Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Miután szakított évtizedes kötelékével, mint Rozsomák Farkas, Hugh Jackman még több időt fordíthat új mozikban való tündöklésre – a legfrissebb hírek szerint pedig egy új produkcióban kaphat főszerepet, méghozzá az autóipar egyik legnagyobb, de kétségtelenül legkarakteresebb egyéniségének szerepében.

Az ausztrál színészt az Enzo Ferrariról szóló film forgatásán látták dolgozni, méghozzá az olasz autógyártó versenyző feleségét alakító Noomi Rapace oldalán. A kissé hányattatott sorsú, többször rendezőt és forgatókönyvet váltó Ferrari film végül Michael Mann kezében landolt, akinek többek között a Közellenségek, az Aviátor és Az utolsó mohikán című filmeket is köszönhetjük.

A sztori 1957-ben játszódik majd egy Mille Miglia versenyt követően, ahol a Ferrari egyik versenyzője balesetet szenvedett és a tömegbe hajtva 10 nézővel végzett. Eredetileg a szerepet az ezertestű Christian Bale-nek szánták, ám a hírek szerint a színésznek egészségügyi gondjai támadtak, amikor a sokadik alkalommal kívánt tízesével kilókat felszedni vagy éppen leadni a különböző szerepek hiteles eljátszása érdekében – így most egy kicsit pihen.

Balzsam az autórajongók lelkének: hamarosan milliárdos veteránokat láthatunk száguldani a vásznon

További érdekesség, hogy az egyelőre név nélküli alkotás mellett még egy Ferrari filmet várhatunk, amelyben Clint Eastwood rendezésében Robert De Niro alakítja majd Enzót – ezt az alkotást láthatjuk majd hamarabb a mozikban.

Kommentek