Újdonságok

Minden szinten feljebb lépett – íme, az új Hyundai Santa Fe

Nyomtatás

A számtalan ízelítő és kiszivárgott fotó illetve videó után végre elérkezettnek látta a pillanatot a Hyundai, hogy lerántsa a már eddig is félig lelógó leplet a vadonatúj Santa Féról, és megosztották velünk a részleteket is. A nagy meglepetés ugyan a korábbi részletek ismeretében elmaradt, de azért így is kaptunk bőven új és izgalmas információkat az újdonságról – nézzük hát, hogy mire képes.

Módosítás dátuma: 2018. február 22. csütörtök, 12:06

Kardfogú vadmacska – minden részlet a vadonatúj Peugeot 508-ról

Nyomtatás

A Peugeot kedvelői már régóta várják, hogy a franciák végre előrukkoljanak a középkategóriás 508 utódjával, és ez idő alatt az elvárások természetesen folyamatosan nőttek. Amíg a rajongók aggódva várták már a bemutatót, a gyáriak nyugodtan dolgoztak, és ennek eredményeképp most végre leleplezték a vadonatúj 508-ast, ami nem csak látványos lett, de természetesen minden modern igényt is képes kielégíteni – lássuk, pontosan mit tud.

Módosítás dátuma: 2018. február 22. csütörtök, 17:14

Megérkezett a vadonatúj Volvo V60 – már az árát is tudjuk

Nyomtatás

Ahogyan azt beígérte a Volvo, ma le is rántotta a leplet a vadonatúj V60-ról. Noha általában az adott modellcsaládból először a négyajtós kivitel mutatkozik be – vagy egyszerre rántják le a leplet a kombiról és a szedánról –, a svédek ezúttal felrúgták ezt a rendet, és csak a puttonyos verziót mutatták meg a nagyközönségnek. A friss középkategóriás természetesen testvérei megoldásaiból építkezik.

Módosítás dátuma: 2018. február 21. szerda, 18:51

Az XC40 lett az első háromhengeres Volvo – hibrid és elektromos verzió is jön

Nyomtatás

A Volvo XC40 – egészen a Genfben debütáló új V60 érkezéséig – a svédek legfrissebb üdvöskéje, és mint az új generációs kompakt kínálat eddigi egyetlen tagja, övé a megtiszteltetés, hogy megkaphatja a Volvo történetének első háromhengeres egységét. Az újdonság T3 jelöléssel debütál majd a kínálatban, és egy konnektoros hibrid hajtáslánc alapjául is felhasználják – de később érkezik a teljesen elektromos XC40 is.

Módosítás dátuma: 2018. február 21. szerda, 14:08

Erősödve érkezett meg Európába is a frissített Ford Edge

Nyomtatás

A Ford Edge frissített verziója nemrég mutatkozott be a tengerentúlon, és bár már korábban is várható volt, hogy még idén leleplezik az amerikaiak az európai verziót, mindenképpen pozitív meglepetésként érhetett minket, hogy mindez már a Gefni Autószalonon megtörténik – a gyáriak pedig már egy teljes galériát és minden információt is a rendelkezésünkre bocsátottak.

Módosítás dátuma: 2018. február 21. szerda, 13:12

Családi oroszlán új névvel – íme, a Peugeot Rifter

Nyomtatás

Ahogyan az várható volt, a Citroën Berlingo és az Opel Combo után a PSA harmadik márkája,a Peugeot is lerántotta a leplet a maga dobozosáról. Az oroszlánosok azonban készültek néhány meglepetéssel az újdonság kapcsán, amelyek közül a legnagyobb talán az, hogy elbúcsúztak a Partner névtől, és immár Rifterként kínálják majd a praktikus típusukat – ez azonban csak az egyik újdonsága az autónak.

Módosítás dátuma: 2018. február 21. szerda, 12:13

720 lóerővel érkezett meg a Ferrari 488 Pista

Nyomtatás

Ahogyan az várható volt, a tegnap kikerült fotók és információk után a Ferrari nem húzta sokáig a 488 Pista bemutatóját, és máris megosztotta velünk a hivatalos képeket és adatokat. A lényeget ugyan már tegnap megtudhattuk, de a csodálat ezúttal sem marad el az elképesztő sportautó és annak képességei láttán, ami méltó utódja a 360 Challenge Stradale, a 430 Scuderia és a 458 Speciale hármas alkotta elődöknek.

Módosítás dátuma: 2018. február 21. szerda, 11:19

Az utolsó szívómotoros? – itt a frissített Porsche 911 GT3 RS

Nyomtatás

A Porsche 911 vadonatúj generációjáról már jövőre lerántják a leplet a németek, de ennek ellenére még mindig nem hagyták magára a jelenleg futó változatot – persze a Porschére egyébként is jellemző ez a taktika. Ahogyan az várható volt, utolsóként a sorban lerántották a leplet a Genfben debütáló frissített GT3 RS-ről, ami minden eddiginél vadabb lesz, és talán most utoljára kapott szívó benzinmotort.

Módosítás dátuma: 2018. február 21. szerda, 10:40

Kiszivárgott képeken a Ferrari új csodafegyvere, a 488 Pista

Nyomtatás

A Ferrari stratégiájának része, hogy minden évben készül egy újdonsággal, legyen szó egy frissítésről, egy vadonatúj típusról vagy éppen egy felpaprikázott változatról. Idén utóbbin a sor, ugyanis a Genfi Autószalonon bemutatkozik majd a 488 Pista, ami a 458 Speciale örökségét viszi tovább, ám immár turbómotorral és minden eddiginél nagyobb teljesítménnyel felvértezve. A hivatalos bemutató ugyan még hátra van, de néhány kiszivárgott képen már tulajdonképpen minden láthatunk az autóból.

Módosítás dátuma: 2018. február 21. szerda, 11:20

30 éve a szelek szárnyán – íme, a BMW M4 Cabrio Edition 30 Jahre

Nyomtatás

Idén éppen harminc éve, hogy a BMW M GmbH megalkotta első kabrió modelljét, méghozzá a BMW M3 Cabrio képében. Azóta öt nemzedéket élt meg ez a modell, melynek legújabb tagja az immár 4-es számot viselő M4 Cabrio. A bajorok természetesen nem feledkeztek meg egy ilyen szép jubileumról, és mi mással is ünnepelhették volna meg, mint egy látványos limitált szériával, ami természetesen a kabrió M4 alapjaira épül, és az Edition 30 Jahre utónevet viseli.

Módosítás dátuma: 2018. február 20. kedd, 12:51

Új benzines, nagyobb akku – ismét frissült a Mitsubishi Outlander PHEV

Nyomtatás

A Mitsubishi Outlander PHEV még 2013-ban mutatkozott be, majd 2 évvel később az átlagosabb testvéreit követve frissült fel némileg. A japánok konnektoros hibrid SUV-ja tehát már öt éve van piacon, így lassan érne a generációváltás – főleg, hogy a normál változatok már hat éve húzzák az igát –, ám a gyáriak egy újabb frissítéssel jelezték, hogy még egy darabig meg kell elégednünk a most futó változattal. A mérnökök most azonban nagyobb hangsúlyt fektettek a hajtáslánc megújítására.

Módosítás dátuma: 2018. február 20. kedd, 12:13

7. oldal / 706