Bemutatók/Menetpróbák

Opel Antara menetpróba - Az utolsó mohikán

Nyomtatás

Másfél hete, hogy beharangoztuk, hát itt van: a ráncfelvarráson átesett, remekre sikeredett Opel Corsa bemutatója után megosztom Önökkel a frissített Antarával szerzett tapasztalataimat, amelyeket a hivatalos ausztriai próba során volt szerencsém összegyűjteni kollégáimmal együtt a számos együtt töltött kilométer alkalmával. Bele is vágnék a közepébe: nézzük csak, mit tud az új hobbiterepes!

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 15:21

Renault Latitude menetpróba - Nagyra hajt.

Nyomtatás

A francia gyártók általában inkább az alacsonyabb kategóriákban jeleskednek annak ellenére, hogy Franciaországot az igazi luxus és stílus hazájaként aposztrofálja a világ. A Renault-nál sincs ez másképp, azonban a gyártó emberei az immár hazánkban is kapható Latitude bevezetéséhez szép reményeket fűznek.

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 15:21

Opel Corsa menetpróba - Sosem volt még ilyen jó!

Nyomtatás

Az Opel aktivitása az utóbbi években figyelemreméltó: a General Motors szeszélyes hullámain össze-vissza hánykolódott márka - amely néhány éve teljes sikerrel olvadt bele a szürke átlagba - a válságos időkkel s a különféle akadályokkal mit sem törődve csörtet előre, s a németek sorra gurítják ki fejlesztőközpontjukból friss modelljeiket.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 10:46

Nissan Leaf menetpróba - Csepp a tengerben

Nyomtatás

A 81. Genfi Autószalonon nem csupán az épületben ácsorgó autók százainak szemrevételezésével-tapogatásával szerzett élmények és tapasztalatok színesítették ottlétünket, hanem egy különleges lehetőség keretein belül alkalmunk nyílt a 2011-es Év Autóját, a teljesen elektromos hajtású Nissan Leaf-et elvinni egy körre, és ezzel bepillantást nyerni a jövő autós világába.

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 08:28

Renault Latitude menetpróba - fel-fel magasra

Nyomtatás

A francia gyártók inkább az alacsonyabb kategóriákban jeleskednek annak ellenére, hogy Franciaországot az igazi luxus és stílus hazájaként aposztrofálja a világ. A Renault-nál sincs ez másképp, azonban a gyártó emberei a most érkező Latitude bevezetéséhez nagy reményeket fűznek.

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 08:28

Chevrolet Orlando menetpróba- Valami Amerika

Nyomtatás

Mindenki lelkesen hajtogatja, hogy Amerika autópiacának mennyi tanulnivalója van Európától. Az ottani trendek tényleg nem hazudnak, viszont a nagy változások közepette a hazai küszöbökre beállított a tengerentúli „fényűzés”. Anyukák óvodába menet 4,6 méteres egyterűeket vagy hasonló méretű SUV-ket terelgetnek, miközben a középkategória lassan ötméteresre nő, és a luxuskategóriában már az sem kirívó, ha ezt még vagy két tyúklépésnyivel tetőzzük. Az új Chevrolet Orlando pedig még közelebb hozza Amerikát: messze a legolcsóbb beszállót biztosítja a közepesnél nagyobb egyterűek világába.

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 08:27

Peugeot 508 menetpróba - A kevesebb néha több

Nyomtatás

Amikor az oroszlános márka tavaly az első hivatalos képeket közzétette vadonatúj középkategóriás modelljéről, a 407-est leváltó 508-ról, a konzervatív külső-belső láttán az autós szakma bizony éppúgy meglepődött, mint a nagyközönség.

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 08:27

Opel Astra kombi menetpróba - Magyar családi álom

Nyomtatás

Már hónapok óta izgatottan vártuk az új Opel Astra kombi (uram bocsá’: Sports Tourer) hazánkba érkezését. Hogyisne vártuk volna, hiszen egyrészt bizton állítható, hogy a villámos márka praktikus kombija a hazai autópiac egyik legmeghatározottabb típusa lesz, másrészt pedig már látatlanban nagyon ígéretes volt a modell.

Módosítás dátuma: 2011. február 28. hétfő, 09:02

Citroën C4 és C-Zero menetpróba

Nyomtatás

A Citroën-hez is elért az elektromosság szele, olyannyira, hogy a PSA-Mitsubishi triumvirátus közös produktumát, az elektromos kisautót elsőként hozzák hazánkba. Mi pedig már vezettük is, amely élmény épp a kellő mennyiségben rázta fel a konzervatív és józan új C4-generáció bemutatását.

Módosítás dátuma: 2011. február 08. kedd, 18:39

Škoda Fabia RS, Octavia RS és Superb 3.6 V6 menetpróba - Három királyok

Nyomtatás

A címben szereplő három autóról akár egy egész cikksorozat is születhetett volna, hiszen mindegyik megér egy misét a maga módján. Mi azonban nem a mennyiségre, hanem a minőségre helyeztük a hangsúlyt, így egy kalap alá vettük a Škoda által jelenleg kínált három csúcsmodellt, hogy rávilágítsunk a csehek büszkeségeinek képességeire. Lássunk is neki!

Módosítás dátuma: 2013. július 16. kedd, 14:00

Renault Laguna (2011) bemutató - Láthatatlanul frissült a titkos fegyver

Nyomtatás

A Renault meghívójából csak egy baráti összejövetelnek, beszélgetésnek látszott az esemény, ahol az illetékesek elmondanak néhány érdekességet a márka újdonságairól, amelyeket Párizsban már volt alkalmunk élőben megtekinteni. Én naiv pedig nem vittem fényképezőgépet gondolván, minek cipeljem feleslegesen. Persze cipelni sem kellett volna, mert hű négykerekű szolgálóm megtette volna helyettem. Szó mi szó, hiba volt.

Módosítás dátuma: 2010. december 30. csütörtök, 09:10

22. oldal / 24