Újdonságok

Hallgasson Ön is üvöltő Ferrari V8-at!

Nyomtatás

Bár a Ferrari már nemrég hivatalosan leleplezte a 458 Italiára alapuló versenyautóját, a Challenge-hez eddig még nem volt alkalmunk közelebb férkőzni.

Nem kapunk az első hibrid kisautóból, a Honda Jazz Hybrid-ből

Nyomtatás

A hír hivatalos forrásból érkezett: ma délelőtt telefonáltam a Honda hazai importőrének a vadonatúj hibrid Jazz hazai piacra való érkezésével kapcsolatban, és sajnos szomorú információt kaptam: a praktikus, 98 lóerős IMA párhuzamos hibridrendszerrel hajtott kisautót ugyanis a Hondások hazánkban nem fogják forgalmazni.

Suzukit árul a Volkswagen

Nyomtatás

VW jellel megáldott Suzuki Altók és Wagon R-ek lesznek az első kézzel fogható jelei a japán és a német márka kooperációjának, melyben tavaly állapodtak meg az illetékesek.

Módosítás dátuma: 2010. október 19. kedd, 11:59

Újjászületik az Audi S1 - bivalyerős motorral érkezik az A1 Quattro

Nyomtatás

A dögös kisautók versenyébe immáron a Volkswagen konszern prémiummárkája is beszállt az A1 bemutatásával, azonban most már arra is fény derült, hogy négykerékhajtással is készül majd az autó, ráadásul a méltán híres S1 plakett is újból használatba kerül.

Módosítás dátuma: 2010. október 19. kedd, 10:11

Trollok ellen szabadon – bemutatkozik a Saab 9-4X

Nyomtatás

Már számtalanszor beharangoztuk, és végre megérkezett. A frissen „feltámasztott” Saab új modellel jelentkezik, amely többcélúságával igyekszik a tulajdonosoknak kedvezni.

A lovag új páncélzata: megújul a Nissan GT-R

Nyomtatás

Tekintettel arra, hogy a Párizsi Autószalonon is látott, ráncfelvarrott Nissan GT-R-ről minden próbálkozásunk ellenére sem tudtunk meg technikai részleteket, csak most van alkalmunk részletesen is bemutatni az újdonságot. A 2012 februárjában a kereskedésekbe kerülő szuperautó számos részlete frissül, miközben két új verzió is rettegésben tartja majd a hétvégi pályanapok résztvevőit.

Módosítás dátuma: 2010. október 19. kedd, 08:31

18 év után ismét lesz BMW a DTM-ben

Nyomtatás

A BMW bejelentette, hogy 18 évnyi kihagyás után, 2012-ben visszatér a német túraautó bajnokság mezőnyébe. A bejelentés már hosszú hónapok találgatása óta váratott magára, most azonban már biztosak lehetünk benne, hogy a következő utáni szezonban szurkolhatunk a propelleres márka autóinak is.

Módosítás dátuma: 2010. október 18. hétfő, 17:42

Hibridoffenzíva a Lexustól - 2014-ben érkezik az LC600h

Nyomtatás

A japán prémiummárka húzómodelljeiből már rég elkészültek a Toyota hajtáslánca által ihletett hibrid gépek, itt elég csak az LS-re vagy a népszerű SUV-ra, az RX-re gondolni. Ám a hurok egyre szorul, egyrészt az emissziót jobb minden modellben lejjebb szorítani, másrészt a Lexus egyik fő piacán, az Egyesült Államokban is egy jobban „rákattantak” az emberek a hibridekre.

Módosítás dátuma: 2010. október 18. hétfő, 09:17

Izgalmas C63 AMG-vel robbantott a Mercedes Ausztráliában

Nyomtatás

Ha autókról van szó, hajlamosak vagyunk elfeledkezni Ausztráliáról, pedig a kenguruk kontinensének kiforrott autóipara is van, amely többek között a Holden márka alatt számos erős és vonzó autóval lepett már meg minket.

Módosítás dátuma: 2010. október 18. hétfő, 08:02

Álca nélkül, kabrióként bukott le az új BMW 6-os

Nyomtatás

A jelek szerint sokat nem tévedett az, aki a Párizsi Autószalonon még koncepcióként bemutatott új 6-ost szériaérettnek vélte. A legújabb kémfotókon ugyanis álcázatlanul, nyitott tetővel szerepel az újdonság, amely formailag szinte alig mutat fel különbséget a szalonon már látott példányhoz képest.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 12:48

Gyorsnak néz ki a hibrid Lexus CT200h sportváltozata

Nyomtatás

Alig, hogy hivatalos keretek között, végleges formájában bemutatkozott az októberi Párizsi Autószalonon a Lexus legújabb hibrid üdvöskéje, máris sportcsomagot „aggattak” a japánok a CT200h-ra.

Módosítás dátuma: 2010. október 15. péntek, 13:59

609. oldal / 680