2017. Április 26., Szerda

Frissitve:06:44:53

Újdonságok

Összetört az S60-as Volvo egy gyári bemutatón

Nyomtatás

Svédországban a hétvégén a Volvo egy hivatalos biztonságtechnikai bemutatót tartott, amelynek keretén belül a cég a nagyközönségnek megmutatta, hogy mire képesek járművei az aktív biztonság terén. Többféle tesztet hajtottak végre a gyáriak, amelyekben különböző Volvo-modellek vizsgáztak.

Módosítás dátuma: 2011. október 20. csütörtök, 09:57

Feketébe öltözik a Lancia Delta

Nyomtatás

Talán kevésbé kiugró népszerűségét, talán múló fiatalságát gyászolja, de tény, hogy hamarosan teljesen fekete külső-belső kialakítású egyedi szériában jelenik meg a Lancia Delta.

Háromhengeres motorokat a MINI-nek!

Nyomtatás

Már számos információ napvilágot látott arról, hogy a BMW háromhengeres motorokat fejleszt – amelyek elsőként a következő 1-es sorozatban tisztelhetünk -, ám eddig nem volt semmiféle hivatalos megerősítés ezzel kapcsolatban. A bajorok egyik illetékese viszont egy, a napokban tartott sajtótájékoztató keretén belül elmondta, hogy mérnökeik bizony egy háromhengeres, benzines motorcsaládot fejlesztenek, amelyeket első körben a MINI következő generációjában tisztelhetünk.

Két, különleges Golf GTI a Volkswagentől - új képekkel frissítve

Nyomtatás

Már alig egy hetet kell várniuk az Audi és a Volkswagen rajongóinak kedvenc találkozójuknak, a Wörthersee Tournak a kezdetéig, ahol a hűséges látogatókról a két márka az idei évben sem feledkezik meg. Néhány napja már megírtuk, hogy az Audi nem kevesebb, mint 7 különleges A1-est visz ki a találkozóra, a Volkswagen pedig ma jelentette be, hogy két, különleges Golf GTI-t is kiállít.

Módosítás dátuma: 2010. május 17. hétfő, 01:45

Olaszok, csak szépen sorban! – Jön a BMW Z4 limitált széria

Nyomtatás

A BMW nem kevesebb, mint 70 esztendővel ezelőtt aratta azóta is kiemelkedőnek számító győzelmét az 1940-es Mille Miglia versenyen, ahol nem csak nyerni tudtak, hanem az előkelő harmadik, ötödik és hatodik helyet is nekik sikerült begyűjteniük.

Módosítás dátuma: 2010. május 07. péntek, 11:37

Két év múlva visszatér az Audi A2

Nyomtatás

Utódot kap az Audi A2, ráadásul már sokat nem is kell várni rá. Azonban a forradalmi újdonságról ezúttal jórészt le kell mondanunk, sőt az előd spaceframe karosszériáját az A1-hez hasonló acélra cseréli az új generáció.

Árelőnyben az Infiniti dízelek

Nyomtatás

Bár hazánkban még nagy a titkolózás az Infiniti EX és FX modelljeinek hamarosan bemutatkozó dízeles változatának áráról, az Egyesült Királyságban már fény derült a titokra: a márka történelmének első dízelmotorját drágábbra tartják, mint a 3,7 literes V6-os benzinest.

iPhone-ja van? Konfiguráljon Rolls-Royce Ghost-ot!

Nyomtatás

Bármennyire is klasszikus és hagyománytisztelő gyártó a Rolls-Royce, a korral bizony valamennyire haladni kell; ezt bizonyítja többek között a britek legfrissebb hivatalos alkalmazása, amelyet a szoftverfejlesztők az iPhone-ra, illetve az iPod Touch-ra fejlesztettek: az említett „almás” készülékek tulajdonosai unalmas perceikben ezentúl Rolls-Royce Ghost-ot konfigurálhatnak, kedvencük összeállítása pedig nem kerül semmibe, a program ugyanis ingyenesen letölthető az iTunes Store-ból.

Módosítás dátuma: 2010. május 06. csütörtök, 20:35

Ariel Atom. Legóból.

Nyomtatás

Bár menetpróbán már megszédített minket a világ egyik leggyorsabb autójaként számon tartott Ariel Atom, a brit manufaktúra termékének tesztje rajtunk kívül álló okok miatt még várat magára. Addig is itt van minden idők legerősebb, V8-as Atomja: legóból.

Különleges Eos-kiadással serkent a Volkswagen

Nyomtatás

A Volkswagen Eos már áthaladt életciklusának felén, így a keménytetős kabrió eladásait újabb különleges kiadással igyekszik serkenteni a gyártó. Az Exclusive csomaggal ellátott modellek kétszínű nappabőr-kárpitozást, különleges felniket, és zongoralakk betéteket kapnak.

Megújul a Mercedes V6-os és V8-as benzinmotorja - veszélyben a dízelek

Nyomtatás

Erősebb, nyomatékosabb és ennek ellenére takarékosabb V6-os és V8-as benzinmotorok jelennek meg a Mercedes-Benz palettáján ősztől. A mindkét motor egy teljesen új fejlesztés, a V6-os kisebb hengerszöget, a V8-as pedig kisebb hengerűrtartalmat, ám rögtön két turbófeltöltőt is kap. Emellé a piezoelektromos közvetlen befecskendezés társul, amely az átdolgozott gyújtásnak köszönhetően 24 százalékkal alacsonyabb fogyasztás ígér.

609. oldal / 634