2017. Április 25., Kedd

Frissitve:08:02:42

Újdonságok

Különböző hengerméretű erőforrást védetett le a Hyundai

Nyomtatás

A Hyundai egy egészen különleges motormegoldást védetett le a napokban: a különleges erőforrás egyes hengerei a tervek szerint különböző méretűek lehetnek, melynek köszönhetően az egység működése még sokoldalúbb lehet.

Módosítás dátuma: 2017. március 27. hétfő, 13:59

Az F1-nek állít emléket a McLaren 2019-ben érkező új szuperautója

Nyomtatás

Az autórajongóknak bizonyára nem kell bemutatnunk a legendás McLaren F1-et, mely még most is a világ leggyorsabb szívómotoros autója, és 25 éves kora ellenére 391 km/h-s végsebességével mind a mai napig a leggyorsabbak közé tartozik. Az angol gyártó pedig nem felejt, és 2019-re egy új négykerekűvel érkeznek majd, amely ha nem is az utódja lesz az F1-nek, de mindenképpen annak állít majd emléket – ennek tudatában pedig egyáltalán nem meglepő, hogy már előre elkelt az összes tervezett példány.

Módosítás dátuma: 2017. március 27. hétfő, 12:19

Legendás kifizetés: a Porsche dolgozói 9111 eurós bónuszt kapnak

Nyomtatás

Ezúttal kimondottan örülhetnek a Porsche AG dolgozójuk, hogy a gyártó legendás modellje nem például 211, hanem 911 néven lett híres: erre reflektálva a különösen sikeres évet zárt márka 9111 eurós, azaz közel hárommillió forintos bónuszt adott németországi alkalmazottainak.

Kodiaq spanyolul – a Seat hétszemélyes SUV-jára hangolódhatunk

Nyomtatás

Amikor bemutatkozott a hétszemélyes Škoda Kodiaq, már akkor biztosak voltunk benne, hogy a nyújtott platformot más márkáknál is kihasználja majd a Volkswagen csoport. A csehekhez pedig modellpaletta tekintetében a nem elég bátran pozícionált spanyol társmárka áll a legközelebb, így érthető, hogy már be is futottak az első ízelítő képek a Seat hétszemélyes SUV modelljéről.

Ízelítő fotón láthatjuk a Škoda Kodiaq Coupét

Nyomtatás

A Škoda sosem hatalmas SUV kínálatáról volt híres – ahogyan a Volkswagen csoport többi átlagosabb márkája sem –, hiszen az eddig csupán egy generációt élt Yetin kívül még nem találkozhattunk más hobbiterepessel a palettán. A gyáriak azonban látva a kategória iránti elképesztő keresletet, gyorsan észbe kaptak, és már tavaly ősszel bemutatták a hatalmas Kodiaqot. Ez ráadásul még csak a kezdet volt, már hivatalossá vált, hogy még legalább három crossover csatlakozik a kínálathoz 2019-ig. Ebből a legizgalmasabbat, a hétszemélyes SUV kupé változatát már ízelítő formájában tanulmányozhatjuk.

Gyári teljesítménynövelő csomagot kapott a Porsche 911

Nyomtatás

A jelenlegi Porsche 911-et nemrég frissítették, de a németek már javában tesztelik a következő generációt, ami 2018-ban be is mutatkozik majd. Ettől még természetesen a most futó kivitelről sem feledkeztek meg: nemrég elérhetővé tettek egy teljesítménynövelő csomagot a Carrera S, a Carrera 4S és a Targa 4S-hez, melynek köszönhetően a GTS változatok erejét kapjuk további változtatások nélkül.

Módosítás dátuma: 2017. március 23. csütörtök, 17:28

Az egyediség csúcsa: videón az öt legjobb Porsche Exclusive modell

Nyomtatás

A Porsche Exclusive részleg már több mind 30 éve gondoskodik a zuffenhauseni sportautók személyre szabásáról, az egyedi kívánságok megvalósítása mellett olyan különleges, limitált különlegességeket is létrehozva, amelyek exkluzivitásukkal és árukkal egyaránt kiemelkednek a mezőnyből. Jól tudja ezt a Porsche is, ezért a lassan hagyománnyá váló Top5-ös videósorozatának legújabb részében összeszedte az öt legmeghatározóbb modellt.

Így dönt rekordot a világ egyik leggyorsabb elektromos autója (videó)

Nyomtatás

Új autómárkák jönnek, hatalmas terveket mutatnak be, majd elsüllyednek a mélyben. Az elmúlt években rengeteg ’névtelen’ szuperautót kaptunk, és most itt egy újabb, amely viszont nem akármilyen képességeivel és elektromos hajtásával is kitűnik a sorból. A Nio EP9 sikeresen vette az első akadályokat és új elektromos körrekordot állított fel a Nordschleifén - a folyamatot pedig már videón is láthatjuk.

Halálsávon az M2-n – itt minden lehajtás orosz rulett

Nyomtatás

Ha most nem törnek össze, akkor talán soha. Ez járt a fejemben, meg az, hogy miért hagynak így egy ennyire veszélyes autópálya lehajtót? A helyszín az M2-es autóút Budapestről kivezető irányának fóti lehajtója, ahol mindennapos jelenség, hogy az autóútról lehajtó járművek feltorlódnak a külső sávban. Jellemzően este, mikor a napi ingázók hazafelé tartanak.

Mától kedvezőbb, pénteken pedig nem változik az üzemanyagár

Nyomtatás

Folytatódik az elmúlt hetek tendenciája, melynek következtében a hónapban már egészen jelentős összeget spórolhatunk meg egy-egy tankolással. Mától a gázolaj ára csökkent 2 forinttal, pénteken pedig nem lesz változás. A hónap végén pedig újabb nagy árcsökkenésre számíthatunk.

Lefelé és felfelé is bővíti SUV kínálatát a Škoda - három új típus jön

Nyomtatás

A Škoda sosem hatalmas SUV kínálatáról volt híres – ahogyan a Volkswagen csoport többi átlagosabb márkája sem –, hiszen az eddig csupán egy generációt élt Yetin kívül még nem találkozhattunk más hobbiterepessel a palettán. A gyáriak azonban látva a kategória iránti elképesztő keresletet, gyorsan észbe kaptak, és már tavaly ősszel bemutatták a hatalmas Kodiaqot. Ez ráadásul még csak a kezdet volt, ugyanis egy kínai eseményen tartott prezentáció során hivatalossá vált, hogy még legalább három crossover csatlakozik a kínálathoz 2019-ig.

Módosítás dátuma: 2017. március 22. szerda, 15:15

7. oldal / 634