2017. Június 24., Szombat

Frissitve:11:02:08

Legfrissebb:

Újdonságok

9,73 millió forinttól elérhető az új Jeep Compass

Nyomtatás

A Genfi Autószalonra a Jeep is nagy újdonsággal készült és bemutatta a Compass új generációját. A Renegade és a Cherokee közé pozícionált modellre nem kellett sokat várni: a különlegesen gazdag alapfelszereltséget nyújtó Opening Edition kiadások már hazánkban is elérhetőek.

Módosítás dátuma: 2017. május 23. kedd, 16:09

40 százalékban új – megérkezett a Fiat 500L modellfrissítése

Nyomtatás

Nem kapkodták el a dolgot: már két esztendő eltelt a Fiat 500 modellfrissítése óta, de végre megérkezett az egyterű nagytestvér ráncfelvarrása. Az 500L a márka elmondása szerint 40 százalékban megújult, de a változásokat inkább apróbb lépések sorozatában kell keresnünk.

Módosítás dátuma: 2017. május 23. kedd, 09:04

Hamarosan bemutatkozik az új Bentley Continental GT - erre számíthatunk

Nyomtatás

A brit márka olyan roadster tanulmánnyal készült a Genfi Autószalonra, melynek láttán az ügyfelek valószínűleg rögtön elkezdik majd aláírni a különböző vásárlási szándéknyilatkozatokat. Erre szerencsére nincs szükség: már tudjuk, hogy az EXP 12 Speed 6e koncepció formákban a Continental GT új generációját vetíti előre, amely már csak a Porsche alapoknak köszönhetően is 'a minden idők legélvezetesebben vezethető sorozatgyártású Bentley modellje' cím első helyezéséért száll harcba - és akkor technológiai elsőségét még nem is említettük.

Sportverziót kap a Hyundai Tucson?

Nyomtatás

A Hyundai ’N’ almárkája az i30 hamisítatlan sportkompakt kiadásának érkezésével úgy tűnik, révbe ér. Így érthető, hogy a friss sportrészleg kapcsán felmerül a kérdés: mi lesz a következő modell, amelyet kezelésbe vesznek? A legfrissebb pletykák váratlan választ hoznak.

Új belépő motorokat fejleszt a Mercedes-Benz

Nyomtatás

Hamarosan új fejezet nyílik a Mercedes-Benz kompakt modellpalettájának történelmében. Az új generációs A-osztály érkezésével minden eddiginél erősebb modelloffenzívát indít az elérhetőbb kategóriákban a márka – ehhez pedig új erőforrások is dukálnak.

Új beszállót kapott a Countryman – minden MINI frissült a nyárra

Nyomtatás

A MINI Countryman alighogy bemutatkozott, máris újabb erőforrással bővül a kínálata, és az új dízel beszálló mellett végre hamarosan megérkezik a konnektoros hibrid változat is. Az angol-német prémiummárka azonban ezeken kívül is készült újdonságokkal a vásárlók számára, melyek nyártól mind elérhetőek lesznek.

Módosítás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 16:33

3,29 milliótól elérhető az új Seat Ibiza - sportverzió sajnos nem lesz belőle

Nyomtatás

A Seat Ibiza kívül-belül teljesen megújult, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy a spanyolok kisautója még soha nem volt ilyen szép és ilyen jó. Az Ibiza jelentősen megnőtt, a formaterv tekintetében a Leon nagytestvérhez igazodott, utas- és csomagtere igazán tágas lett, technikailag pedig szintén nagyot lépett előre az autó. És az Ibiza immár hazánkba is megérkezett: máris rendelhető nálunk a kisautó, amiről részletesen korábbi bemutató cikkünkben, ide kattintva olvashatnak.

Komfortzónán belül – a Škoda Karoq megérkezett

Nyomtatás

Még csak pár hónapja indult be igazán a Škoda Kodiaq gyártása, és máris új SUV modellel érkezik a cseh márka. A Karoq a Yeti nyomdokaiba lépve a Volkswagen Tiguan és a Seat Ateca testvéreként igazi kompakt modellként áll rajthoz, formailag is eltávolodva két társától – igaz, extravagáns részletek nélkül.

Atom Anti – a Volkswagen Up GTI bemutatkozik

Nyomtatás

Ha nem is váratlanul, de egészen izgalmas irányban folytatódik a Volkswagen kisautójának története. Bemutatkozott az új Up GTI, méghozzá izmosabb hajtáslánccal, mint az eredeti Golf GTI. A kis méregzsák 115 turbós lóerővel áll rajthoz.

Francia luxus - íme, a Renault Trafic SpaceClass

Nyomtatás

A Renault Trafic kategóriájának egyik legnépszerűbb versenyzője, és bár a franciák autójának kényelmével sosem volt gond, azért eddig nem tartozott a kategória exkluzívabb versenyzői közé. Most azonban a 70. Cannes-i Filmfesztivál alkalmából SpaceClass utónévvel bemutattak egy luxusra koncentráló változatot, mely belül magasabb minőséggel és finomabb megoldásokkal igyekszik elcsábítani a vásárlók szívét – de kívül is sejteti, hogy nem egy átlagos Trafic-kal van dolgunk.

Módosítás dátuma: 2017. május 18. csütörtök, 16:10

Az álcázás világnapja? Ezúttal az új Mercedes A-osztályt láthatjuk

Nyomtatás

A jelek szerint az autógyártók nagyon rákaptak a hivatalos, ámde álcázott képek megosztogatására. A folyamat az új BMW M5-tel kezdődött tegnap, aztán jött a Jaguar, most pedig a Mercedes-Benz folytatja a sort. Számunkra talán ez a legérdekesebb: az álcázás alatt ugyanis az A-osztály kompakt generációja található, amely alapjaiban határozza meg a kecskeméti autógyártást.

9. oldal / 648