2018. Január 18., Csütörtök

Frissitve:10:03:56

Újdonságok

Megújult a Mercedes éjjellátó rendszere

Nyomtatás

A Mercedes-Benz új éjszakai segítőjét Acitve Night View Assist névre keresztelték, és a gyáriak állítása szerint a maximális aktív biztonságot kínál a sötétben vezetők számára a "láthatatlan" gyaloosokkal szemben. A high-tech extra ötvözi az éjjellátó berendezések és az aktív fényszóró előnyeit, így törekedve a tökélyre; lássuk, hogyan is működik az eszköz!

Módosítás dátuma: 2010. december 10. péntek, 09:03

Vadonatúj Veyron 35 millió forintért eladó

Nyomtatás

Nem csalás, nem ámítás: itt a bizonyíték, hogy korunk egyik legjobban tisztelt sportautó-ikonját mindössze 11 kilométerrel a háta mögött holmi millió eurók helyett 35 millió forintért megvásárolhatjuk. A történetben természetesen van csavar: az ominózus sportautó ikon ugyanis – akármennyire is annak látszik – nem egy Bugatti Veyron, hanem a Porsche Boxster.

Módosítás dátuma: 2010. december 10. péntek, 08:59

Rettegjetek sportautók, itt a BMW 1-es M Coupé – minden információ

Nyomtatás

A bajorok már jó ideje készülnek a nagy dobásra, és nem csoda, hogy már hónapok óta csepegtetik az információkat különböző formákban legfrissebb portékájukkal kapcsolatban: az 1-es M Coupé kasszasiker lesz, ez előre borítékolható. Hogy is ne lenne az, hiszen személyében egy, a sportrészleg többi modelljéhez képest egészen korrekt áron kínált sportkocsiról beszélhetünk, amely viszont teljes értékű belépőt jelent az exkluzív M-klubba.

Módosítás dátuma: 2010. december 10. péntek, 20:20

Egy MINI a Dakaron – 315 lovas Countryman vág a sivatagnak

Nyomtatás

Alig néhány hónapja még arról szóltak a hírek, hogy a MINI vadonatúj Countryman modelljével rövidesen belép a rali világbajnokságba, ám ezen a héten egy újabb információ látott napvilágot a típussal kapcsolatban: egy Countryman elindul az embert és technikát próbáló Dakar ralin.

Módosítás dátuma: 2010. december 09. csütörtök, 16:48

A Porsche legyőzte az Audit a sportautó-gyártásért

Nyomtatás

A Porsche megnyerte az Audival folyó harcot a VW csoport luxus és sportautóinak gyártásért. Ezzel kikristályosodott a gyártó szerepe az egyre több tagot számláló óriáson belül.

Módosítás dátuma: 2010. december 09. csütörtök, 13:18

Meglepetés: nyolcmillió forintnál is olcsóbb a Lexus CT200h

Nyomtatás

A párizsi hivatalos világpremier óta szinte heti rendszerességgel hívogattam az importőrt a Toyota Prius, illetve a Toyota Auris HSD egekbe magasztalt hibrid hajtásláncával szerelt Lexus CT200h árlistájával kapcsolatban, ám megérte: végre kiderültek a hazai árak, az autó pedig természetesen már rendelhető az ország két Lexus szalonjában.

Módosítás dátuma: 2010. december 09. csütörtök, 10:01

Rövidfilmjén bemutatkozik a BMW 1 M Coupé

Nyomtatás

Bár a teljesítményadatok továbbra sem ismertek, ezúttal már egy rövidfilm erejéig teljesen lehull a lepel a BMW sportrészlegének legolcsóbb és mégis talán leginkább csábító modelljéről. Immár kétség sem férhet hozzá: az 1 M Coupé nem csak belsőleg lesz különleges.

Rosszul álcázott a Mercedes – láthatóak az SLS Roadster fontos részletei

Nyomtatás

Egy ízben már beszámoltunk a sirályszárnyaitól – és nem mellesleg tetejétől is – megfosztott SLS teszteléséről és érkezéséről, azonban most újabb fejezetet tárunk kedves olvasóink elé a szélvészgyors, csillagos csúcsmodellel kapcsolatban.

Módosítás dátuma: 2010. december 08. szerda, 14:10

Felbőszítve tart a raliba a Renault Mégane RS

Nyomtatás

Mostanában, hogy egyes elemzők szerint kezd alábbhagyni a válság és talán megindul egy minimális fellendülés, az autóipar is gatyába rázódni látszik, ami magával vonja az autósport felpörgését is. Emlékezzünk csak, hogy többek közt a legendás rali résztvevő Subaru is a válság miatt hívta vissza gyári csapatát a versenyzésből.

Módosítás dátuma: 2010. december 08. szerda, 21:46

Így autózzon kilinccsel előre egy Porsche GT2 RS-sel!

Nyomtatás

A Porsche 911 GT2 RS a szuperlatívuszok autója. Egyetlen apró hibája, hogy az 500 darabos limitált széria a 72 millió forintos magyarországi vételár ellenére mind egy szálig gazdára talált, így akik nem voltak elég gyorsak, és a dílerek kezében fennakadt néhány példányért sem szeretnék az eredeti összeg többszörösét kifizetni, azok csak felvételeken tapasztalhatják meg az autó brutalitását.

Módosítás dátuma: 2010. december 08. szerda, 11:18

Múltjának árnyékában él az új Lancia Stratos

Nyomtatás

A Lancia Stratos a ’70-es és a korai ’80-as évek egyik legsikeresebb rallyautója volt. Az első tanulmány vonalait még Marcello Gandini vetette papírra a Bertone kötelékében, s hamarosan meg is épült az első prototípus, mely a Zero névre hallgatott és később Michael Jackson két videoklipjében is feltűnt.

Módosítás dátuma: 2010. december 08. szerda, 10:28

609. oldal / 692