Csőre töltve – megérkezett az első ízelítő az új Nissan Leaf-ről

Nyomtatás

Már az első fotó alapján is kijelenthetjük: elődjétől nagyon messzire ugrik a Leaf új generációja. Az elektromos autózás fejlődését meghatározó kompakt modell hamarosan teljesen új formában áll rajthoz, ezt pedig a Nissan is megerősítette az újdonság fényszórójáról készült fotóval.

A teljesen új Leaf még az idei évben, várhatóan a szeptemberi Frankfurti Autószalonon bemutatkozik, vele pedig új fejezet kezdődhet az elektromos autózás történelmében – a várakozások tehát óriásiak. Nagyobb akku, kedvezőbb ár, igényesebb belső tér? Mindez vagy egyik sem? Egyelőre konkrétumot nem tudni azzal kapcsolatban, hogy melyik irányba indultak a fejlesztők, de annál több pletyka közül válogathatunk.

Szerintünk az új Leaf esetében a nyerő stratégia az lehet, ha városi felhasználásra készítenek egy jelenlegihez hasonló méretű, belépő akkucsomagot, amelyet a technológia fejlődésével összhangban minden eddiginél kedvezőbb beszálló áron adnak. Emellett pedig opcionálisan a 10 millió feletti magaslatokban elérhető lesz a korábban már megmutatott 60 kWh-s akkucsomag, amivel már nagy biztonsággal meg lehet majd tenni 400 kilométert is egy feltöltéssel.

Ha bármilyen új információ érkezik, szokás szerint jelentkezünk.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark