2018. Augusztus 18., Szombat

Frissitve:03:20:32

Újabb képen a McLaren két hét múlva érkező vadorzója

Nyomtatás

Ha egyszer egy üzlet beindul – a McLaren pár napon belül immár a második részletfotót mutatja meg nekünk hamarosan érkező újdonságáról, ami az 570S megvadított, valószínűleg LT jelzéssel érkező változata, és egyben a gyáriak Sports Series sorozatának legújabb tagja lesz. Ezúttal ismét az autó hátsóját csodálhatjuk meg, és az is kiderült, hogy hova kerültek a tekintélyes méretű kipufogók.

A korábbi ízelítőn az autó farának jobb oldalát láthattuk, és a hatalmas, természetesen karbon diffúzor mellett a szemfülesek azt is észrevehették, hogy „eltűntek” a kipufogócsövek. Hát, most megkerültek a hatalmas kidörgők, amik a Sennához hasonlóan az erőforráshoz nagyon közel, szinte felfelé vannak kivezetve. A látvány mellett természetesen a teljesítmény sem marad majd el az újdonság esetében, hiszen biztosan nem maradt érintetlen az 570S hajtáslánca sem – a végeredmény valószínűleg megközelíti majd a 600 lóerőt, és az új szám mellé jó eséllyel az LT betűpáros csatlakozik majd, és ez adja majd ki az új modell típusjelét is.

A megnövelt ménes mellett valószínűleg kisebb súllyal számolhatunk majd a rengeteg karbon elemnek köszönhetően, de nagyobb teljesítményű fékek, jobb aerodinamika és áthangolt futómű/kormányzás is várható. Az újabb fotó mellé egyébként egy újabb rövidke videót is kaptunk, amiből ugyan nem sok mindenre derül fény, de azt végre elárulta a McLaren, hogy június 28-án leplezik majd le az újdonságot – addig pedig még biztosan érkeznek majd újabb és újabb ízelítők.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark