Kiszivárgott képeken láthatjuk a frissített Audi TTS-t

Nyomtatás

A Győrben készülő Audi TT legújabb generációja már négy éve mutatkozott be, és a négykarikások kisebb sportkupéja bizony nincs túlságosan reflektorfényben. A németek is tudják ezt, így hamarosan érkezhet a frissített változat, amit nem igazán tudtak titokban tartani a gyáriak, ugyanis a TTS verzióról máris kiszivárgott néhány hivatalos fotó.

A képek minősége sajnos nem az igazi, de a lényeg így is jól látszik. Túl nagy változtatásokra hiába számítanánk, de azért a kötelező kört lefutották a négykarikások, így friss, az RS verzióra hajazó, de azért annál kevésbé agresszív lökhárítókat és új hűtőrácsot is kapott az autó. Az új keréktárcsák és az ezüstszínű kiegészítők sem maradhatnak el, és a szokásostól némileg eltérően hátul sem csak a lökhárító és az alsó betétek lettek finoman megpiszkálva, hiszen a fényszórók alatti légkilépők is újdonságnak számítanak.

Az utastérben komoly formai megújulás nincs, de a külsőre rímelő színes betétek azért feldobják némileg a környezetet, noha az olyan mutatós megoldásoknak köszönhetően, mint például a légbeömlőkbe integrált klímapanel vagy a digitális műszerfal, amúgy is elég modern és sportos hangulat uralkodik az autóban.

Egyelőre semmilyen részlet nem ismert, de azt szinte biztosra vehetjük, hogy a teljesítményt is fokozni fogják a németek, így a 310 tagú méneshez újabb „lovak” csatlakozhatnak majd. Ennek köszönhetően az amúgy is igencsak szép 4,7 másodperces 0-100-as sprint is javulhat valamelyest – jó eséllyel a 4,5 szekundumot célozzák majd meg a gyáriak. Nem csak az S változat frissül majd egyébként, és a többi kivitel esetében is várhatunk némi erősödést. A bemutató valószínűleg már nincs messze, mi pedig természetesen rögtön beszámolunk majd róla majd, ahogy megérkeznek a hivatalos információk is.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark