Újdonságok

Végre megjött az M37! - beárazták hazánkban az Infiniti csúcslimuzinját

Nyomtatás

Mi már hónapok óta nagyon várjuk, és végre Európába, így hazánkba is megérkezett a legnagyobb Infiniti szedán, a húszéves márka legfiatalabb és egyben egyik legkívánatosabb tagja.

Módosítás dátuma: 2010. július 21. szerda, 10:07

Kiscicából kardfogú tigrissé vált a Mini John Cooper Works

Nyomtatás

A Mini, a Mini Clubman és a Mini Cabrio ráncfelvarrása után a sportosabb John Cooper Works modell sem kerülhette el a sorsát.

Módosítás dátuma: 2010. július 20. kedd, 16:00

Jövőre érkezik a Volkswagen városi minije, a Lupo/Up!

Nyomtatás

Nemrég újabb részleteket tudtunk meg a Volkswagen készülő minijéről, melyet eddig a gyártó csak Up! néven emlegetett. Ezután azonban ne is keressük a furcsa elnevezést, hiszen a németek belátták, hogy jobb lesz, ha visszatérnek a már jól bevált Lupóhoz.

Módosítás dátuma: 2010. július 20. kedd, 13:21

Szinte láthatatlanul frissül a Honda Insight

Nyomtatás

Kicsit több mint egy éve kapható az új Honda Insight, ennyi idő után még nem szokás „facelift” verziót kiadni, azonban a Hondánál úgy látták jónak, ha minél hamarabb orvosolnak néhány problémát az eddigi visszajelzések alapján.

Módosítás dátuma: 2010. július 20. kedd, 10:12

Pár nap és lehull a lepel az A7 Sportbackről

Nyomtatás

Azok az Audi rajongók, akik számolgatják visszafele a napokat kedvencük új csemegéjének érkezését várva, jól tudják, hogy már csak hatot kell aludni a hivatalos bemutatóhoz. Június 26-án lehull a lepel, minden kérdés megválaszolódik: megérkezik az Audi A7. 

Módosítás dátuma: 2010. július 20. kedd, 09:08

Egyszeri és megismételhetetlen – vezessen Ariel Atomot fillérekért!

Nyomtatás

Július 31-re érdemes egy kis szabadidőt félretenni, ugyanis ekkor Magyarország egyetlen Atomjának vezetőüléséből lehet megtapasztalni a Ferrari Enzóval birokra kelő gyorsulást, amely a kevesebb, mint 500 kilós autóban még inkább beindítja az adrenalin-termelést.

Hyundai i40 a Volkswagen Passat CC ellen

Nyomtatás

Pár hónapja már hírül adtuk, hogy a Hyundai az i40-es négyajtós kupé verziójával készül meglepni a nagyközönséget. Ez a lépés vélhetően új magasságokba emeli majd az ambiciózus koreai gyártót.

Módosítás dátuma: 2010. július 19. hétfő, 11:30

Nagyvárosok kisautóján dolgozik a Mini

Nyomtatás

A Mini egy új belépő szintű modellen dolgozik, melynek a következő Genfi Autószalonon esedékes bemutatójáig számos nehézség vár a mérnökökre.

Módosítás dátuma: 2010. július 19. hétfő, 09:58

Nincs határ: kilencsebességes váltót készít a Mercedes-Benz

Nyomtatás

A patinás stuttgarti márka kétséges lépésre szánta el magát: a hírek – vezető mérnökök elmondása - szerint ugyanis egy kilenc sebességi fokozattal ellátott nyomatékváltót fejlesztenek.

Módosítás dátuma: 2010. július 19. hétfő, 08:49

Újabb részletek a Citroen DS3 WRC-ről

Nyomtatás

A francia márka mostanában nagyon belehúzott, új modelljei sikerre éhesek, de eközben a gyártó nem ül rá az eddigi eredményekre, tevékenyen fejleszt. Most épp a DS3 két sportváltozatát, amelyekkel biztosíthatják a modell WRC karrierjének indulását.

Módosítás dátuma: 2010. július 19. hétfő, 07:20

Új orral, benne pedig dízelmotorral hódít a Nissan Murano

Nyomtatás

Márciusban adtunk először számot arról, hogy a Nissan Muranóhoz rövidesen gázolajos egységet is társítanak a japánok. Megerősített információk alapján a friss hajtásra már alig kell néhány hónapot várnunk, de az autót tekintve nem csak ez az egyetlen újdonság.

Módosítás dátuma: 2010. július 17. szombat, 13:27

609. oldal / 654