Újdonságok

Két változatban érkezik az új Bentley V8

Nyomtatás

A Bentley kínálatába hamarosan bekerül a teljesen új, négyliteres, közvetlen befecskendezéses V8-as benzinmotor – rögtön kétféle változatban.

Módosítás dátuma: 2011. február 01. kedd, 18:35

Már Ausztriáliának sem jár Mazda2 szedán

Nyomtatás

Nyolchónapnyi szereplés után ér véget Ausztráliában a nálunk sem kapható Mazda2 szedán forgalmazása. Az ok prózai: az kontinensnyi országnak készülő modellek gyártását olyan üzembe helyezték át, ahol csak csapotthátúak gördülnek le a szalagról.

Módosítás dátuma: 2011. február 01. kedd, 13:54

Az esőerdőből érkezik az új VW Beetle

Nyomtatás

Legalábbis a legfrissebb bogaras reklám szerint, amely tömör 16 másodperce alatt egy fekete hatlábú bukkan fel, hátán két csíkkal, a végén pedig az érkezés mágikus dátumával: 2011. február 6.

Módosítás dátuma: 2011. február 01. kedd, 13:54

Visszatér a középkategóriába a Jaguar

Nyomtatás

A háromtagú (XK, XF és XJ) paletta miatt a Jaguar egyik legfőbb prioritásai között szerepel az új piacokra való betörés. Ehhez egy nem is olyan régen elhagyott szegmensbe térnek vissza: a brit gyártó lefelé nyit, egyenesen a középkategóriába.

Módosítás dátuma: 2011. február 01. kedd, 10:28

Nissan GT-R motorral hódítja meg Pikes Peak-et a Dacia Duster

Nyomtatás

A képeken látható hó helyett képzeljük el némi port, homokot és kavicsos földet – így már rögtön elképzelésünk lehet arról, hogy hol próbál meg babérokra törni a 2010-es év legjobb ár-érték arányú autója. A közönségkedvenc Dacia Duster ugyanis Pikes Peak-be megy.

Kémfotón az Opel Agila utódja

Nyomtatás

Nem, a legfrissebb kémfotókon nem a Corsa kétajtós kupé változata látható: a nagytestvér-jelmezt az Opel Agila utódja, a 2013-ban érkező Allegra öltötte magára.

Közös Alfa-Jeep SUV érkezik jövőre

Nyomtatás

A Fiat konszern jövő évi tervei között bogarászva megakadhat a szemünk egy érdekes adaton: az Alfa Romeo és a Jeep 2012-től évi 280.000 kompakt SUV-t szeretne eladni. Ez pedig érdekes fejleményekre enged következtetni.

Módosítás dátuma: 2011. január 31. hétfő, 16:11

A GM népszerűbb Kínában, mint otthon

Nyomtatás

Érdekes csavar, ám kétségtelenül igaz: a General Motors gyakorlatilag a kínaiaknak köszönheti túlélését, ugyanis a kommunista országból érkező nyereség nélkül a 2008-as és 2009-es év válságos amerikai és európai eladásai valószínűleg tényleg térdre kényszerítették volna a gyártóóriást. Sőt, mára már Kína a GM legnagyobb piaca.

Módosítás dátuma: 2011. január 30. vasárnap, 12:13

Olaj a tűzre - versenyszínekben a Fiat 500 Abarth

Nyomtatás

A Fiat 500 dicső múltját már számos limitált kiadású modellel próbálták felidézni, de ezúttal a legbrutálisabb és legsikeresebb versenyautók színeiben is tündökölhet a kis olasz. Az újdonság az Abarth által finomhangolt verzió alapjaira készül, mely a Gulf olajipari vállalat ikonikus festését kapja meg.

Módosítás dátuma: 2011. január 29. szombat, 14:15

Egy újabb bőr - tovább bővül a BMW kínálata

Nyomtatás

A BMW mindent megtesz annak érdekében, hogy jelenlegi modellpalettájának apró módosításaival újabb és újabb típusokat kreáljon. Miközben a bajorok az eladási eredmények tükrében a Mercedest és az Audit is felülmúlják, stratégiájuk egyértelmű eleme, hogy a piaci igényeknek megfelelően minőségi, ám kiskategóriás autók gyártására törekedjenek.

Módosítás dátuma: 2011. január 28. péntek, 11:32

Óriási áreséssel csábít az Opel Astra - nagyon megéri

Nyomtatás

Bár eddig is jó vételként tekintettünk az Opel megújulásának egyik zászlóvivőjeként érkező Astrára, a forgalmazó most további jelentős árcsökkenéssel kedveskedik a vásárlók felé, amely gesztussal egyúttal nem csupán a kategória talán legjobb vételévé, de az egyik legjobb ár/érték aránnyal bíró alsó-közepesévé emeli az Astrát.

Módosítás dátuma: 2011. január 28. péntek, 01:14

609. oldal / 706