2018. Január 18., Csütörtök

Frissitve:10:03:56

Bemutatók/Menetpróbák

Jeep modellek menetpróbája - Terepre magyar!

Nyomtatás

Távolról jöttek, mégis fáradhatatlanok. Hazánkban a Fiat csoport gondozásában újra elérhetővé vált a Jeep márka, mi pedig a három újdonság képességeit már terepen is próbára tettük. És hogy milyen az amerikai lélek, ha megüti Európa szele?

Módosítás dátuma: 2011. december 23. péntek, 09:40

Lancia Thema menetpróba - Olasz bevándorló

Nyomtatás

A Lancia az egyértelműen európai Delta és Ypsilon mellé új versenyzőket húzott elő a kalapból, szokatlan fűszert adva az érzelmesen elegáns palettának: a Chrysler két húzómodelljét, a 300C-t és a Voyagert lehet ezentúl az olasz prémium jegyében megvásárolni. A Thema esetében tegnap meg is néztük, hogy sikerült az átalakítás.

Módosítás dátuma: 2012. április 02. hétfő, 07:06

Renault Koleos menetpróba - Józanodás

Nyomtatás

A koreai Samsung négykerekűinek első modernkori Renault átirata – a Koleos – immár közel négy éve velünk van, így nem lepődtünk meg, amikor a Frankfurti Autószalonon a modell ráncfelvarrott változata nézett velünk farkasszemet. Aztán alig telt el azóta másfél hónap, és már ki is próbálhattuk a különleges mindenest.

Módosítás dátuma: 2011. december 23. péntek, 09:38

Opel Zafira Tourer menetpróba - Árnyékot nőni

Nyomtatás

„Egy ilyen bús, borús délelőttön nincs is jobb dolog, mint egy kényelmes egyterűben terpeszkedni” – jelenti ki alkalmi utastársam, miközben egy kulcsot a szögről leakasztva elindul az Opel legújabb középkategóriás egyterűje felé. Igaza van, a körülmények adottak voltak, de a nyugodt német közlekedés ellenére sem volt időm sokat pihenni a Zafira Tourer volánja mögött: a rengeteg újdonság gondoskodott az izgalmakról.

Módosítás dátuma: 2011. december 23. péntek, 09:36

Toyota Yaris menetpróba - Fából vaskarika

Nyomtatás

A Toyota Starlet utódjaként 1999-ben piacra dobott Yaris immár harmadik generációjába lépett: a Frankfurti Autószalonon debütált vadonatúj modellt a németországi rövid statikus ismerkedést követően nem sokkal immár hazánkban is vezethettük, az autó pedig már kapható is a hazai kereskedésekben. Nézzük csak, mit lehet tudni a kisautóról, illetve milyenek az első benyomásaink!

Módosítás dátuma: 2011. október 12. szerda, 07:03

Kia Rio menetpróba - Óriási fiatalság

Nyomtatás

A Kia korunk egyik legdinamikusabban növekvő autómárkájaként szinte követhetetlen tempóban hozza ki az új filozófiájuk jegyében fogant modelleket. Vajon ez a sietség meglátszik a Mazda2 ligájában induló, teljesen új Rión is? Kiderítettük.

Módosítás dátuma: 2011. október 12. szerda, 06:59

Hyundai Genesis Coupé 3.8 V6 és a Hyundai újdonságai

Nyomtatás

Még két hónap sem telt el azóta, hogy beszámoltunk olvasóinknak a Hyundai modelldömpingjéről, illetve a hazai pontos árakról, a koreai gyártó hazai képviselete egy rövid bemutató keretében máris rendelkezésünkre bocsátotta a márka összes újdonságát, méghozzá egy kupacban: a várva-várt középkategóriás i40 kombit, a hazai piac számára különösen érdekes kompakt lépcsőshátú Elantrát, a fura ajtókoncepcióval megáldott fiatalos Velostert, illetve a hátsókerékhajtású, egyenesen a tengerentúli piacról érkezett Genesis sportkupét.

Módosítás dátuma: 2011. október 12. szerda, 06:59

Opel Ampera menetpróba - Autózás egy összegben

Nyomtatás

Álmodok. A jövőben járok, a felhőkben, egy négykerekű repülőgép volánja mögött. Élvezem, ahogy a kövér párafoltokat magam mögött hagyva siklok a lenyugvó Nap narancsszín fényében. Kicsit felgyorsítok; távolról hallom az elektromotorok élesen mély süvöltését, majd egy fokozatot felváltva beállok a mellettem haladó jármű mellé – épp a felhők hasát karcolgatva. Átintek a mellettem haladó kollégának, aki önfeledten viszonozza a gesztust. Aztán valami történik...

Módosítás dátuma: 2011. december 23. péntek, 09:50

Porsche Boxster S PDK menetpróba - A megtestesült álom

Nyomtatás

Előre elnézésüket kérem, ha nyomokban már-már rajongásba hajló túláradozást vélnek felfedezni irományomban, de bevallok valamit: még egy objektív, részrehajlást kerülő autós újságírónak is lehet kedvenc négykerekűje, s mint ilyen, nekem már jó ideje a Porsche Boxster 987 kódjelű második generációja a szívem csücske.

Módosítás dátuma: 2012. május 30. szerda, 17:03

Tesla Roadster Sport menetpróba - Ébredező elektromosság

Nyomtatás

Fiatal - elvégre születésénél néhány éve még kétkedve segédkeztünk -, de már most legenda. Az elektromos árammal történő autózás első igazi áttörését hozó Tesla Roadstert foghattuk vallatóra, amely szériagyártásban a legnagyobb hatótáv mellett még mindig a legnagyobb élményt is nyújtja az árammal üzemelő autók exponenciálisan szaporodó táborában.

Módosítás dátuma: 2012. február 06. hétfő, 15:42

Ariel Atom Bilstein futóművel – kipróbáltuk

Nyomtatás

Válság ide vagy oda, mi autós téren igazán nem panaszkodhatunk: az elmúlt alig másfél évben jól el voltunk kényeztetve szebbnél szebb és különlegesebbnél különlegesebb autócsodákkal. Mind közül az egyik leggyorsabb és legélvezetesebb persze mi más is lett volna, mint az alig féltonnás, ám nem kevesebb, mint 300 lóerős Ariel Atom, amelyet a szakma a világ legdinamikusabb négykerekűi között tart számon.

Módosítás dátuma: 2011. július 04. hétfő, 14:32

19. oldal / 23