Védjegyrajzokon már láthatjuk a Lamborghini Centenariót

Nyomtatás

A Lamborghini már javában készíti az erősen limitált sorozatú szuperautóját, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint hogy a Centenario néven érkező modellt levédették – ezzel együtt pedig rajzokon már láthatjuk az újdonságot.

A félmillió forintnál is drágább négykerekű premierje a Genfi Autószalonon esedékes, és mivel a svájci seregszemle kevesebb, mint két hét múlva megnyitja kapuit a nagyközönség előtt, minden bizonnyal hamarosan már hivatalos, gyári képeken is láthatjuk a modellt.

A márka aktuális formanyelvébe tökéletesen illeszkedő szuperautó a már ismert vonalakat használja, de mindenből egy kicsit többet kínál, a részletekben megbújó erő jelszavát követve. A motortérben a hírek szerint az Aventadorban megtalálható 6,5 literes, szívó V12-es találjuk majd, amelyet a Centenario számára 760 lóerős teljesítményre sarkallnak a mérnökök. Ezzel az erősen könnyített modell már 3 másodperc alatt letudhatja a 0-100-as sprintet, miközben végsebessége bőven 330 km/h fölé nyúlik.

A Centenario érdekessége, hogy a belőle elkészülő 20 kupé és 20 roadster modell már mind gazdára talált, és a legalább félmilliárd forintos árcédula dacára jó befektetésnek fog bizonyulni. Egy-egy jó állapotban megőrzött példány akár már 5-10 év múlva is árának kétszeresét érheti.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark