Jópofa reklámot kapott Hamiltonnal a Mercedes újdonsága (videó)

Nyomtatás

A Mercedes-AMG még az idei Genfi Autószalonon mutatta be a GT négyajtós verzióját, amely bár alapjait tekintve közelebb áll az E-osztályhoz és a CLS-hez, a sportrészleg ígérete szerint hű lesz a nevéhez. Ezúttal egy jópofa reklámban igyekeznek felhívni erre a figyelmet, amiben maga Lewis Hamilton mutatja be, hogy a négyajtós GT az élet minden területén versenyképes.

A rövidfilmet már csak azért is érdemes megnézni, mert az AMG négyliteres V8-asának szívmelengető dallamai is felcsendülnek benne, amire mi is pontosan úgy reagálunk, mint a videó végén a gyerekülésben helyet foglaló kisfiú. Ezzel kapcsolatban pedig máris rátérhetünk a négyajtós GT legnagyobb előnyére, a hétköznapi használhatóságra, hiszen az elképesztő teljesítmény mellett akár családi autóként is tud funkcionálni, de a pályanapokon sem marad szégyenben a maga akár 639 lóerejével és 900 Nm-es csúcsnyomatékával – 63 S verzióban.

Mindez elképesztő, 3,2 másodperces 0-100-as sprintre és a szabályozást kitolva akár 315 km/h-s végsebességre teszi képessé az autót. A kisfilmben egyébként ügyesen éreztetik, hogy mi is a négyajtós GT különlegessége, hiszen Hamilton négy szőrös kis barátját becsatolva vág neki a versenypályának, ahol a GT kétajtós testvéreivel, az S és R jelölésű utcai illetve a GT3-as és GT4-es versenyváltozatokkal csap össze, és természetesen nem marad szégyenben – a mulatság után pedig jöhet a családi program.

A négyajtós GT-t rengetegen illetik azzal a kritikával, hogy csupán egy felturbózott CLS, azonban a csillagosok elképesztő munkát fektettek abba, hogy a kétajtós változatok menetdinamikai tulajdonságait kapjuk meg egy nagyobb testben, ráadásul formailag is eltér a CLS-től az autó – és akkor a teljesítményről még nem is beszéltünk. Az egész reklám üzenete pedig az, hogy a négyajtós GT a legfontosabb versenyre, az életre született.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark