2017. Május 25., Csütörtök

Frissitve:03:05:34

Újdonságok

Ezek az év legjobb autóbelsői – az amerikaiak szerint

Nyomtatás

Az amerikai Ward’s Auto magazin az idei évben is megválasztotta a legjobb autóbelsőket, és mivel eddig sem beszéltek zöldségeket, érdemes egy pillantást vetni top 10-es listájukra. Az idei év ugyanis minden eddiginél nagyobb változatosságot eredményez.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk kedves Olvasóinknak!

Nyomtatás

Az Autó Pult szerkesztősége a magazin minden kedves Olvasójának sok-sok jóban és finomságban gazdag, kellemes húsvéti ünnepeket kíván. Vezessenek óvatosan, a szabályok betartásával figyeljenek az ilyenkor esedékes rendőrségi ellenőrzésekre, és kérjük Önöket, hogy az alkoholfogyasztást a sofőrködéssel semmiképp se egyeztessék össze. Jó ünneplést és pihenést kívánunk!

Módosítás dátuma: 2017. április 16. vasárnap, 11:26

Kiszivárgott a Citroën új, vagány SUV-ja - ilyen lett a C5 Aircross

Nyomtatás

A Citroën Aircross tanulmány két éve mutatkozott be, és a franciák már akkor megígérték, hogy érkezik a szériagyártású változat is. Azóta vártuk hát a gyáriak méretes SUV-ját, amely ugyan hivatalosan még mindig nem mutatkozott be, de nemrég egy egész galériányi kép szivárgott ki róla, így bár a korábbi kedvcsináló rajzokból már lehetett következtetni a végeleges megoldásokra, immár mindenre fény derült – legalábbis formai szempontból.

Módosítás dátuma: 2017. április 14. péntek, 14:35

Terepes retro kicsiben – bemutatkozik a Toyota FT-4X

Nyomtatás

A New York-i Autószalon számos újdonságnak adott teret, közöttük pedig tanulmányokban sincs hiány. Közülük is kiemelkedik a Toyota FT-4X, amely elnevezését ellenpontozandó, igazán ötletes megoldásokkal rendelkezik.

A Jaguar F-Pace lett a Világ Év Autója

Nyomtatás

A mai nap folyamán bejelentették a New York-i Autószalonon a Világ Év Autóját. A 75 nemzetközi autós újságíróból álló zsűri hosszas vizsgálódást követően a Jaguar F-Pace-t hirdette ki győztesként, amely eredménnyel a díj történelmének első SUV győztesét köszönhetjük.

Így állít konkurenciát a Hyundai a BMW X5-nek

Nyomtatás

A Hyundai új keletű prémium márkája, a Genesis bemutatta történelmének első SUV modelljét. A GV80-as koncepció sorozatgyártású változata a BMW X5 és társai orra alá kíván borsot törni, és egyben előkészíteni a márka európai érkezését.

Módosítás dátuma: 2017. április 13. csütörtök, 09:59

40. születésnapjára a maga módján öltözött puccba a Lada Niva

Nyomtatás

Április 5. piros betűs napként szerepel minden Lada rajongó naptárában, hiszen ekkor mutatkozott be VAZ-2121 néven a Niva, amely kivételes terepképességeinek köszönhetően manapság is nagy népszerűségnek örvend.

Méltó módon, látványos videóval búcsúztatja a Dodge Vipert a Pennzoil

Nyomtatás

A The Last Viper rövidfilm egy legendát búcsúztat, amely 25 év és három generáció után vonul nyugdíjba, egy újabb remek V10-es motortól fosztva meg a piacot. Utoljára azonban még felhördül a 8,3 literes egység, nem is akármilyen módon: érdemes a hangerőt feltoni és megnézni az alábbi kis mozit.

Módosítás dátuma: 2017. április 13. csütörtök, 09:10

Szentségtörés? Kétliteres motort kapott a Jaguar sportautója

Nyomtatás

A vadmacska megszelídül: a háromliteres V6-os és ötliteres V8-as motorok okán sokan gondolkodhatnak így a Jaguar F-Type új beszálló verziójáról, pedig a kétliteres turbómotorba is szorult élet. Az újdonsággal együtt már összesen 24 modellváltozatban elérhető a Jaguar legdinamikusabb autója.

Módosítás dátuma: 2017. április 12. szerda, 14:34

Újabb fotókon tündököl a frissített Mercedes-Benz S-osztály

Nyomtatás

Tudás terén még mindig az autóipar élvonalába tartozik, de néhány éves pályafutását követően alaposan felfrissül a Mercedes-Benz S-osztály. Az újdonság a vezetői segédrendszerek és hajtásláncok terén fejlődik a legtöbbet, de kívül-belül is találunk változásokat – az első képek pedig már el is árulják mindezt.

Megérkezett a valaha készült legsportosabb Lexus LS

Nyomtatás

A különböző sportcsomagok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek szinte minden kategóriában, ám a legnagyobb kereslet talán még mindig a prémium szegmensben mutatkozik irántuk. Nem csoda hát, hogy a Lexus nem várt sokat azzal, hogy a nemrég leleplezett vadonatúj LS-hez is megalkossa a dinamikus megjelenést és sportosabb menettulajdonságokat biztosító F Sport csomagot, melynek révén a valaha készült legsportosabb Lexus LS-t üdvözölhetjük

Módosítás dátuma: 2017. április 12. szerda, 13:03

9. oldal / 640