2018. Június 19., Kedd

Frissitve:03:37:41

Kutyás kiegészítőkkel ünnepli a kínai újévet a Land Rover

Nyomtatás

A kínai, vagy más néven holdújév nemrég kezdődött el, és a távol-keleti országban ez az esztendő a kutya éve lesz. Ennek örömére a Land Rover úgy döntött, hogy kutyás tartozékokkal kedveskedik az állatbarát tulajdonosok számára, melyek könnyebbé és biztonságosabbá teszik négylábú barátaink számára az utazást – és ha ez nem lenne elég, a Barbourral közösen néhány csinos kiegészítőt is megalkottak.

Az új tartozékok a Land Rover legtöbb modelljéhez, így például a Discovery és a Range Rover család tagjaihoz is elérhetőek. Az egyik leghasznosabb újdonság a kifejezetten az adott típus csomagtér-padlójához készült műanyag tálca, amely megvédi a finom kárpitot a koszos, nedves mancsoktól és a szőrtől – ráadásul a széleinél kis szegély vigyáz arra, hogy ne tudjon befolyni alá semmi.

A kutyarács is a csomag része, így kis barátunk nem tud majd előremászni az ülésekre, ráadásul biztonsági szempontból sem utolsó. Ezen kívül a Land Rover Discoveryhez például rendelhetünk légrugós futóművet, amit egy gombnyomásra lejjebb engedhetünk, hogy kisebb vagy idősebb négylábúnk könnyebben bejusson az autóba – igaz, ez azért nem kifejezetten a kutyások számára lett kitalálva.

Ahogyan a bevezetőben már említettem, a Land Rover az elismert Barbour nevű céggel is összeállt, hogy elkészítsenek néhány mutatós, igazi angol stílusban készült kiegészítőt. Ezek között póráz, hám, nyakörv, kutyaágy és kutyapárna is található, és a kockás anyag valóban igazán stílusossá teszi ezeket a kiegészítőket. A Land Rover a legtöbb modelljéhez elérhetővé tette a tartozékokat, melyek azért nem olcsóak: az Egyesült Királyságban típustól függően 190-220 ezer forintba kerülnek.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark