Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

A Jeep márka idén ünnepli 75. születésnapját, méghozzá méltó módon. A kínálat összes modelljéhez kínálnak egy különleges szériát, amely egyedi kiegészítők sorát mutatja fel, ráadásul még csak nem is kimondottan boros felár ellenében.

Jól áll neki a katonai zöld szín - galériaA születésnapi Wrangler modellek rendeltetésüknek megfelelően terepes kezelést kapnak, de a különleges kerekek mellett sajátos lökhárítókkal is rendelkeznek. Emellett belül minden van, ami szemnek és szájnak ingere, így például fűthető bőrülések, valamint 6,5 colos központi rendszer.

A Grand Cherokee 75th Anniversary Edition szinten nem aprózza el: módosított hűtőrácsot és lökhárítót kapott a még egyedibb megjelenés érdekében. A bronzszínű kiegészítők közé tartoznak az alapból 18-as, felár ellenében pedig 20 colos kerekek. Belül az egyedi kárpitozási ülések hozzák el a pluszt, amelyhez teljes felszereltség is társul.

Mindegyik modellben eltérő, de egyedi a belső üléskárpit

A bohókás Renegade egyedi színt kapottA márka kisebb modelljei, így például a Cherokee és a Rengegade, hasonló kezelést kaptak, de a kúrából nem maradhatott ki az amerikai Patriot és Compass sem. A különleges kiadások várhatóan Európában is elérhetőek lesznek 2016 első negyedévét követően. Az alapkiadásokhoz képest több milliós felárra számíthatunk, viszont a csúcsverzióhoz viszonyítva mindent egybevetve előnyös lesz a csábítóbb kiadások beszerzése.

Kommentek