Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

A Detroiti Autószalon mellett a Tokióban tartott hasonló rendezvényről sem szabad megfeledkeznünk, ahol szintúgy rengeteg gyártó jelent meg érdekesebbnél érdekesebb modellekkel. A Nissan például a GT-R Nismo még tovább vadított változatát hozta el, melyben az N-Attack Package névre hallgató csomag jelenti az újdonságot.

Ha valaki nagyon szemfüles, akkor hamar rájöhet, hogy az N-Attack elnevezés rövidített tagja bizony a legendás Nürburgringre utal, ugyanis az autó a versenypálya meghódítására született. Már tavaly március óta tesztelés alatt állt a sportautó, de a Nissannál csak most látták elérkezettnek az időt, hogy bemutassák a nagyközönség számára is.

Irány a Nürburgring - ezzel kötelező bérletet váltani a tulajoknak

A csomag tulajdonképpen azokat a változtatásokat foglalja magában, amellyel a GT-R Nismo képes volt elérni a 7:08.679-es időt a német aszfaltcsíkon. Pontosítva a dolgot: a lengéscsillapítókat állítható Ohlins szerkezetre cserélték, valamint új stabilizátor rudakat és első fékbetéteket is kapott az autó. Kívül is felfedezhető néhány változás, méghozzá a karbonból készült motorháztető valamint első sárvédők és a manuálisan állítható hátsó légterelő képében.

Még sportosabb lett

Ha mindez még nem lenne elég, az N-Attack csomaggal sikerült kisebb súlycsökkentést is elérnie a gyártónak, illetve továbbfejlesztett részlegesen önzáró első és hátsó differenciálművet is kapott a GT-R Nismo, nem is beszélve az átprogramozott menetstabilizálóról és motorelektronikáról. A lehetőség tehát mindenkinek adott, hogy személyesen is rekordokat döntögessen – innentől már csak a tulajdonosok saját tudásán múlik, hogy mennyit autóznak ki az N-Attack csomaggal ellátott sportautóból.

Kommentek