Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Ugyan még mindig nem hivatalos, hogy a Toyota az új Suprát fogja megmutatni Genfben, a japánok célzásai és utalásai – a megosztott ízelítő képet is figyelembe véve – alapján szinte teljesen biztosra vehetjük, hogy a legendás sportautó utódját leplezik le végre a gyáriak. Egyre inkább úgy tűnik azonban, hogy még mindig nem a sorozatgyártású verzió lesz a befutó, hanem egy versenyváltozat – ugyanakkor már a szériaváltozat formáival.

Lehet, hogy egyelőre csak egy versenyváltozatot láthatunk majd

Már a korábban megosztott kedvcsináló fotó alkalmával is megemlítettem, hogy korábban egy koncepción és kémfotón sem láthattuk azt a méretes szárnyat, ami a (kezdő)képen egyértelműen kirajzolódik az autó hátulján. Nemrég pedig egy japán lap, a Best Car Magazine közölt néhány fotót, amiken az állítólagos sorozatgyártású változat mellett egy versenyruhába öltöztetett Supra is látható – méretes szárnnyal a hátulján. Azt persze közel sem vehetjük biztosra, hogy a lapban látható képek hivatalosak, és nem csak néhány jól sikerült, digitálisan megalkotott rajzról van szó..

Nem biztos, hogy ez valóban a kész Supra, de mindenképpen közel állhat hozzá

Mindenesetre bárhonnan is származnak a képek, valószínűleg elég közel állnak a valósághoz, ugyanis a korábbi koncepciók és az egyre kevesebb álcázással futó prototípusok alapján is ezeket a formákat várhatjuk. Az újság már azt is tudni véli, hogy az autó hossza 4,38 m, a szélessége 1855 mm, a magassága pedig 129 centiméter lesz – mindehhez pedig 2,47 méteres tengelytáv tartozik. Az erőforrásokra még korábbi cikkünkben tértünk ki, de nagyon reméljük, hogy ha nem is a végleges változatot, de egy ahhoz nagyon közeli autót hoznak majd el Genfbe a japánok, akik már így is nagyon régóta húzzák a legendás sportautó utódjának bemutatóját.

Képek forrása: Best Car Magazine

Kommentek