Vasember vasa – itt a Hyundai Kona Iron Man Edition

Nyomtatás

A Marvel filmes univerzum szuperhősei elképesztő népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy néhány autógyártó is a segítségükkel igyekszik felhívni magára a figyelmet. Ezúttal a Hyundai döntött úgy, hogy a San Diego Comic-Con 2018 rendezvényre – ami egyébként egy képregényes/filmes találkozó – a jól ismert Iron Man, azaz a Vasember stílusára szabja az amúgy is nagyon vagány Konát.

Vannak, akik szerint kissé furcsa ötlet pont a multimilliárdos Tony Stark (azaz a Vasember) karakterének ajánlani egy Konát, aki a filmekben szinte csak szuperautókkal közlekedik, de a Hyundai ezt nem így gondolta, és szerintünk nagyon is jól tették. A vagány kis crossover ugyanis még egy fokkal menőbb lett a kétszínű, sötétszürke-bordó fényezésnek és az olyan egyedi részleteknek hála, mint a Vasember világító szemére hajazó LED-es nappali menetfények, a különleges, Vasember fejével ellátott felnisapkával érkező 18 colos kerekek, a sötétített hűtőrács vagy éppen a motorháztető bevágása – a tetőn lévő Vasember mintához mondjuk nem ragaszkodnánk annyira.

Oldalt egyébként egy Stark Industries felirat is helyet kapott, míg hátul egy Iron Man felirat látható. Az utastér sem maradt érintetlen: a fekete kárpitok mellett természetesen belül is feltűnik a bordó szín, és egészen egyedi műszerfal, különleges head-up kijelző, Vasember stílusú multimédiás rendszer és különleges váltógomb is jár – az ülésekről és az utas előtt látható Tony Stark aláírásról már nem is beszélve.

A Hyundai Kona Iron Man Edition egyébként még úgy is mutatósnak találhatjuk, ha nem vagyunk nagy Marvel rajongók, hiszen a kéttónusú fényezés és az egyedi részletek már-már koncepciós megjelenést kölcsönöznek az autónak. A Hyundai pedig nem szívbajos, ugyanis a vásárlók számára is elérhetővé teszi a különleges kivitelt, méghozzá világszerte, így elméletileg akár hazánkban is megrendelhető lesz, de erről majd a kereskedésekben kell tájékozódni – akárcsak a felárról, ami biztosan nem lesz csekély.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark