2017. Január 20., Péntek

Frissitve:01:22:46

Újdonságok

Már a premier előtt mindent tudunk az új Suzuki Swiftről

Nyomtatás

1991 óta készült itt, ám az új generációval elköltözik a gyártás Esztergomból. Nem csoda, hogy begurult a Swift ezen, ami az utód vonalain is látható – a japánok kisautójának következő változata kissé haragos tekintettel néz a világra.  Egy kiszivárgott japán brosúrának köszönhetően szinte mindent tudunk már a modellről, amelynek hivatalos premierje néhány hónapon belül biztosan megtörténik.

Módosítás dátuma: 2016. december 21. szerda, 08:38

Erősödve - megérkezett a frissített Škoda Octavia RS

Nyomtatás

A Škoda Octavia frissített változata már korábban bemutatkozott, ám a csúcsot jelentő RS verziókat egészen mostanáig csiszolgatták a gyáriak, de túl nagy meglepetést nem tudtak okozni. Az újdonság benzines kivitele alapból megkapta a korábbi RS 230 limitált széria változtatásait, míg a dízel esetében semmilyen változtatással nem találkozhatunk – leszámítva persze az átrajzolt külsőt.

Módosítás dátuma: 2016. december 20. kedd, 15:10

Az egyik leghatékonyabb - íme, a BMW 530e iPerformance

Nyomtatás

A vadonatúj 5-ös BMW-t teljes joggal kiálthatjuk ki a piac egyik, ha nem a legmodernebb autójának, amit rendkívül innovatív, több esetben világújdonságnak számító extrái mellett kiváló minőséget képviselő megoldásai és csúcstechnikával rendelkező hajtásláncai is bizonyítanak. Szabó kolléga nemrég bemutatta a választék eddigi – ne feledjük, még érkezik az M5 is – leggyorsabb tagját, most pedig nézzük meg mire képes a leghatékonyabb kivitel, mely az 530e iPerformance nevet viseli.

Módosítás dátuma: 2016. december 20. kedd, 13:22

7,73 millió forinttól elérhető az új MINI Countryman

Nyomtatás

A MINI Clubman megújulásának vonalát követve bemutatkozott a Countryman új generációja, amely továbbra is a kisméretű crossoverek vadászterületén hódít, igaz, elődjénél jóval nagyobb dimenziókkal. Az újdonság időközben megérkezett a hazai piacra, és ha a két legérdekesebb modellváltozatra még várni is kell, a hagyományos motorizáltságú modellekről már mindent tudunk.

Igazi ritkaság a Mercedes-Benz E-osztály Coupé Edition 1

Nyomtatás

Már megszokhattuk a Mercedes-Benz szokását, amely az új modellek premierjét kíséri: az újdonság piaci startjának első hónapjaiban elérhető egy ún. Edition 1 széria, amely bőséges felszereltséggel és egyedi kialakítással várja a vásárlókat. Az új E-osztály Coupé is kap ilyet, csak éppen erősen korlátozott példányszámban.

Módosítás dátuma: 2016. december 20. kedd, 09:59

Az egyik leggyorsabb – a BMW M550i xDrive bemutatkozik

Nyomtatás

Ha nem is sokáig, de az új M5 érkezéséig biztosan az M550i xDrive jelenti a vadonatúj 5-ös BMW kínálatának koronáját. Nem csoda, hiszen 4 másodperces 0-100-as sprintje a márka egyik leggyorsabb modelljévé teszi, miközben egy teljes értékű, hétköznapokban is jól használható modellről beszélünk.

Módosítás dátuma: 2016. december 20. kedd, 09:09

Megtoldva - képeken a hétüléses VW Tiguan Allspace

Nyomtatás

A vadonatúj Volkswagen Tiguan tavaly mutatkozott be a nagyközönség előtt, és már akkor tudni lehetett, hogy hamarosan érkezik egy nyújtott tengelytávú, hétüléses kivitel is a kompakt crossoverből. A bemutató ideje ugyan még nem érkezett el, de néhány hivatalos fotó már most napvilágot látott, a legfontosabb adatokat pedig már eddig is ismertük, így ezek után már nem sok meglepetést tartogat az autó.

Módosítás dátuma: 2016. december 19. hétfő, 17:06

Hivatalos: sportos modellváltozat készül a Toyota Yarisból

Nyomtatás

Alig egy héttel azután, hogy a Toyota Helsinkiben bemutatta a Yaris WRC versenyautót, amellyel a vállalat versenycsapatának pilótái a rali világbajnokság következő szezonján méretik meg magukat, a márka hivatalosan is bejelentette, hogy a jövőben nagyteljesítményű utcai változatot is kínálnak majd kisautójukból.

RáadáS – 740 lóerővel érkezett meg a Lamborghini Aventador S

Nyomtatás

Ahogy azt korábban vártuk, a Lamborghini nem habozott az Aventador felrázásával, és S utónévvel, minden részletében felfokozva hozta el állandó csúcsmodelljét. Némi erődoppingnál viszont sokkal több történt.

Modelloffenzíva az Opeltől - 2019-re a teljes paletta megújul

Nyomtatás

Az Opelnél hatalmas modelloffenzíva kezdődött az Astra tavalyi bemutatásával. Azóta már több modellfrissítés is napvilágot látott, de az igazi újdonságok sora csak most kezdődik igazán: az új Insigniáról már le is rántották a leplet, de még jövőre megérkezik a két új crossoverük is, a Crossland X és a Grandland X. 2019-ben pedig jön még három újdonság: a nemrég frissített Mokka X, a Corsa és az Adam is ekkor lép majd teljesen új generációba.

Módosítás dátuma: 2016. december 19. hétfő, 11:08

Egyedi opciókat kap a BMW 6-os sorozat

Nyomtatás

A BMW 6-os sorozatának mindhárom tagja búcsúzóul különleges felszereltségi lehetőségeket kap, amelyek fokozzák a népszerűséget, mielőtt várhatóan a jövő ősz folyamán megérkezik az utódmodell.

8. oldal / 612