Francia luxus - íme, a Renault Trafic SpaceClass

Nyomtatás

A Renault Trafic kategóriájának egyik legnépszerűbb versenyzője, és bár a franciák autójának kényelmével sosem volt gond, azért eddig nem tartozott a kategória exkluzívabb versenyzői közé. Most azonban a 70. Cannes-i Filmfesztivál alkalmából SpaceClass utónévvel bemutattak egy luxusra koncentráló változatot, mely belül magasabb minőséggel és finomabb megoldásokkal igyekszik elcsábítani a vásárlók szívét – de kívül is sejteti, hogy nem egy átlagos Trafic-kal van dolgunk.

A külcsín tekintetében az egyedi LED-es nappali menetfények, a krómdíszítéssel ellátott hűtőrácsok és a színre fújt lökhárítók lehetnek gyanúsak, de a különleges szürke fényezés, a fekete betétek és a 17 colos keréktárcsák is árulkodóak – és akkor a több helyen is fellelhető SpaceClass feliratokról még nem is beszéltünk.

Az újdonság különlegessége azonban egyértelműen az utastérben rejlik: a sínen csúsztatható üléseknek köszönhetően akár 50-féle elrendezés is lehetséges. A SpaceClassban akár kilenc személy is helyet foglalhat a legmagasabb kényelemben – legalábbis a gyáriak szerint. Mindezt egyébként hátsó légkondicionálóval, minden utasnak járó LED-es olvasólámpákkal, sötétített hátsó ablakokkal és akár bőrbevonattal is kérhető ülésekkel érték el a franciák, de 220 Voltos és USB csatlakozók is rendelkezésre állnak.

Az üzleti felhasználást elősegítendő természetesen egymással szembe is fordíthatjuk a második és a harmadik sor üléseit, sőt, akár egy asztalkát is kihajtogathatunk középen. A sofőrnek sem kell lemondania a kényelemről: a bőrülések mellett bőrbevonatú kormány és váltógomb illetve 7 colos, mindenféle mobiltelefonos kapcsolódási lehetőséggel, tolatókamerával és navigációval is rendelkező R-Link multimédiás rendszerrel is fel van szerelve a SpaceClass.

A Renault főleg az üzleti vásárlóknak szánja az autót, így például nagyobb cégek, repülőterek és egyéb vállalkozások számára lehet ideális a SpaceClass, de természetesen magánvásárlóként is elérhető lesz az autó, mely bizonyára jóval többe kerül majd, mint a jelenleg elérhető legdrágább verziók. Az exkluzív Trafic egyébként a legtöbb európai országban szeptembertől lesz elérhető.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark