Bemutatók/Menetpróbák

BMW M 635 CSi, 850i és E30 M3 Cabrio menetpróba - Szentháromság

Nyomtatás

Ha ki kellene emelni három olyan modellt a BMW múltjából, amely a márka legjavát szemlélteti, náluk keresve sem találnánk jobbat. Szerencsések voltuk: a Bavarian Classics jóvoltából a bajor márka alapköveire pilléreket emelő triót vihettük el jó néhány körre.

Módosítás dátuma: 2015. június 15. hétfő, 19:31

Volkswagen Golf R és Golf GTE menetpróba - Dörög és villámlik

Nyomtatás

A budapesti Porsche M5 márkakereskedés csapata – akiknek számos tesztautót köszönhetünk – idén sem feledkezett meg rólunk, amikor néhány napig a Volkswagen évente megrendezett, Innovaturné nevű roadshow-jának keretében náluk vendégeskedett jó néhány izgalmas modell a hazai importőr jóvoltából. Az esemény lényege, hogy rendszerint olyan (réteg)modellek járják körbe az országot, amelyeknek tesztflottába állítását a bizonytalan eladhatóság révén nem feltétlenül engedheti meg magának a legtöbb márkakereskedés, ilyenkor viszont az ügyfelek kipróbálhatják a különlegesebb típusokat is.

Módosítás dátuma: 2015. június 15. hétfő, 19:30

Nissan Juke Nismo RS és Pulsar 1.6 DIG-T 190 menetpróba - Felhangolva

Nyomtatás

A Nissan időről időre képes kellemes meglepetésekkel szolgálni. A crossoverek szegmensében a jópofa Juke-nak, a kiváló Qashqai-nak és a méretes X-Trail-nek köszönhetően vezető szerepet betöltő márka nemrég bemutatta vadonatúj kompaktját is a Pulsar képében – mely szintén nem okozott csalódást. Ezúttal nem bővült új taggal a modellpaletta, mégis izgalommal telve indultunk el Pécsre a kollégákkal, ahol egy szalonmegnyitó mellett két új típusváltozat is bemutatkozott.

Módosítás dátuma: 2015. június 15. hétfő, 19:28

Mercedes-Benz Vito Tourer (2015) menetpróba - Mercedest a nagycsaládnak

Nyomtatás

A Mercedes-Benz kiemelt fontossággal kezeli a haszongépjárműveket, és bár kissé kontrasztosnak tűnhet, hogy ugyanazon márkajelzést visel mondjuk egy Sprinter áruszállító és egy S-osztályú luxuslimuzin, az értékesítési eredmények a németeket igazolják, ugyanis a haszongépjárműveknél (sőt, a buszoknál is) szinte minden kategóriában sikeres a márka, s a 'munkásszegmens' egyáltalán nem árnyalja be a személygépjármű-divízió presztízsét.

Módosítás dátuma: 2015. április 19. vasárnap, 07:25

Volkswagen Passat 2.0 TDI 240 4MOTION (2015) menetpróba - Tejben-vajban

Nyomtatás

A Volkswagen Passat legfrissebb, immár nyolcadik generációja kissé kirúgott a hámból. De ne gondoljanak rosszra, ezt most pozitív értelemben írjuk: a wolfsburgiak középkategóriásának legújabb felvonása feljebb lépett, és amellett, hogy továbbra is uralni szeretné a ’D’ osztályt, a prémiumok vízét is felkavarná. És bizony erre minden esélye megvan, főleg legutóbb próbált konfigurációjával.

Módosítás dátuma: 2015. április 19. vasárnap, 07:24

Renault Espace (2015) bemutató - újragondolva

Nyomtatás

A Renault Espace legfrissebb, és az eddig megszokottakhoz képest az alapoktól fogva újragondolt generációja tavaly októberben mutatkozott be a nagyközönség előtt, s alig fél évvel később a magyarországi márkakereskedésekbe is megérkezett az autó, s ezzel egyidejűleg hivatalossá váltak az árak.

Módosítás dátuma: 2015. április 19. vasárnap, 07:20

Fiat 500X menetpróba - Stílusosan felfújva

Nyomtatás

Divat, érzelmek, pizza: mi másra is gondolhatnánk, mint Olaszországra. Egy autókkal foglalkozó oldalon ilyenkor akarva akaratlanul is a Ferrari vagy a Lamborghini ugrik be az embernek, de ne feledkezzünk meg a Fiatról sem! Tény, az egykoron szebb időket is megélt gyártó nincs könnyű helyzetben jelenleg, így minden lehetőséget meg kell ragadniuk, hogy ismét visszatérjenek az oda ahová valók, az élvonalba. A hazánkban mai napon bemutatkozó 500X pedig sokat segíthet ebben a márkának.

Módosítás dátuma: 2015. április 19. vasárnap, 07:19

Seat Leon X-Perience menetpróba - Kalandor

Nyomtatás

Érdekes újdonsággal bővült a Seat Leon eddig sem épp vékonyka modellkínálata. X-Perience néven gólyalábakra állított, tereptűrőbb kiegészítőkkel és szériában összkerékhajtással elérhető kombit kínál a gyártó, amely a Cupra sportmodellekben átélhető izgalmakat a felfedezés szabadságának érzésével és a mindentudással kívánja helyettesíteni. A spanyolok tavaly júniusban jelentették be az újdonságot, amiről rögtön be is számoltunk az Autó Pulton, nemrégiben pedig hazánkban debütált a Leon legfrissebb tagja – következzék hát a rövid menetpróba beszámolója.

Módosítás dátuma: 2015. április 19. vasárnap, 07:13

Kia Sorento (2015) menetpróba - Multitálentum

Nyomtatás

Nagyon szépen megy a Kia szekere az elmúlt években: a Hyundai-Kia konszern nem csak a világ ötödik legnagyobb autógyártójává nőtte ki magát, a legutóbbi évben több mint 7,2 millió autót értékesítve világszerte, de a Kia eladásai 6 év alatt 110 százalékkal emelkedtek, s ugyanerre az időszakra vetítve Európában is +60 százalékot ért el a cég. Mégis a márkaérték változása az, ami a legjobban mutatja a fantasztikus növekedést: a fontos mutató 4 év alatt a triplájára nőtt, ami hihetetlen eredmény.

Módosítás dátuma: 2015. április 19. vasárnap, 07:12

Opel Mokka 1.6 CDTI (2015) menetpróba

Nyomtatás

Az Opel Mokka kínálatában felváltotta a meglehetősen hangos 1,7 literes dízelmotort a Szentgotthárdon készülő 1,6-os egység. Az új öngyulladós egyben a kategória leghalkabb képviselői közé tartozik, amelyről menetpróbánk alkalmával mi is meggyőződhettünk.

Módosítás dátuma: 2015. február 28. szombat, 11:08

Opel Insignia 2.0 CDTI (2015) menetpróba - Optimum

Nyomtatás

Sokkal rosszabb helyekre is érdemes elmenni az Insignia legjobb motorját kipróbálni, de az új 2.0 CDTI premierjét az Opel nem bízta a véletlenre. Írország zöld dombjai között ezúttal jubileumot is ünnepeltünk: 20 éve itt mutatkozott be a Vectra Caravan Diesel is.

Módosítás dátuma: 2015. február 28. szombat, 11:08

9. oldal / 22