, és egy limitált szériával ünneplik meg az ősök sikereit.

Módosítás dátuma: 2018. február 27. kedd, 13:13

Új erőforrásokkal frissült finoman a Kia Optima

Nyomtatás

A Kia Optima korábbi tesztjeinken is bizonyította, hogy akárcsak többi modelljük, a középkategóriás is komoly kihívó a maga kategóriájában – egyedül a szegényes motorpaletta jelentett gondot. Ezen azonban most segítenek a dél-koreaiak, ugyanis a vadonatúj Ceed mellett az Optima finoman frissített változatát is bemutatták a gyáriak, amely két új erőforrással is gazdagodott.

Módosítás dátuma: 2018. február 27. kedd, 11:21

Megjöttek az első képek a vadonatúj Lexus UX-ről

Nyomtatás

A Lexus egy ízelítő videóval karöltve már elárulta, hogy Genfben leleplezi vadonatúj kompakt crossoverét, az UX-et, ezúttal pedig egy újabb kisfilmen mutatott még többet az autóból a japán márka. A lényeget tehát gyakorlatilag már láthatjuk, de az összes részletről azért még mindig nem lebbentették fel a fátylat a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2018. február 27. kedd, 10:25

Ízelítőn a Genfben érkező új Toyota Auris – új hibridrendszert kap

Nyomtatás

A Toyota Auris második generációja 2013 óta van piacon, és 2015-ben alaposan fel is frissült, azonban a japánok úgy látták, hogy ideje bemutatni kompaktjuk legújabb verzióját – ami a fejlődő konkurenciát tekintve nem is csoda. A gyáriak a Genfi Autószalonon le is leplezik az újdonságot, ami egy új hibrid hajtásláncot is kap. A Toyota emellett azt is elárulta, amire sajnos már számítottunk: a Supra egyelőre még nem sorozatgyártású változatban, hanem csak versenyautóként tér vissza.

Módosítás dátuma: 2018. február 26. hétfő, 16:47

Mindenből a legjobb – itt az új Alpina XD3

Nyomtatás

Rendszeres olvasóink már megszokhatták, hogy a különböző tuningcégek munkáival csak a legritkább esetekben foglalkozunk oldalunkon, de sokan bizonyára azt is tudják, hogy az Alpinát miért tekintjük „kivételnek” ezek alól,  így ezzel most nem foglalkoznék – de ide kattintva megtudhatják. Ellenben a német csapat által most bemutatott vadonatúj XD3-mal annál inkább, hiszen a mérnökök ezúttal is egy remekművet alkottak meg.

Módosítás dátuma: 2018. február 26. hétfő, 15:05

5. oldal / 706