Újdonságok

Idő előtt - kiszivárgott fotón látható a McLaren 650S utódja

Nyomtatás

Nem is olyan régen számoltunk be róla, hogy a Genfi Autószalonon érkezik a McLaren legújabb modellje, melyet egyelőre csak P14-es kódnéven emlegetnek. A korábbi kémfotók és kedvcsináló képek után ezúttal már a kész autóról szivárgott ki egy fotó, melyen látványos narancssárga színben mutatja meg magát az újdonság egy kisebb csoportnak. Noha nem a legjobb minőségű képen csodálhatjuk meg a P14-et, annyi látszik, hogy a korábbi, alig álcázott prototípusokhoz képest nem sokat változott a végső kivitel.

Módosítás dátuma: 2017. január 30. hétfő, 13:21

Elektromos löket – hibridként érkezik a következő Golf GTI

Nyomtatás

Felpuhulnak a sportkompaktok? Az 1.6-os Astra OPC hallatán, illetve a hibrid Golf GTI pletykái miatt joggal ébredhet hasonló kérdés a rajongókban, azonban szó sincs arról, hogy az újabb és újabb modellek lassabbak lennének elődeiknél, sőt, a technikai előrelépések nyomán még sebesebbé válhatnak. A Volkswagen a hírek szerint radikális lépésre szánta el magát a Golf GTI-vel kapcsolatban.

Módosítás dátuma: 2017. január 30. hétfő, 12:31

Még idén berobbanhat az új Opel Astra OPC: kisebb, magyar motorral

Nyomtatás

Az Opel már tavaly előtt bemutatta a legújabb generációs, K Astra teljes modellcsaládját, azonban a már megszokott sportverzió annak rendje s módja szerint az alapmodellhez képest később érkezik. A németek állítólag még idén bemutatják az OPC verziót, amely a korábbiaktól eltérve kisebb, 1,6 literes turbómotorral lép ringbe, ami gyengébb társaihoz hasonlóan Szentgotthárdon fog készülni.

Módosítás dátuma: 2017. január 30. hétfő, 11:25

Ilyen lehet a következő magyar Mercedes-Benz

Nyomtatás

Formanyelvének kiteljesítésre új szobrot mutatott be a Mercedes-Benz, amely a kompakt modellek új generációjának megjelenését hivatott előre vetíteni. Az új elemek, közöttük az AMG GT-től érkező hűtőrács feltűnik majd a hazai gyártású CLA következő generációjánál is.

Demon utónévvel még elborultabb Dodge Challenger érkezik

Nyomtatás

Már a Hellcat kiadás sem az egészséges harmóniáról volt híres, ám a sikeren felbuzdulva úgy tűnik, hogy még brutálisabb verzió készül a Dodge Challengerből. A Demon lehet minden idők legjobb ár/lóerő arányú autója, ugyanis több mint 720 lóerőre számíthatunk a motortérben.

Ez az Aston Martin garantáltan bekúszik a bőrünk alá

Nyomtatás

Aston Martin Vanquish S Volante – már az elnevezés is egyszerre sportosan dinamikus és lendületesen elegáns, az eredményről nem is beszélve. A brit sportautógyártó legújabb nyitott modellje szívhez szól, és már a formái alapján is könnyű beleszeretni.

Óriásgalérián tündököl az új Honda Civic - minden információval

Nyomtatás

Nemrég tizedik generációjába lépett a Honda Civic, a kerek számmal pedig nem akárhogyan jubilált a modell: elhagyva az utóbbi két generáció kerekded formáit visszatért a gyökerekhez, miközben technikailag sokat lépett előre, köszönhetően a vadonatúj fejlesztésű platformnak és a turbómotoroknak. A hivatalos premiert követően ezúttal már minden részletre kiterjedően számolhatunk be az újdonságról, és egy méretes galériával is szolgálhatunk.

Módosítás dátuma: 2017. január 26. csütörtök, 17:53

Fokozott terepképességek - itt a Škoda Kodiaq Scout

Nyomtatás

Rendszeres olvasóinknak a Scout elnevezésről rögtön a Škoda ugrik be, hiszen a Volkswagen kezében lévő cseh gyártó modelljén, az Octavián láthattuk már ezt a jelölést, méghozzá a terepes kiegészítők és az emelt hasmagasság jelzéseként – de csupán optikai kiegészítőket tartalmazva, ScoutLine néven már a Fabia kínálatában is bemutatkozott. A telekjárók után ezúttal a Škoda nemrég leleplezett hobbiterepesének kínálatában is megjelenik a vagányabb kiállású, Scout verzió.

Módosítás dátuma: 2017. január 26. csütörtök, 16:14

Karácsonyi maradékból üzemanyag – lehetséges

Nyomtatás

Ha különleges megoldásokról és elborult dolgokról van szó, akkor a saját szürke elszigeteltségükben élő, meglehetősen találékony és szociális finnek verhetetlenek. Távoli nyelvrokonaink kinkkutemppunak hívják a hasznos megoldást a maradék ételek felhasználására.

Módosítás dátuma: 2017. január 26. csütörtök, 08:57

Ezt nem gondoltuk volna – furcsa rekordot állított fel a Nissan GT-R

Nyomtatás

Ha egy nem prémium márka készít sportautót, akkor egy dologban biztosak leszünk: az újdonság mindent elkövet majd, hogy bebizonyítsa rátermettségét. Ez alól nem kivétel a Nissan GT-R is, amely a korábbi sebességi és gyorsasági rekordok után most teljesen mással írta be magát a rekordok könyvébe.

Hivatalos: 656 lóerővel érkezik az új Ford GT

Nyomtatás

Az első tanulmány óta már éveket vártunk rá, de úgy tűnik, hogy megérte. Az új Ford GT sorozatgyártása hamarosan elkezdődik, ezzel együtt pedig befutottak az első hivatalos műszaki adatok. Ezek pedig minden korábbi várakozást felülmúlnak, alátámasztva a gyáriak állítását, miszerint a szuperautó versenypályán gyorsabb, mint egy Ferrari 458 Speciale vagy egy McLaren 675LT.

Módosítás dátuma: 2017. január 26. csütörtök, 08:11

8. oldal / 620