Az új Jeep Compass európai változata is Genfben debütál

Nyomtatás

A Jeep bejelentette, hogy vadonatúj közepes méretű modelljének, a Compassnak az európai változatáról március 7-én kora délután fog lehullni a lepel - természetesen hol máshol, mint a Genfi Autószalonon. A Jeep kínálata az idei évtől így immár Európában is öt tagot fog számlálni.

A Renegade és a Cherokee modellek közé pozícionált Compass világpremirejét különben a 2016-os Los Angeles-i Autószalonon ünnepelte, azonban az európai változat rengeteg tekintetben eltér a tengerentúli piacokra szánt kivitelektől, úgyhogy a részletekkel kapcsolatban érdees megvárni a márciusi genfi bemutatót, ahol a Compass mellett néhány további limitált szériás Jeep is debütál a jelenlegi palettáról.

Az új Compassra visszatérve, a márka jelenlegi formanyelvét lehet felfedezni az autón. A jó terepjáróképességekben biztosak lehetünk, igaz, a fejlett összkerékhajtás valószínűleg az opciós listán lesz. Európába egészen biztos, hogy dízelmotorokkal érkezik a Compass, és alapból 6-fokozatú kézi, opcionálisan pedig kilencfokozatú automataváltó gondoskodhat az erőátvitelről. A jövő heti premier után nem sokkal vélhetően hazánkba is megérkeznek az első példányok.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark