Újdonságok

Négyhengeres dízelmotor egy nagy Jaguarban? - jön az XF 2.2D

Nyomtatás

Hamarosan alapos ráncfelvarráson esik át a Jaguar modernkori történelmének legfontosabb modellje. Az XF frissítésével együtt ráadásul a Tata kezében lévő márka egy új, négyhengeres dízelmotort is bemutat.

Módosítás dátuma: 2011. március 31. csütörtök, 13:42

Alfában élhet tovább a Viper lelke

Nyomtatás

Kevesebb, mint egy éve ünnepelte Zagato az Alfa Romeo 100. évfordulóját a TZ3 Corsa leleplezésével a Villa D’Este Concours-on. A 8c Competizione alapjaira épülő modell a méltán neves TZ elődök előtt tisztelgett és Martin Kapp német gyűjtő kezébe került.

Egy szinttel feljebb – bemutatkozik a Porsche Panamera Turbo S

Nyomtatás

A Porsche mindig meg tud minket lepni. Így történt jelen esetben ez a Panamera új csúcsváltozatával is: mi áprilisra vártuk, erre már márciusban megérkezett a négyüléses luxus-sportautó 550 lóerős kiadása.

Módosítás dátuma: 2011. március 31. csütörtök, 10:52

A Nissan sem úszta meg a földrengést - 55.000 darabos kieséssel számolnak

Nyomtatás

A 2011. március 11-én történt katasztrófa nem csupán közvetlenül sújtotta a japánokat. Közvetve is szinte mindenhol érezhető a hatása, hiszen a kisebb-nagyobb áramkimaradások miatt még az épen maradt üzemek sem tudnak üzemszerűen működni, közben pedig már a rekonstrukciónak is folynia kell. A Nissan egyik gyára a földrengés miatt megsérült, ám a Toyotához hasonlóan a többi üzemben is leállásokat iktat be a gyártó.

Módosítás dátuma: 2011. március 31. csütörtök, 00:46

Mega Rolls-Royce világ nyílik Abu-Dhabiban

Nyomtatás

Az Egyesült Arab Emirátusok a fényűzés, a pompa és a mérhetetlen gazdagság térsége, nem is értjük, miért csak most döntött úgy az autózás témakörében hasonló értékekkel büszkélkedő Rolls-Royce, hogy legnagyobb kereskedését itt nyitja meg.

Módosítás dátuma: 2011. március 30. szerda, 21:44

Hatékonyabb kétliteres benzinmotort fejleszt a Ford

Nyomtatás

Hiába beszél manapság szinte mindenki az elektromos hajtású autókról, hibridekről, konnektoros töltésről és patika tisztaságú dízelmotorokról, nem érdemes még leírni a jó öreg belső égésű egységeket sem - legalábbis egy jó darabig biztosan nem. A Ford sem feledkezett meg erről és a nagyteljesítményű EcoBoost turbók mellett 2012-re új kétliteres szívómotort fejleszt, közvetlen benzin-befecskendezéssel.

Módosítás dátuma: 2011. március 30. szerda, 14:08

Négy új modellel bővít a Seat 2012-ig

Nyomtatás

A Seat éppen azon autómárkák közé tartozik, melyekre kimondottan ráfér egy erős megújítás. Erre már sokáig nem kell várni: mostanság az Alhambra hozott új színt a palettába, és 2012-ig négy új modell jelenik meg a kínálatban.

Ismét Kína kapja a különleges BMW M3-at

Nyomtatás

Egy különleges BMW M3 sorozat a legújabb bizonyítéka annak, hogy a rohamosan fejlődő kínai autópiac egyre erőteljesebben leköti az autógyártók figyelmét.

2050-re betilthatják a benzin- és dízelmotorokat

Nyomtatás

A jövő a nyakunkon van és egyre nagyobb változásokat vizionálhatunk benne. Az Európai Bizottság legújabb javaslatában 2050-re kitiltaná a városokból a benzint és gázolajat fogyasztó autókat.

Módosítás dátuma: 2012. december 26. szerda, 12:41

A KIA a Mazda MX-5 babérjaira törne – olcsó roadster Koreából?

Nyomtatás

Amelyik kategóriában a koreaiak felütik fejüket, ott a legtöbbször kő kövön nem marad – az utóbbi évek alapján legalábbis kijelenthető, hogy ahova a Hyundai vagy a KIA berobban, még az adott szegmensek ászainak is garantáltan okoz a két márka néhány álmatlan éjszakát és sok-sok fejfájást.

Mindjárt itt a BMW M5 - félórás gyári videóval frissítve!

Nyomtatás

Hiába, változik a világ, és vele együtt változunk mi is; már jó néhány szempontból másképp gondolunk az autógyártók kínálatára, mint korábban. Persze sokak ejtenek könnyet a szerintük "puhányabb harcosként" érkező új BMW M5 miatt, azonban elkeseredésre nincs ok, hiszen az automata egységgel is minden bizonnyal komoly ellenfél lesz az F10-es 5-ös sorozat gyári sportváltozata.

Módosítás dátuma: 2011. március 30. szerda, 21:45

609. oldal / 720