Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Raoul Picello-t (53) nevezte ki az Infiniti Motor Company az EMEA, vagyis az Európából, Közel-Keletből és Afrikából álló régió elnökének 2016 október 1-től.

Picello, jelenleg a Nissan Európa kereskedelmi tevékenységéért felelős elnöke. A jelenlegi vezető François Goupil de Bouille távozik a vállalattól. Picello az Infiniti európai központjában Rolle-ban fog dolgozni közvetlenül Roland Krueger alatt. Picello 2012-ben csatlakozott az Nissan Európához, mint ügyvezető igazgató a Nissan Iberiánál. Egy évvel később nevezték ki a jelenlegi pozíciójába.

Új vezetővel a szebb jövő felé

Roland Krueger elmondta, hogy "Raoul Picello az Infiniti egy meghatározó pillanatát éli, mivel a kiemelt termékünk bevezetésének közepén vagyunk. A Q30 és QX30 kompakt járműveket jól fogadták Európában és azon túl is. A vadonatúj Q60 sportkupé, az új 3.0 duplaturbós V6 és más innovatív technológiák hordozzák az Infiniti további lendületét. Raoul tapasztalata több mint 25 éves az értékesítés és a marketing területén az autóiparban, amellyel támogatni tudja a növekedési ambíciókat. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak François Goupil de Bouille-nak a Nissan-nál és az Infiniti-nél eltöltött hosszú évekért. Sikeresen bevezette az új Q30-at és QX30-at Európában és az Infiniti csapata nevében kívánok neki minden jót.

Kommentek