Újdonságok

Közösen fejleszt töltőhálózatot a BMW és a Nissan

Nyomtatás

A gyártók közötti együttműködések már eddig is fontos részei voltak a autóiparnak, de az elektromos technológia térnyerésével ezek a közös projektek még nagyobb hangsúlyt kaphatnak. A legfontosabb téma pedig természetesen a gyorstöltő-hálózat kiépítése, hiszen az elektromos autók fejlődésével – amivel a hatótáv-problémák egyre inkább háttérbe szorulnak – ez válik majd a legégetőbb gonddá. A BMW és a Nissan pedig éppen ezért egyesíti erőit az Egyesült Államokban.

Módosítás dátuma: 2017. január 25. szerda, 12:46

A fenntartás ára: egymillió kilométer közel 50 millióért

Nyomtatás

Az egyik sindelfingeni Mercedes-Benz alkalmazott több mint egymillió kilométert tet már meg 1992-ben újonnan vásárolt W124-es 200 D modelljével. Eközben az autót érintő minden költséget összeírt, a kapott összeg pedig hűen bizonyítja, hogy a megvásárlás csak a teljes használati költség egy részét adja.

Íme, a frissített Toyota Yaris új 1,5-ös szívómotorja

Nyomtatás

A Toyota két hete megmutatta nekünk a Yaris csúcsváltozatát, amelynek 1,5 literes turbómotorja bő 210 lóerőt teljesít. A négyhengeres viszont szívó formában, új erőforrásként is elérhető lesz a ráncfelvarrott típushoz: a vadonatúj egységről pedig már mindent elárult nekünk a Toyota.

8 millió forinttól elérhető hazánkban a Mazda MX-5 RF

Nyomtatás

Az új Mazda MX-5 RF, a Mazda legnagyobb darabszámban eladott kétüléses sportautójának legfrissebb változata végre megérkezett hazánkba. A stílus és praktikum tekintetében is felfokozott, immár targatetőt roadster változat 775 ezres felárral startol - lássuk, hogy mit kapunk ezért!

Módosítás dátuma: 2017. január 25. szerda, 07:49

Kompakt SUV modellel készül Genfre a Mitsubishi

Nyomtatás

Az ASX és az Outlander közé ékelődik be a Mitsubishi új modellje, amelynek premierjét a márciusi Genfi Autószalonra időzíti a japán gyártó. A Nissan Qashqai közvetlen ellenfelét már hivatalos gyári képen láthatjuk oldalnézetből.

Mire használja majd új emblémáját az Aston Martin?

Nyomtatás

Az autógyártók egyik elhagyhatatlan ismertetőjegye az embléma, amely az idők során folyamatosan változik, megújul a friss trendeknek megfelelően, ám mindeközben a márka hagyományait is igyekszik továbbvinni. Ezúttal az Aston Martin háza tájáról érkezett hír egy új logóval kapcsolatban, ám a fanatikusoknak nem kell aggódniuk, az ikonikus szárnyas embléma nem kerül lecserélésre.

Módosítás dátuma: 2017. január 24. kedd, 13:07

Kedvcsináló fotókon a hamarosan érkező vadonatúj Subaru XV

Nyomtatás

A Subaru – főleg hazánkban – nincs igazán a középpontban, pedig a klasszikus értékeket szem előtt tartó japán márka mindig megbízható teljesítménnyel rukkol elő. A vadonatúj, flexibilis padlólemezre épülő új generációs Impreza tavalyi és a WRX STI idei frissítése után a Genfi Autószalonon érkezik az XV crossover legújabb változata is, amely szintén a gyáriak moduláris alapjaira épül.

Módosítás dátuma: 2017. január 24. kedd, 11:16

4,4 millió forinttól elérhető hazánkban a Fiat Tipo Kombi

Nyomtatás

Harmadik karosszériaváltozata érkezésével teljessé vált a Fiat Tipo modellcsaládja. A Tipo Kombi már rendelhető a magyar márkakereskedésekben, az árak pedig az ötajtós és a szedán testvérhez hasonlóan látványosan alakulnak.

Kabrióként is vonzó a frissített Ford Mustang

Nyomtatás

A Ford nem bírt magával, és kiadott két képet a frissített Ford Mustang kabrió változatáról is. A modell a zárt testvér átalakításait viseli magán, köztük az alaposan átdolgozott ötliteres V8-assal, amelyhez sokszínűbb használhatóság társul.

4 liter alatt fogyaszt a legtakarékosabb új 5-ös BMW

Nyomtatás

Éppen három hónappal ezelőtt rántotta le a leplet a BMW az 5-ös sorozat új generációjáról, az első példányok érkezéséig így szinte már csak heteket kell várni. Ezzel együtt folyamatosan bővül a modellkínálat: a konnektoros változat után most az ultratakarékos dízel változat kerül terítékre.

50 éves az első Super Snake - 760 lóerővel ünnepel a Shelby

Nyomtatás

Hazánkban hivatalos úton egyáltalán nem találkozhattunk még vele, az amerikai Shelby márkanév mégis ismerős lehet minden autórajongó számára – leginkább a mindenkori Ford Mustangok felpaprikázása kapcsán. Most is emiatt került cikkünk középpontjába a vállalat, ugyanis az egyik legendás modelljük 50. születésnapját ünnepelve ismét kezelésbe vették a kék oválosok izomautóját, hogy egy igazi szörnyet alkossanak meg belőle. Íme, a 50th Anniversary Shelby Super Snake.

Módosítás dátuma: 2017. január 20. péntek, 12:41

9. oldal / 620