2017. Szeptember 24., Vasárnap

Frissitve:09:30:06

Legfrissebb:

Bemutatók/Menetpróbák

Ariel Atom Bilstein futóművel – kipróbáltuk

Nyomtatás

Válság ide vagy oda, mi autós téren igazán nem panaszkodhatunk: az elmúlt alig másfél évben jól el voltunk kényeztetve szebbnél szebb és különlegesebbnél különlegesebb autócsodákkal. Mind közül az egyik leggyorsabb és legélvezetesebb persze mi más is lett volna, mint az alig féltonnás, ám nem kevesebb, mint 300 lóerős Ariel Atom, amelyet a szakma a világ legdinamikusabb négykerekűi között tart számon.

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 15:32

Citroën DS4 menetpróba - A király új ruhája

Nyomtatás

A Citroën a DS szériával elkötelezte magát a prémium(abb) életérzés mellett, aminek első bizonyítékát a C3 alapjaira épített, remek DS3 személyében ismerhettük meg. A gyártónál azonban nem elégetek meg ennyivel: a paletta hamarosan a C5-ből épített DS5-tel, míg most a menetpróbára fogott DS4 bevezetésével bővül.

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 15:32

Mitsubishi i-MiEV menetpróba - Úton a tisztább jövő felé

Nyomtatás

Még mielőtt azonnal hátat fordítanának a Mitsubishi számos elismerést begyűjtött, ám sokak által megmosolygott teljesen elektromos (tehát zéró emissziós) városi autójának, azért érdemes megállni néhány szóra. Először is tisztázzunk valamit: az i-MiEV esetében nincs értelme ár/érték arányról, versenyképességről, vagy mindennapi használhatóságról beszélni.

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 15:20

Opel Antara menetpróba - Az utolsó mohikán

Nyomtatás

Másfél hete, hogy beharangoztuk, hát itt van: a ráncfelvarráson átesett, remekre sikeredett Opel Corsa bemutatója után megosztom Önökkel a frissített Antarával szerzett tapasztalataimat, amelyeket a hivatalos ausztriai próba során volt szerencsém összegyűjteni kollégáimmal együtt a számos együtt töltött kilométer alkalmával. Bele is vágnék a közepébe: nézzük csak, mit tud az új hobbiterepes!

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 15:21

Renault Latitude menetpróba - Nagyra hajt.

Nyomtatás

A francia gyártók általában inkább az alacsonyabb kategóriákban jeleskednek annak ellenére, hogy Franciaországot az igazi luxus és stílus hazájaként aposztrofálja a világ. A Renault-nál sincs ez másképp, azonban a gyártó emberei az immár hazánkban is kapható Latitude bevezetéséhez szép reményeket fűznek.

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 15:21

Opel Corsa menetpróba - Sosem volt még ilyen jó!

Nyomtatás

Az Opel aktivitása az utóbbi években figyelemreméltó: a General Motors szeszélyes hullámain össze-vissza hánykolódott márka - amely néhány éve teljes sikerrel olvadt bele a szürke átlagba - a válságos időkkel s a különféle akadályokkal mit sem törődve csörtet előre, s a németek sorra gurítják ki fejlesztőközpontjukból friss modelljeiket.

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 10:46

Nissan Leaf menetpróba - Csepp a tengerben

Nyomtatás

A 81. Genfi Autószalonon nem csupán az épületben ácsorgó autók százainak szemrevételezésével-tapogatásával szerzett élmények és tapasztalatok színesítették ottlétünket, hanem egy különleges lehetőség keretein belül alkalmunk nyílt a 2011-es Év Autóját, a teljesen elektromos hajtású Nissan Leaf-et elvinni egy körre, és ezzel bepillantást nyerni a jövő autós világába.

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 08:28

Renault Latitude menetpróba - fel-fel magasra

Nyomtatás

A francia gyártók inkább az alacsonyabb kategóriákban jeleskednek annak ellenére, hogy Franciaországot az igazi luxus és stílus hazájaként aposztrofálja a világ. A Renault-nál sincs ez másképp, azonban a gyártó emberei a most érkező Latitude bevezetéséhez nagy reményeket fűznek.

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 08:28

Chevrolet Orlando menetpróba- Valami Amerika

Nyomtatás

Mindenki lelkesen hajtogatja, hogy Amerika autópiacának mennyi tanulnivalója van Európától. Az ottani trendek tényleg nem hazudnak, viszont a nagy változások közepette a hazai küszöbökre beállított a tengerentúli „fényűzés”. Anyukák óvodába menet 4,6 méteres egyterűeket vagy hasonló méretű SUV-ket terelgetnek, miközben a középkategória lassan ötméteresre nő, és a luxuskategóriában már az sem kirívó, ha ezt még vagy két tyúklépésnyivel tetőzzük. Az új Chevrolet Orlando pedig még közelebb hozza Amerikát: messze a legolcsóbb beszállót biztosítja a közepesnél nagyobb egyterűek világába.

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 08:27

Peugeot 508 menetpróba - A kevesebb néha több

Nyomtatás

Amikor az oroszlános márka tavaly az első hivatalos képeket közzétette vadonatúj középkategóriás modelljéről, a 407-est leváltó 508-ról, a konzervatív külső-belső láttán az autós szakma bizony éppúgy meglepődött, mint a nagyközönség.

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 08:27

Opel Astra kombi menetpróba - Magyar családi álom

Nyomtatás

Már hónapok óta izgatottan vártuk az új Opel Astra kombi (uram bocsá’: Sports Tourer) hazánkba érkezését. Hogyisne vártuk volna, hiszen egyrészt bizton állítható, hogy a villámos márka praktikus kombija a hazai autópiac egyik legmeghatározottabb típusa lesz, másrészt pedig már látatlanban nagyon ígéretes volt a modell.

Módosítás dátuma: 2011. február 28. hétfő, 09:02

19. oldal / 22