2017. Január 20., Péntek

Frissitve:01:22:46

Újdonságok

Megérkezett hazánkba a frissített Mazda3 - árak és információk

Nyomtatás

Miután Japánban bemutatkozott a Mazda3 frissített változata, a megújult kompakt modell végre megérkezett hazánkba is. Az enyhén továbbfejlesztett külső és belső mellett élvezetesebb vezethetőséget kínáló típus 4,86 millió forinttól lesz elérhető.

Módosítás dátuma: 2016. december 19. hétfő, 07:52

A valaha volt legrosszabb név? - a Toyota új vállalata kiérdemelheti a címet

Nyomtatás

Az autóiparban találkozhattunk már jól csengő és kevésbé jól csengő nevekkel, sőt, már kifejezetten szerencsétlenül hangzó elnevezésekkel is összefuthattunk. A Toyota és az által nemrég felvásárolt Daihatsu azonban most minden eddigi próbálkozáson túltett új márkájával. Az újonnan alapított vállalat neve igencsak sokatmondó, és ennek köszönhetően elég komikus is.

Módosítás dátuma: 2016. december 16. péntek, 15:23

Videón a frissített Škoda Octavia újdonságai

Nyomtatás

Már volt időnk megbarátkozni a megosztóra sikerült első fényszóróval, így ideje, hogy megvizsgáljuk a Škoda Octavia ráncfelvarrásának értékeit. A gyártó által közzétett videók még közelebb hoznak minket a gép belső teréhez, amely kóstolót nyújt az utóbbi évek legmodernebb autóipari technológiáiból.

Az AMG GT alapjaira épülve vadulhat meg a következő Mercedes SL

Nyomtatás

A Mercedes-Benz SL-ről talán érdemtelenül kevés szó esik, pedig az elegáns és egyben sportos roadster már több mint 30 éve képezi ezen a néven a márka kínálatának egyik legdrágább darabját – és akkor az elődökről még nem is beszéltünk. Nemrég azonban hírek érkeztek a lassan legendássá váló modell következő generációjáról, melynek bemutatója ugyan még odébb van, mégis igazán érdekes lehet majd.

Módosítás dátuma: 2016. december 15. csütörtök, 16:00

Szélesebb lesz az új Porsche 911

Nyomtatás

Bár úgy érezhetjük, hogy a jelenlegi 991-es Porsche 911 generáció még csak most érkezett meg, valójában a turbósítást hozó frissítéssel már modellciklusának második felében jár a típus. Így két év múlva már az utódról rántják le a leplet.

Januárban érkezik a sorozatgyártású Infiniti QX50

Nyomtatás

Az Infiniti QX50 már nem egy mai darab – hazánkban nem is elérhető már –, így a nemrég látványos megújulásba kezdő márka következő lépése a kisebbik, immár náluk is közepes crossover/SUV megújítása lesz, mely az áprilisban bemutatott QX Sport tanulmány formái mentén ölt új testet egészen az alapoktól kezdve. Mindezzel a Párizsi Autószalonon még csak tanulmányként kacérkodott a márka, a januári detroiti felvonásra viszont már sorozatgyártás-közeli verziót hoznak.

Két ajtónyi stílus – az új Mercedes E-osztály Coupé bemutatkozik

Nyomtatás

Megérkezett az új Mercedes-Benz E-osztály kétajtós verziója. A Coupé meglepetést nem, stílusos formákat és szép megoldásokat viszont annál inkább hozott, fejlett műszaki tartalommal körítve.

J50 néven teljesen egyedi Ferrarit kapott Japán

Nyomtatás

A Ferrari japán forgalmazásának 50. születésnapját igazán méltó módon ünnepelte: egy különleges kisszériával, amely a jelenlegi kínálattól eltérő formai elemekkel hívja magára a figyelmet. A 488 Spider alapú J50 esetén az ikonikus vörös szín megmaradt, a részletek azonban jócskán különböznek.

Modern V8-assal kerül újra gyártásba a legendás AC Cobra

Nyomtatás

A legendás Cobra visszatér 2017-ben, méghozzá AC Cobra 378 néven, és bár a motortérbe egy modern V8-as kerül, az alapok – beleértve a létraalvázat – az eredeti négykerekűtől származnak. A gyártás nem lesz limitálva, így bárki hozzájuthat majd a híres-neves sportautó újjászületett változatához, mely rögtön kétféle teljesítményszinten mutatkozik be – a gyáriak pedig meg is osztottak velünk néhány képet az „újdonságról”.

Módosítás dátuma: 2016. december 13. kedd, 11:35

Túlzott sokszínűség? – összkerékhajtást kapott a dízel Audi TT

Nyomtatás

Engedve a kereslet kívánalmainak, az Audi TT 2.0 TDI kínálata összkerékhajtással bővül, így méginkább sokszínű lesz a kupé és a roadster legkevésbé élvezetes verziójának rendelhetősége. A quattro kizárólag automataváltóval lesz elérhető.

V8 helyett turbók Amerika kedvenc motorjai között

Nyomtatás

A Wards magazin minden évben megválasztja a 10 legjobb erőforrást, méghozzá úgy, hogy a végeredmény általában sokkal kevésbé megosztó, mint az Év Motorja választás győztesei. Idén olyan történt, ami az elmúlt 28 évben soha: egyetlen V8-as sem került a listába.

9. oldal / 612