Újdonságok

A rajongókért mindent: feltámadhat az Opel Calibra

Nyomtatás

Mióta az Opel 2007-ben bemutatta a stílusos GTC Conceptet, azóta rengeteg pletyka kering az interneten arról, hogy a gyártó méltó utódot szeretne állítani a 90’-es évek egyik sztárjának, a Vectra alapokra épített Calibrának.

Nissan emblémával is megjelenhet a Dacia Duster

Nyomtatás

A jövő héten részletesen beszámolunk arról, hogyan teljesít a valóságban a Dacia név alatt megjelenő Duster, de ha engedni lehet a híreknek, hamarosan a Nissan emblémával ellátott példányt is kipróbálhatjuk.

Érkezik a 3-as és az 5-ös BMW hibrid verziója

Nyomtatás

Norbert Reithofer, a BMW vezetője a minap bevallotta: jövőre már szériagyártásba kerül a Genfben még csak tanulmányként bemutatott 5-ös ActiveHybrid, a hajtásláncot pedig az új 3-as is örökli majd.

Láthatatlanul frissült az Alfa Romeo 159

Nyomtatás

Bár a hivatalos stratégiai terv szerint a 159-es Alfa utódja, a Giulia 2012-ben jelenik meg Európában és immár Amerikában is egyaránt, az olaszok enyhén azért frissítették az öregedő típust.

Még erősebb lesz a Nissan GT-R!

Nyomtatás

Tény, hogy a jelenleg is futó Nissan GT-R talán legkeményebb vetélytársa a nemrég piacra dobott Porsche 911 Turbo S, melynek 530 lóerős teljesítménye szinte tíz százalékkal felülmúlja a japánok sportautójának 485 paripáját…

Aston Martin One-77 nagyker csomagolásban

Nyomtatás

A korábban bemutatásra került Aston Martin One-77 kétségtelenül lenyűgöző jármű, így nem csodálnánk, ha sokan tucatnyi malacperselyt megtömtek volna már az autóra spórolva. Nos, rossz hírünk van, ugyanis mostantól már komolyan igyekezni kell, hiszen egy titokzatos megrendelő nem kevesebb, mint 10 darab One-77-t rendelt magának. Figyelembe véve, hogy az Aston Martin csupán egy 77 darabos sorozat elkészítését tervezi, ez nem kevesebb, mint a teljes termelés 13 százaléka.

Modelloffenzívát tervez a Land Rover

Nyomtatás

Az már biztosan senkinek nem újdonság, hogy LRX néven hamarosan kétajtós terepjárót dob piacra a Land Rover, azonban a modell a márka szokásaival kissé ellentmondóan elsőkerékhajtású verzióban is megjelenik. Emellett a Freelander hamarosan frissített külsőt kap.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 12:52

Készül az intelligens, önmagát irányító Mercedes

Nyomtatás

A hír nem kacsa; hamarosan akár sofőr nélkül is utazhatunk a „jobbkettőben”, miközben hosszított Mercedes S-osztályunk magától teszi a dolgát: gyorsít, fékez és kormányoz, természetesen az adott közlekedési szituációnak megfelelően.

Konfiguráljon Ön is Porsche GT2 RS-t!

Nyomtatás

A Porsche konfigurátora egyértelműen az egyik legjobb a maga nemében, így már egy „hétköznapi” Cayman vagy Cayenne egyéni ízlés szerinti összeállítása is felettébb mókás feladat. Hát még ha szupersportautókról van szó!

Módosítás dátuma: 2010. május 17. hétfő, 06:20

Audi mellett Fiatban is feltámad a Wankel-motor

Nyomtatás

Bécsben mutatkozott be a német FEV legújabb alkotása, egy elektromos meghajtású Fiat 500, amely az Audi A1 e-tronhoz kísértetiesen hasonló módon egy kisméretű Wankel-motorból nyeri az energiát.

Nyolcsebességes automatát az Audikba!

Nyomtatás

Legfrissebb információink szerint az Audi széles körben kívánja alkalmazni azt a ZF által gyártott automataváltót, amely nemrégiben a legújabb generációs A8-ban debütált. A szerkezet a hatsebességes Tiptronic szerkezetet küldi nyugdíjba - nem minden modell esetében.

Módosítás dátuma: 2010. május 17. hétfő, 00:08

679. oldal / 706