Újdonságok

A világ első dízel-hibridje a Peugeot-tól: itt a 3008 Hybrid4

Nyomtatás

Az új Citroen C4-et megelőzve a Peugeot dobta piacra a világ első dízel-hibridjét. Végre, mondhatják sokan teljes joggal, ugyanis ezáltal igazán komoly lépéssel közeledünk a még takarékosabb autózás felé: eddig azt vizsgálhattuk, hogy a benzines-hibrid kombináció, vagy a dízelek takarékosabbak-e, a 3008 Hybrid4 viszont mindenki orra alá borsot törhet e téren.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 24. kedd, 11:48

Már teszteli az Audi legkisebb méregzsákját, az S1-et

Nyomtatás

Alig két hónapja írtuk meg, hogy Rupert Stadler, az ingolstadti gyártó igazgatója egy briteknek adott interjúban elmondta, hogy rövidesen érkezik a Genfben bemutatott A1-es „törpe-Audi” sportváltozata, az S1, most pedig már álcázatlanul tesztelik a németek az autót.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:49

Arash AF-10: csak hogy a héten se maradjunk szuperautó nélkül

Nyomtatás

Aki rendszeresen olvassa az Autó Pultot, már megszokhatta, hogy időről időre beszámolunk egy-egy érdekes prototípusról, vagy kimondottan limitált példányszámban gyártott négykerekűről, amely könnyen lehet, hogy soha nem is lát "közterületi" aszfalcsíkot.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 23. hétfő, 13:18

Párizsi újdonságok a Mazdától – friss Mazda2, új dízelmotor

Nyomtatás

A japán gyártó hivatalos sajtóközleményében jelentette be, hogy 2008-ban a Világ Év Autója díjat is bezsebelő, kategóriatársai között elsőként a könnyű építés jegyében fogant Mazda2 frissített változata szeptember utolsó napjaiban, a Párizsi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 23. hétfő, 11:46

Végre hivatalos! Képek, adatok és videó az új Mercedes CLS-ről

Nyomtatás

Múlt heti várakozásunk beigazolódott, miszerint már nincsenek is olyan messze a Mercedes-Benz CLS legújabb generációjának hivatalos sajtófotói: a stuttgartiak a hétvégén rengetek képpel, illetve egy gyári videóval lepték meg az autós médiát.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 23. hétfő, 11:44

Modelloffenzívát indít a Saab - számos újdonság érkezik

Nyomtatás

A holland Spyker szerencsére komolyan veszi feladatát a Saab élén: úgy tűnik, hogy sokkal több és sokkal érdekesebb típussal ajándékozza meg a márka híveit, mint azt elődje, a GM tette. Leginkább a hamarosan 9-2 néven érkező kisautó járulhat hozzá a márka mérlegének pozitív irányba billentéséhez, bár az Audi A1 – Volvo C30 konkurensre még három évet várni kell.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 23. hétfő, 11:59

A Škoda Superb nemsokára 1,6 literes dízelmotorral is hasíthat

Nyomtatás

A Volkswagen csoport legfrissebb 1,6 literes turbódízel egysége hamarosan rendelhető lesz az európai piacon kapható Superb modellekhez.

Csípjen meg valaki! – Aston Martin több mint 2 milliárd forintért?

Nyomtatás

Nem, kedves olvasó, nem írtuk el a címet. A szóban forgó négykerekű Super Sport névre hallgat, és kimondottan limitált kiadású. A brit gyártó ugyanis szövetkezett a Star Elektric Cars France nevű vállalattal, így együtt alkották meg a középmotoros aszfaltszaggatót. A szuperautó dinamikájáról egy

Páncélba bújtatva is kapható lesz a Jaguar XJ

Nyomtatás

A Jaguar jó helyszínt választott az XJ modell páncélozott kivitelének bemutatására, az autó ugyanis a Moszkvai Motor Show alkalmával debütál - Oroszország pedig a hasonló típusok egyik legjelentősebb piaca.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 19. csütörtök, 15:27

Frissített Nissan Note és a világ legtakarékosabb benzinese

Nyomtatás

A Nagy-Britanniában épített Nissan Note a 2011-es évre apró ráncfelvarráson esik át: a jövő évtől néhány új belső kárpitozás és extra érhető majd el a japánok kisautójához, emellett pedig módosulnak az 1,4, illetve 1,6 literes benzinmotorok is, melyek teljesíteni tudják majd a legutóbbi Euro 5-ös kibocsátási szabványokat.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 19. csütörtök, 11:36

Takarékosabb, mint valaha – ilyen lesz a következő VW Golf

Nyomtatás

A Volkswagen szokás szerint kis lépésekben, de kitartóan halad előre. Bár még közel két év van a Golf következő, hetedik generációjának leleplezéséig, szinte mindent tudni lehet már az újdonságról: nagyobb dinamizmus, még több stíluselem, és nagy takarékosság lesznek az egyenlet kulcsszavai.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:49

679. oldal / 734