Újdonságok

Ilyen lehet a következő BMW M5 kombi?

Nyomtatás

Néhány hónapja a bajor autógyártó illetékesei azt nyilatkozták, hogy az új, F11-es kódjelű M5-ösből vélhetően nem lesz kombi változat, ám az internetre a napokban felkerült egy igazán jól sikerült számítógépes grafika, mely megmutatja, hogy ha mégis piacra kerülne egy „puttonyos” M5, az nagyjából hogy nézne ki.

Módosítás dátuma: 2010. március 22. hétfő, 01:09

Gyártásba kerül a Bugatti 16C Galibier

Nyomtatás

A Bugatti az idei Genfi Autószalonon mutatta be a nagyközönségnek legújabb különlegességét, a 16C Galibier névre keresztelt tanulmányt. A jelenlegi Bugatti tulajdonosok egy kis csoportja azonban

Módosítás dátuma: 2010. március 25. csütörtök, 08:55

Feltámadhat a legendás Opel Manta!

Nyomtatás

Opel Manta. Ki ne hallotta volna ezt a legendás márka-típusnév kombinációt? A villámos gyártó Mantája a 70-es, és 80-as években maga volt a megtestesült fiatalság: Európában szinte minden gyerek, fiatal, vagy akár idősebb férfi (de akár nő is) arról álmodozott, hogy egyszer Mantával járhasson…

Módosítás dátuma: 2010. március 19. péntek, 16:21

24 milliótól indul a Porsche Panamera ára

Nyomtatás

Megkezdődött a Genfi Autószalonon bemutatott, V6-os motorral szerelt Porsche Panamera magyarországi forgalmazása.

Jövőre érkezik a VW Beetle új generációja

Nyomtatás

Leginkább a Mini receptjét követve, kevesebb retro utánérzéssel és nagyobb dinamizmussal érkezik a Volkswagen Beetle következő kiadása. Tanulmányként először Los Angelesben lesz látható a novemberi autó kiállításon, és már jövő májusban a kereskedésekbe kerülhet. A kabrióra viszont még egy évet várni kell majd.

A Porsche ügyfelei a legelégedettebbek

Nyomtatás

Közzétették az idei J.D. Power and Associates vevőelégedettségi felmérésének eredményeit. Az amerikai vásárlók véleménye alapján készülő lista élén a Porsche végzett, a Lincoln és a Buick előtt.

A királykategória királya? - bemutatkozik a McLaren MP4-12C

Nyomtatás

A McLaren legújabb fejlesztése, az MP4-12C névre keresztelt szuper autó olyan riválisokkal kívánja felvenni a versenyt, mint például a Ferrari 458 Italia vagy a Mercedes SLS AMG (további vetélytársak többek között: Porsche 911 Turbo, Lamborghini Gallardo LP560-4). Ezt a célt

Dupla kuplung, Q2, 240 lóerő - érkezik az Alfa Romeo Giulietta sportverziója

Nyomtatás

A néhány héttel ezelőtti bemutatót követően újabb hírek reppentek fel az Alfa Romeo Giuliettával kapcsolatban. Ezúttal egy sportverzió kapcsán érdemes emlegetni az olasz gyártó közelgő kompaktját.

Képözön a Peugeot RCZ-ről

Nyomtatás

A Peugeot megkezdi legszebb modelljének európai forgalmazását, melynek alkalmából a francia gyártó rengeteg képet tett közzé kupéjáról.

Újabb különleges kiadású MX-5 a Mazdától

Nyomtatás

Ahogy arról már korábban beszámoltunk a Mazda MX-5 idén ünnepli 20. születésnapját. A jeles alkalomból a gyártó már kiadott egy limitált, az első modellt idéző szériát, viszont úgy tűnik ezzel nem szakadt vége az ünneplésnek, ugyanis itt az újabb különleges verzió. A teljes nevén MX-5 Black & Matte Edition névre hallgató modellért valójában a franciaországi képviselet a felelős, ezért bemutatójára is Párizsban került sor, a Salon du Cabriolet, Coupé & SUV rendezvényen.

Negyedik felvonás: idén érkezik az új Audi A6!

Nyomtatás

Az Audi háza tájáról érkező legfrissebb információk szerint az ingolstadti gyártó még az idei év vége felé bemutatja A6-os modelljének következő, negyedik generációját. Még nem tudjuk, hogy melyik kiállításon láthatjuk először a közép-felsőkategóriás prémium limuzint, de valószínűsíthető, hogy a

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 12:53

609. oldal / 620