Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

A BMW egy virtuális világba kalauzol minket legújabb 360 fokos videójában. Az izgalmas rövidfilmben – amiben körbenézhetünk mindenfelé – két olyan dolgot is igyekeztek megvalósítani a bajorok, amire eddig nem volt lehetőségünk: eljutni a Marsra, és kipróbálni a vadonatúj X3 M40i-t. Előbbire valószínűleg még jó ideig nem kerül sor, de a BMW a kisfilm végén megígérte, hogy a következő próbakörre már a Földön kerül sor – hamarosan egyébként hazánkba is eljut az autó.

A bajorok marketingesei minden dicséretet megérdemelnek, ugyanis a 3,5 percnél is rövidebb kisfilm végig izgalmas, ráadásul ügyesen mutatja be, hogy mi mindenre képes az új X3 – kezdve a head-up kijelzőtől az akár sávváltásra is képes, félig önvezető rendszeren át egészen a vészfékrendszerig. A videó ugyan jópofa, és nem is szeretnénk tudományos magyarázatokkal elrontani a játékot, de egy belső égésű erőforrás az oxigén hiányában természetesen nem működne a Marson.

Mindenesetre a kisfilmben kívül-belül alaposan megcsodálhatjuk az új X3 M40i-t, amely 360 lóerővel és 4,8 másodperces 0-100-as sprinttel áll a vásárlók rendelkezésére – egészen pontosan 20,05 millió forintos alapáron. A bajorok egyébként már bejelentették, hogy az X3 lesz az első olyan átlagos modelljük, mely a konnektoros hibrid iPerformance változatok helyett egy teljesen elektromos hajtásláncot kap majd – azzal talán a Marson is nagyobb sikerrel tudna mozgásba lendülni.

Kommentek