Újdonságok

Lassú víz – októberben még csak koncepcióként láthatjuk az új Toyota Suprát

Nyomtatás

Vannak olyan újdonságok, amelyeket a többinél messze jobban vár az autós média, a rajongók különféle körei – ilyen a Toyota Supra következő generációja is, azonban úgy tűnik, hogy a japánok csak tovább halasztják a különösen nagy érdeklődés által övezett sportmodell élesítését. Noha már régóta ott van a levegőben, idén is csupán tanulmányként ismerhetjük meg.

Módosítás dátuma: 2017. január 31. kedd, 13:32

A Toyota és a BMW az internet legkeresettebb márkája

Nyomtatás

Tekintve a Google monopóliumi népszerűségét az internetes keresések tekintetében, az óriás vállalat statisztikáira komoly piaci elemzést lehet alapozni. A tavalyi évben autómárkák vonatkozásában a Toyota volt a legnépszerűbb, de mi magyarok inkább a prémium irányba kacsintgattunk.

Friss alapokon érkezik a vadonatúj Seat Ibiza

Nyomtatás

Eddig nem övezte sok találgatás illetve nagy hírverés a Seat kisautójának, a népszerű Ibizának a következő, immár ötödik generációját, azonban a spanyolok aktuális ízelítő videójából egyértelműen kiderül, hogy rövidesen porondra lép a következő Ibiza.

Máris rendelhető hazánkban az Alfa Romeo első SUV-ja, a Stelvio

Nyomtatás

Az Alfa Romeo épphogy bejelentette több mint 100 éves történelmének első SUV-ját, a közepes méretű, prémiumnak pozícionált Stelvio szabadidőmodellt, az újdonság máris rendelhetővé vált a magyarországi márkakereskedésekben. Az importőrtől ma reggel kaptuk az információt, miszerint a Stelvio előrendelhető.

Módosítás dátuma: 2017. január 30. hétfő, 14:19

Idő előtt - kiszivárgott fotón látható a McLaren 650S utódja

Nyomtatás

Nem is olyan régen számoltunk be róla, hogy a Genfi Autószalonon érkezik a McLaren legújabb modellje, melyet egyelőre csak P14-es kódnéven emlegetnek. A korábbi kémfotók és kedvcsináló képek után ezúttal már a kész autóról szivárgott ki egy fotó, melyen látványos narancssárga színben mutatja meg magát az újdonság egy kisebb csoportnak. Noha nem a legjobb minőségű képen csodálhatjuk meg a P14-et, annyi látszik, hogy a korábbi, alig álcázott prototípusokhoz képest nem sokat változott a végső kivitel.

Módosítás dátuma: 2017. január 30. hétfő, 13:21

Elektromos löket – hibridként érkezik a következő Golf GTI

Nyomtatás

Felpuhulnak a sportkompaktok? Az 1.6-os Astra OPC hallatán, illetve a hibrid Golf GTI pletykái miatt joggal ébredhet hasonló kérdés a rajongókban, azonban szó sincs arról, hogy az újabb és újabb modellek lassabbak lennének elődeiknél, sőt, a technikai előrelépések nyomán még sebesebbé válhatnak. A Volkswagen a hírek szerint radikális lépésre szánta el magát a Golf GTI-vel kapcsolatban.

Módosítás dátuma: 2017. január 30. hétfő, 12:31

Még idén berobbanhat az új Opel Astra OPC: kisebb, magyar motorral

Nyomtatás

Az Opel már tavaly előtt bemutatta a legújabb generációs, K Astra teljes modellcsaládját, azonban a már megszokott sportverzió annak rendje s módja szerint az alapmodellhez képest később érkezik. A németek állítólag még idén bemutatják az OPC verziót, amely a korábbiaktól eltérve kisebb, 1,6 literes turbómotorral lép ringbe, ami gyengébb társaihoz hasonlóan Szentgotthárdon fog készülni.

Módosítás dátuma: 2017. január 30. hétfő, 11:25

Ilyen lehet a következő magyar Mercedes-Benz

Nyomtatás

Formanyelvének kiteljesítésre új szobrot mutatott be a Mercedes-Benz, amely a kompakt modellek új generációjának megjelenését hivatott előre vetíteni. Az új elemek, közöttük az AMG GT-től érkező hűtőrács feltűnik majd a hazai gyártású CLA következő generációjánál is.

Demon utónévvel még elborultabb Dodge Challenger érkezik

Nyomtatás

Már a Hellcat kiadás sem az egészséges harmóniáról volt híres, ám a sikeren felbuzdulva úgy tűnik, hogy még brutálisabb verzió készül a Dodge Challengerből. A Demon lehet minden idők legjobb ár/lóerő arányú autója, ugyanis több mint 720 lóerőre számíthatunk a motortérben.

Ez az Aston Martin garantáltan bekúszik a bőrünk alá

Nyomtatás

Aston Martin Vanquish S Volante – már az elnevezés is egyszerre sportosan dinamikus és lendületesen elegáns, az eredményről nem is beszélve. A brit sportautógyártó legújabb nyitott modellje szívhez szól, és már a formái alapján is könnyű beleszeretni.

Óriásgalérián tündököl az új Honda Civic - minden információval

Nyomtatás

Nemrég tizedik generációjába lépett a Honda Civic, a kerek számmal pedig nem akárhogyan jubilált a modell: elhagyva az utóbbi két generáció kerekded formáit visszatért a gyökerekhez, miközben technikailag sokat lépett előre, köszönhetően a vadonatúj fejlesztésű platformnak és a turbómotoroknak. A hivatalos premiert követően ezúttal már minden részletre kiterjedően számolhatunk be az újdonságról, és egy méretes galériával is szolgálhatunk.

Módosítás dátuma: 2017. január 26. csütörtök, 17:53

7. oldal / 620