Újdonságok

Ezért csupán 420 km/h a Bugatti Chiron végsebessége

Nyomtatás

A Bugatti Chiron száguldozásának nem a teljesítmény szab korlátot. Az 1500 lóerős hiperautó végsebességét a jelenlegi gumitechnológia korlátai miatt kellett leszabályozni, de Andy Wallace, a gyártó tesztpilótája szerint hamarosan elszabadulhat a modell teljes ereje.

Már premierje előtt elkelt az összes Porsche 911 GT2 RS

Nyomtatás

Elsőként a Forza Motorsport 7 premierjén vált láthatóvá a vadonatúj Porsche 911 GT2 RS, de a kiállított és digitalizált formában megjelenő modellről azóta is szigorúan titkolóznak a gyárnál. Azt viszont már eddig is sejthettük, hogy minden idők leggyorsabb 911-ese limitált példányszámban lát napvilágot, ám a hírek szerint a tervezett 1000 darab mindegyikére talált már vevőt a Porsche.

Stelvióval a Stelvióra - hágót hódít az Alfa Romeo SUV-ja

Nyomtatás

Az Alfa Romeo igazán nagy próba elé állítótta a márka első SUV-ját, a Stelviót. Az Alfa Amore online közösségi oldal és az Alfa Romeo Magyarország közös szervezésében hazavitték, hogy megnézzük, méltó-e arra, hogy Európa második legmagasabb hegyi hágójának, a Stelviónak a nevét viselje. Nem árulunk egy nagy titkot: egyik Stelvio sem okozott csalódást. Sem az autó, sem a hágó.

Módosítás dátuma: 2017. június 22. csütörtök, 10:36

Kisebb macskával hajt még nagyobb sikerre a Jaguar – jön az E-Pace

Nyomtatás

A Jaguar egyre szélesedő palettáját illetően Olvasóink számára már biztos nem számít újdonságnak az érkező kompakt SUV, azaz az E-Pace a korábbi pletykák, illetve hírek tükrében. Azonban ezúttal mélyebbre áshatunk, hiszen immáron ízelítő fotóval és sok-sok információval szolgálunk az újdonságot illetően.

Módosítás dátuma: 2017. június 21. szerda, 18:41

Világhódító terveket dédelget a Renault-Nissan

Nyomtatás

Carlos Ghosn neve az elmúlt két évtizedben összeforrt a Renault-Nissan konszernnel. A vezető nem akármilyen ívet ment az általa irányított márkákkal, és most úgy tűnik, hogy a világ legnagyobb autógyártó cégévé kovácsolta össze őket – legalábbis az új tervek világhódításról szólnak.

Sztoikus nyugalomban – a Kia Stonic bemutatkozik

Nyomtatás

Végül nem vártak sokat: a testvérmodell Hyundai Kona premierje után bő egy héttel most bemutatkozott a Kia Stonic is. A Renault Captur, Nissan Juke és Opel Mokka X kategóriájában induló kis crossover teljesen új platformon született meg, és egészen színes motorpalettával lesz elérhető.

Pókember csatája részben felfedi az új Audi A8 belső terét

Nyomtatás

Az új Audi A8 legújabb ízelítő videója is az önvezető képességeket állítja középpontba, igaz, eddig még olyat nem láttunk a modelltől, amelyet a konkurens típusok valamelyike ne tudott volna. Ennek ellenére nagy durranásnak ígérkezik az új négykarikás zászlóshajó, és végre a belső térre is vethetünk egy behatóbb pillantást.

Mindhiába csábít minket a megújult Cadillac XTS

Nyomtatás

A Cadillac egy évtizede még a magyar piacon is igyekezett vásárlókra találni, ám az amerikai márka már csak néhány kiválasztott piacon képviselteti magát Európában. Így legfeljebb csak távolról érint minket felső-középkategóriás modelljük átfogó megújulása – de néha nem árt tudni, hogy mit kínálnak a tengerentúlon.

Nagyon furcsa belső térrel érkezik az új Mercedes-Benz A-osztály

Nyomtatás

A Mercedes-Benz még az idén fontos premiert ünnepelhet: várhatóan a szeptemberi Frankfurti Autószalonon mutatkozik be az A-osztály új generációja, vele pedig teljesen új időszámítás kezdődik a csillagos gyártó kompakt palettáján. A hivatalos gyári álcázott fotók után a belső térre vethetünk egy pillantást, némileg meghökkentő tapasztalattal távozva.

A világ leggyorsabb autóján dolgozik a Hennessey

Nyomtatás

Az elmúlt években a Bugatti és a Hennessey vállvetve küzdött a világ leggyorsabb autójának járó címért, ám az amerikai nemesítő cég termékét végül az új Chiron kiütötte a nyeregből. Hamarosan azonban revansot vesz a márka: Venom F5 néven érkezik legújabb modelljük, amely nevében a tornádó erősségére használt Fujita skála legmagasabb fokát tartalmazza.

Ilyen lesz a Kia Stonic - júliusban érkezik

Nyomtatás

Jól gondoltuk, hogy kicsit optimisták voltak az ízelítő rajzok: néhány héttel a premierje előtt kiszivárgott pár kép a Kia kis crossoveréről, a Stonicról, amelyen az előzetes ígéreteknél azért visszafogottabb végeredményt láthatunk. Ez rendjén is van, hiszen merész variánsnak ott a testvérmodell Hyundai Kona, a Kia inkább a klasszikus értékekre helyezi a hangsúlyt.

7. oldal / 654