Újdonságok

Az új Defender formáiról árulkodott a Land Rover

Nyomtatás

A nemrég leköszönő, mostanra kétség kívül legendává vált Land Rover Defender következő generációján már nagy erőkkel dolgoznak az angolok, és a hírek szerint a formatervezők már majdnem végeztek is a feladatukkal. A gyáriak egyik magas rangú vezetője pedig árulkodott is egy kicsit arról, hogy mit várhatunk majd az új generációtól formák terén.

Módosítás dátuma: 2017. október 18. szerda, 10:57

Az ésszerűség határain belül – megjöttek a Porsche 718 GTS változatok

Nyomtatás

A Porsche modellpalettáján több visszatérő jelzés van, ám az egyik kedvencünk ezek közül kétség kívül a GTS, hiszen legyen szó bármelyik típusról, ez a csomag kiváló összhangját hozza a nagy teljesítménynek, a sportos tulajdonságoknak és a hétköznapi használhatóságnak. Ezúttal a 718 Boxster és Cayman mutatkozott be GTS csomaggal.

Módosítás dátuma: 2017. október 18. szerda, 09:45

Még idén útjára indul a Mercedes-EQ márkanév

Nyomtatás

A Mercedes-Benz több érdekes elektromos tanulmánnyal állt elő az elmúlt években, és mindegyik nevében szerepelt az EQ jelző. Ez természetesen nem volt véletlen, ugyanis a németek ezt a betűpárost használják majd elektromos és hibrid modelljeik jelölésére, így a Mercedes-Benz, a Mercedes-AMG és a Mercedes-Maybach mellé még idén csatlakozik a Mercedes-EQ márkanév is.

Módosítás dátuma: 2017. október 17. kedd, 17:43

Ezúttal videón borzolja a kedélyeket az új Audi A7

Nyomtatás

A modellautókról kiszivrágott képek után tegnap egy ízelítő fotóval lepett meg minket az Audi a csütörtökön bemutatkozó vadonatúj A7 kapcsán. A négykarikások pedig tovább szeretnék csigázni a rajongókat, ugyanis ezúttal egy videót osztottak meg velünk a gyáriak, amelyen az autó fényszóróinak látványos grafikáját és néhány élet is megmutatnak nekünk.

Módosítás dátuma: 2017. október 17. kedd, 16:06

600 lóerő, 150 km elektromosan – megérkezett a Polestar 1

Nyomtatás

A várakozásnak vége, a Polestar ugyanis végre bemutatta első modelljét, amely a várakozásoknak megfelelően egy lenyűgöző kupé lett, és egyszerűen csak az 1-es jelölést kapta meg. Ahogyan azt várni lehetett, a Volvótól nemrég elszakadó Polestar azért nagyon szoros kapcsolatban maradt a svéd márkával, ezt azonban egy kicsit sem bánjuk.

Módosítás dátuma: 2017. október 17. kedd, 14:18

WRC stílusban jöhet a Citroën C3 sportos verziója

Nyomtatás

A Citroën a DS kiválásával sportos kisautó nélkül maradt, ugyanis a normál C3 nem kapta meg a DS3 Racing izmos 1,6-osát. Azóta a franciák modellje ráadásul már új generációba is lépett, és bár a márka filozófiája hagyományosan a kényelemre törekszik, azért a sportosabb rajongók igényeit is szeretnék kiszolgálni. Éppen ezért készülhet el egy igazán különleges C3, mely a sportos kisautók kategóriájából is kilóghat, köszönhetően a C3 WRC-ből érkező megoldásoknak.

Módosítás dátuma: 2017. október 17. kedd, 13:12

Ízelítőn a vadonatúj Audi A7 – csütörtökön bemutatkozik

Nyomtatás

Az Audi – vagy sokkal inkább az eyik általuk megbízott cég – nagy hibát követett el nemrég, ugyanis kiszivárogtak a vadonatúj A7-ről mintázott modellautókról készült fotók az internetre. Az újdonságot azonban egyelőre scak oldalról és szemből csodálhattuk meg, így tartogat még meglepetéseket, de már nem sokáig. Csütörtökön ugyanis bemutatják a négykarikások legújabb modelljüket, amelyről ennek örömére egy kedvcsináló fotót is megosztottak velünk a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2017. október 16. hétfő, 16:18

Videón incselkedik a Polestar holnap érkező újdonsága

Nyomtatás

A korábban elhintett pletykák nemrég valósággá váltak, hiszen a Volvo és a Polestar útjai elváltak egymástól, és bár a kapcsolat továbbra is szoros marad, az eddig csak sportrészlegként kezelt divízió immár különálló márkaként működik tovább, és holnap le is leplezik első saját modelljüket. Nemrég egy kirakós képében már kaptunk néhány ízelítőt, ezúttal pedig egy sejtelmes videón láthatunk újabb, de sajnos ismét csak aprócska részleteket az autóból, amit egyre izgatottabban várunk.

Módosítás dátuma: 2017. október 16. hétfő, 10:04

Hangra kihegyezve – íme, a Nissan Micra BOSE Personal Edition

Nyomtatás

A különböző limitált szériás kivitelek korábban inkább csak a drágább négykerekűek esetében voltak divatosak, ám mostanában már az egyszerűbb, kisebb kategóriákban is egyre többször találkozhatunk ilyenekkel. Ezúttal a Nissan készült egy 2500 példányszámra korlátozott Micrával, amely a BOSE Personal Premium Edition nevet kapta meg.

Módosítás dátuma: 2017. október 16. hétfő, 09:35

Beárazták hazánkban a Hyundai Konát – 4,5 milliótól indul

Nyomtatás

Kipróbálni ugyan egyelőre még nem volt lehetőségünk a Hyundai vadonatúj kis crossoverét, a Konát, de az autó árai már rendelkezésre állnak. Az elsőkerékhajtással és összkerékhajtással is megrendelhető négykerekű egyelőre csak benzinmotorral érhető el, és a bevezetés örömére természetesen némi kedvezményt is biztosít az importőr – nézzük, mennyi az annyi!

Módosítás dátuma: 2017. október 13. péntek, 17:22

Kabrió arisztokrata – itt az Aston Martin DB11 Volante

Nyomtatás

Az Aston Martin DB11 elődjeinek hagyományait folytatva sportos, de egyben kifejezetten elegáns formákkal és V12-es erőforrással mutatkozott be – igaz, azóta már V8-as egységgel is elérhető. Az angolok most bemutatták a nyitott tetejű, Volante változatot is, amely szintén nem okozott csalódást: ha formák tekintetében objektív véleményt nem is lehet megfogalmazni, luxus és modern megoldások terén biztosan az eddigi legjobb Aston Martint köszönthetjük.

Módosítás dátuma: 2017. október 13. péntek, 15:04

7. oldal / 680