2018. Június 21., Csütörtök

Frissitve:07:09:17

Újdonságok

Itt az Audi Q8-at bemutató minisorozat első része (videó)

Nyomtatás

Ahogyan azt múlt héten már beígérték, az Audi most bemutatta a június 5-én érkező vadonatúj Q8 leleplezésére elkészített ötrészes minisorozat első részét. A négykarikások ezúttal nem hollywoodi sztárokat kértek fel, és bár az első epizódban egyelőre sokat nem láthatunk az autóból, reméljük a későbbiekben mindez azt jelenti majd, hogy sokkal inkább az újdonságra fókuszálnak, mint magára a történetre.

Módosítás dátuma: 2018. május 22. kedd, 08:28

Még az X7-et sem mutatta be a BMW, de máris az X8 a téma

Nyomtatás

Még be sem mutatkozott a BMW SUV palettájának csúcsára érkező X7, máris arról szólnak a hírek, hogy két éven belül érkezhet az emelt hasmagasságú zászlóshajó kupésított verziója, méghozzá X8 néven. Ezen persze nincs mit csodálkozni, hiszen a BMW személyében a prémium terepkupék megálmodójáról beszélünk, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha az X2, az X4 és az X6 után az X8 is megjelenne majd a palettán – ugyanakkor az is lehet, hogy ezúttal valami mással rukkolnak majd elő a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2018. május 18. péntek, 17:12

A C-osztályból is telekjárót faraghat a Mercedes-Benz

Nyomtatás

Az emelt hasmagasságú, terepes kiegészítőkkel ellátott, úgynevezett telekjárók kategóriája talán az egyetlen, amelyben a nagy német prémiumtrió közül több generáción keresztül egyedül az Audi vett részt. Tavaly azonban az E-osztály All-Terrain változatával a Mercedes-Benz is beszállt a szegmensbe, és úgy tűnik, hogy a csillagosoknak bejött ez az irány, ugyanis a pletykák szerint a C-osztályból is elkészülhet egy hasonló változat.

Módosítás dátuma: 2018. május 18. péntek, 15:46

Hivatalos: még idén bemutatkozik a vadonatúj BMW X5

Nyomtatás

A német prémiumgyártók elképesztően belehúztak 2018-ban, erre pedig kiváló példa a BMW is. Már eddig is rengeteg újdonságot mutattak be a bajorok, és a vadonatúj 8-as sorozat, a Z4 vagy éppen az iNEXT modellt előrevetítő tanulmány még hátra van. Ez ráadásul még nem minden, ugyanis Harald Krüger, a márka vezetője nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy még idén érkezik az X5 új generációja is.

Módosítás dátuma: 2018. május 18. péntek, 17:12

A Fordokban már iPhone-on keresztül is használható a Waze

Nyomtatás

Hazánkban egyelőre talán kevésbé elterjedtek az olyan okostelefonos kapcsolódási lehetőségek, mint az Andorid Auto vagy éppen az Apple CarPlay, pedig mindkettőnek több előnye is van. A Google megoldása egy szempontból azonban biztosan az almások előtt jár: az Androidos felhasználóknak ugyanis az autó képernyőjén keresztül is elérhető a méltán kedvelt Waze navigációs alkalmazás, míg az Apple csak a saját térképének használatát engedélyezi – ezt a problémát küszöbölte mos ki a Ford.

Módosítás dátuma: 2018. május 18. péntek, 11:03

150 lóerővel érkezik nyáron az Opel Corsa GSi

Nyomtatás

Az Opel már korábban megmutatott két fotót a második újkor GSi modelljéről, ám akkor még nem árultak el túl sok információt a sportos Corsáról. Képekkel most sem lettünk elárasztva, de végre kiderült, hogy pontosan milyen erőforrás kerül majd a lemezek alá, és mindez mire lesz majd elég a dinamikus kisautó esetében.

Módosítás dátuma: 2018. május 18. péntek, 10:23

Jöhet a Ford Fiesta RS, duplakuplungos automatát kaphat az ST

Nyomtatás

A Ford jelenleg – és már elég régóta – csupán egyetlen RS modellel örvendezteti meg rajongóit, méghozzá a Focus képében. A potens sportkompakt bizony kategóriájának egyik legvadabb képviselője, így nem csoda, hogy sokan szívesen látnának más RS modelleket is az amerikaiak kínálatában, és most úgy tűnik, hogy a gyáriak is elgondolkoztak ezen a lehetőségen, méghozzá a Fiesta alapjain.

Módosítás dátuma: 2018. május 17. csütörtök, 15:31

Érdekes új opciókkal készül a Mercedes-Maybach

Nyomtatás

A Mercedes-Benz már most is a futóműtechnológia krémjét kínálja, de a németek természetesen nem ülnek a babérjaikon, és a következő generációs Maybach változatokba még finomabb és innovatívabb megoldásokat kínálnak beépíteni. A csillagosok a jelenlegi rendszer továbbfejlesztésén dolgoznak, de egy új vezetési mód megalkotása is terítéken van, ami pihentetőbbé teheti az utazást.

Módosítás dátuma: 2018. május 18. péntek, 11:20

Még idén jön a BMW iNEXT előfutára – itt az első ízelítő

Nyomtatás

A BMW sok újdonságot mutatott már be idén, és még többet tartogat a következő hónapokra: elég csak a 8-as sorozatot említeni, ami júniusban érkezik, de egy ízelítővel karöltve most azt is elárulták, hogy egy koncepció formájában megmutatják nekünk, hogy milyen is lesz a 2021-re ígért, szupermodern iNEXT.

Módosítás dátuma: 2018. május 17. csütörtök, 12:50

Sportverziót kaphat a Hyundai Kona – már készül a prototípus

Nyomtatás

A Hyundai nemrég indította útjára sportrészlegét, amely egyelőre két modellel büszkélkedhet, méghozzá az i30 és a Veloster N képében. Az nem kérdés, hogy a jövőben tovább bővül majd ez a paletta, és bár végleges döntés még nem született az ügyben, könnyen lehet, hogy a Kona crossover is bekerül a körbe, erről pedig maga Albert Biermann, az N részleg vezetője beszélt nemrég – sőt, már ki is adta a feladatot egy prototípus megalkotására.

Módosítás dátuma: 2018. május 17. csütörtök, 10:10

A Hyundai rovaroktól tanul és hologramos technológiával készül

Nyomtatás

A Hyundai-Kia csoport immár a világ ötödik legnagyobb autógyártó vállalata, és még ennél is többre vágynak a koreaiak, akiknek mindenük adott a nagyravágyó tervek eléréséhez. Legutóbb maga Chung Eui-sun, a cég vezetője szólalt meg több érdekes témában: szóba jött többek között a természet, a rovarok és a hologramos technológia is.

Módosítás dátuma: 2018. május 16. szerda, 17:23

8. oldal / 726