Bemutatók/Menetpróbák

Peugeot 508 menetpróba - A kevesebb néha több

Nyomtatás

Amikor az oroszlános márka tavaly az első hivatalos képeket közzétette vadonatúj középkategóriás modelljéről, a 407-est leváltó 508-ról, a konzervatív külső-belső láttán az autós szakma bizony éppúgy meglepődött, mint a nagyközönség.

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 08:27

Opel Astra kombi menetpróba - Magyar családi álom

Nyomtatás

Már hónapok óta izgatottan vártuk az új Opel Astra kombi (uram bocsá’: Sports Tourer) hazánkba érkezését. Hogyisne vártuk volna, hiszen egyrészt bizton állítható, hogy a villámos márka praktikus kombija a hazai autópiac egyik legmeghatározottabb típusa lesz, másrészt pedig már látatlanban nagyon ígéretes volt a modell.

Módosítás dátuma: 2011. február 28. hétfő, 09:02

Citroën C4 és C-Zero menetpróba

Nyomtatás

A Citroën-hez is elért az elektromosság szele, olyannyira, hogy a PSA-Mitsubishi triumvirátus közös produktumát, az elektromos kisautót elsőként hozzák hazánkba. Mi pedig már vezettük is, amely élmény épp a kellő mennyiségben rázta fel a konzervatív és józan új C4-generáció bemutatását.

Módosítás dátuma: 2011. február 08. kedd, 18:39

Škoda Fabia RS, Octavia RS és Superb 3.6 V6 menetpróba - Három királyok

Nyomtatás

A címben szereplő három autóról akár egy egész cikksorozat is születhetett volna, hiszen mindegyik megér egy misét a maga módján. Mi azonban nem a mennyiségre, hanem a minőségre helyeztük a hangsúlyt, így egy kalap alá vettük a Škoda által jelenleg kínált három csúcsmodellt, hogy rávilágítsunk a csehek büszkeségeinek képességeire. Lássunk is neki!

Módosítás dátuma: 2013. július 16. kedd, 14:00

Renault Laguna (2011) bemutató - Láthatatlanul frissült a titkos fegyver

Nyomtatás

A Renault meghívójából csak egy baráti összejövetelnek, beszélgetésnek látszott az esemény, ahol az illetékesek elmondanak néhány érdekességet a márka újdonságairól, amelyeket Párizsban már volt alkalmunk élőben megtekinteni. Én naiv pedig nem vittem fényképezőgépet gondolván, minek cipeljem feleslegesen. Persze cipelni sem kellett volna, mert hű négykerekű szolgálóm megtette volna helyettem. Szó mi szó, hiba volt.

Módosítás dátuma: 2010. december 30. csütörtök, 09:10

Hyundai ix20 menetpróba - Variációk egy témára

Nyomtatás

A hivatalos keretek között alig másfél hónapja, Párizsban bemutatott Hyundai-újdonságot, az ix20 névre keresztelt kompakt egyterűt szinte mindenki egyből a KIA februárban debütáló Vengájával azonosítja. Félig-meddig persze abszolút jogos lehet a megállapítás, hiszen a két típus személyében egy testvérpárról beszélhetünk (akiknek gyártása is egyazon üzemben történik); ám a Venga és az ix20 között azért mégiscsak felfedezhetünk néhány különbséget.

Módosítás dátuma: 2010. december 09. csütörtök, 10:36

Volvo V60 hazai bemutató - mint egy falat kenyér

Nyomtatás

Bizony, a V60-as úgy kellett a Volvónak, mint egy falat kenyér. Mert hiába sikeredett remekre, stílusosra és fiatalosra az S60 második generációja, középkategóriás voltához és 4,63 méteres hosszához képest nagyon kicsiny, 380 literes (magyarul Opel Astra-szintű) csomagtartója miatt sok-sok család számára kieshet a potenciális típusok közül.

Módosítás dátuma: 2010. november 24. szerda, 17:34

Isuzu D-Max menetpróba - új márka hazánkban

Nyomtatás

Mindig örömteli hír, ha valami előre halad – ez pedig különösen igaz az autóiparra, amely kezdi magát túltenni a válság okozta nehézségeken. Ennek jele az is, hogy hazánkba új autómárka érkezett. A Polar Mobil Kft. forgalmazta Isuzunak lesz némi esélye, hogy kihasítsa magának a torta egy szeletét.

Módosítás dátuma: 2010. október 29. péntek, 16:40

Suzuki Swift menetpróba (2010) - A legjobbak között

Nyomtatás

Bár első ránézésre aligha látszik rajta, de hazánk kedvenc autója,a Suzuki Swift minden porcikájában megújult – mégpedig az előddel mutatott formai hasonlóság ellenére olyannyira, hogy úgy nagyjából a tíz ujjunkon össze tudjuk számolni az érintetlenül hagyott alkatrészeket. De ami a legjobb, hogy szinte minden szempontból előnyére fejlődött.

Módosítás dátuma: 2010. október 14. csütörtök, 00:31

Alfa Romeo Giulietta menetpróba, az összes motorral! (2010) - Százéves ajándék

Nyomtatás

Már számtalanszor beszéltünk az elmúlt hónapokban az Alfa Romeo legfrissebb büszkeségéről, az ötajtós kompakt Giuliettáról. Arról a Genfben leleplezett modellről, amely a rendkívül hosszú pályafutással megáldott 147-est hivatott leváltani, és amely az olasz márkának éppen 100. születésnapjára érkezett.

Módosítás dátuma: 2013. július 16. kedd, 13:55

Toyota Auris HSD menetpróba (2010) - Reszkessetek dízelek!

Nyomtatás

Valószínűleg már olvasóink is hallottak róla, hogy a Toyota egy meglehetősen érdekes öszvért kotyvasztott össze a gyártó „laboratóriumában” – ha máshonnan nem, akkor talán abból a sok-sok hirdetésből és reklámból, amelyek az újdonság hivatalos bevezetése, azaz szeptember elseje óta szinte elöntötték az országot.

Módosítás dátuma: 2010. október 14. csütörtök, 00:32

19. oldal / 21