2017. Január 23., Hétfö

Frissitve:09:55:03

Újdonságok

Feketére fessék! – Különleges csomagot jelentett be a Bentley

Nyomtatás

A márka modellkínálatának talán legjobb modelljéhez, a Continental GT V8-as változatához tett elérhetővé új csomagot a Bentley. A Black Edition viszont nem azt takarja, amit a névből gondolunk: nem lesz erősebb az 528 lóerős V8-as és a fekete szín is távol marad.

Plusz lóerőkkel és nagyobb e-hatótávval jön hamarosan a frissített BMW i8

Nyomtatás

Kevesebb, mint egy év van hátra a BMW i almárka következő nagy dobásáig. A hangsúlyosan modern, szénszálas elektromos és hibrid autókat gyártó márka palettájának mindkét képviselője megújul jövőre, a frissített i3 és i8 premierjét pedig majd a később érkező i5 követi.

Már videón is láthatjuk a Lamborghini Aventador S-t

Nyomtatás

Ahogy azt korábban vártuk, a Lamborghini nem habozott az Aventador felrázásával, és S utónévvel, minden részletében felfokozva hozta el állandó csúcsmodelljét. Némi erődoppingnál viszont sokkal több történt, amit már videók formájában is megszemlélhetünk.

Erősödve frissült a VW Golf R - új beszálló is érkezett

Nyomtatás

A Volkswagen Golf nemrég frissült, amivel teljesen jogosan hódította el a legmodernebb kompaktnak járó címet. A németek egyik legnépszerűbb modellje azonban nem csak erre hajt, és a kínálat csúcsát képviselő R változat megújításával be is bizonyítja mindezt: a Golf nem csak a legmodernebb, de az egyik leggyorsabb is szeretne lenni a kategóriában. A sportmodell mellett egyébként némi meglepetésre egy új beszállót is bemutattak a németek.

Módosítás dátuma: 2016. december 23. péntek, 12:41

Csillagos terpeszkedés: szedánként is jön a Mercedes-Benz A-osztály

Nyomtatás

Az egyes gyártók a moduláris platformoknak köszönhetően egyre könnyebben és gazdaságosabban képesek új modelleket fejleszteni, aminek eredménye a luxusmárkáknál már-már fájóan túlburjánzó modellkínálat létrejötte. Nagyjából ezt a képest festi ismét a Mercedes-Benz, hiszen a létező CLA mellé az A-osztályból újabb szedánt faragnak Stuttgartban.

Három a német igazság: videón a Volkswagen három újdonsága

Nyomtatás

A botrányok és kártérítési perek sújtotta Volkswagen végre új lendületet kaphat 2017-ben, hiszen a korábbi bajoktól már megszabadulva, egészen újszerű modellekkel fiatalodik meg a márka. Egyrészt érkezik a Tiguan Allspace, illetve berobog a paprikás hangulatú up! GTi, míg harmadikként az Arteon négyajtós kupé robban be. Az újdonságokat már gyári videón is megtekinthetjük.

Módosítás dátuma: 2016. december 23. péntek, 09:25

Rajzokon mutatja meg a Kia a Picanto harmadik generációját

Nyomtatás

Ilyenkor év vége felé óhatatlanul is visszatekintünk a mögöttünk álló esztendőre, és sokszor meglepetten szembesülünk az idő múlásával. Minket a Picanto új generációjának érkezése szembesített ezzel, de aztán megnyugodtunk – a szokottnál hamarabb érkezik a váltás.

Jóváhagyták a Volkswagen európai dízeljavítását

Nyomtatás

A javítás és a bevizsgálás egyaránt hosszan elhúzódott, de egy évvel a dízelbotrány kirobbanása után a hatóságok jóváhagyták a Volkswagen ’csalós’ dízelmotorjainak javítását. A visszahívások hamarosan megkezdődnek.

Frissen, terepen - megjött a ráncfelvarrott Škoda Octavia Scout

Nyomtatás

A Škoda tegnap bemutatta a ráncfelvarrott Octavia RS-t, amivel sokan azt gondolhatták, hogy lezárult a gyáriak legkapósabb modelljének frissítési sorozata. Ők azonban megfeledkeztek az autó telekjáró kiviteléről, mely a Scout nevet viseli. Szerencsére a csehek észben tartották a hazánkban talán kevésbé népszerű variánst is, és a mai napon meg is osztottak velünk néhány képet az emelt hasmagasságú kombi frissített változatáról.

Módosítás dátuma: 2016. december 21. szerda, 14:54

Ausztráliára kacsint a Volkswagen Varok tanulmány

Nyomtatás

Tagadhatatlanul a Holden Ute-től merítettek ihletet a fiatal francia tervezők, akik Varok néven egy igazán többcélú tanulmányt alkottak a Volkswagen számára. A modell inkább csak formai ötleteként szolgál, mint valós szándéknyilatkozatként – de ötletként is érdekes.

Rejtélyes fotók hangolnak a valaha készült leggyorsabb Kiára

Nyomtatás

A Kia nagy erőkkel hangolja a közönséget az eddigi legizgalmasabb modelljük bemutatójára. Ahogyan az már korábban kiderült, az egyelőre GT néven futó újdonság egy négyajtós kupé lesz, és egyben a koreai gyártó valaha volt legerősebb sorozatgyártású autója – a legutóbbi kedvcsinálóból már az is kiderült, hogy akár 280 km/h feletti végsebességre is képes lehet, miközben 5,1 másodperc alatt tudja le a 0-100-as sprintet. Most végre részleteiben kívülről is láthatjuk az újdonságot.

7. oldal / 612